Обрив

• 418
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте , прекрасни! Идвам с доста странен въпрос ,мъжа ми е с хрема ,кашлица и т.н без температура. Изплаши се от кашлицата и личната ,тъй като не работи 4 дена го прати на спешен (знаете почивните дни как е) казаха му вирусна инфекция и се появи лек обрив (казаха ,че е алергия) Всичко отшумя и преди няколко часа стана страшно ,публикувам снимка ,тъй като сме паника ,да не е нещо сериозно,тъй като сме с бебе (утре сутрин отиваме на лекар) .. някой сблъсквал ли се е с подобно нещо ?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 23:26 от Не се сърди, човече

# 1
Направихте ли тест за ковид?  Той предизвиква понякога такива ковидни обриви, които са с алергична връзка.
Иначе е добре да си купи да пие противоалергично.

# 2
На мен ми прилича на алергия. Трябва да взимате противоалергично, не ви ли изписаха?

# 3
Направихте ли тест за ковид?  Той предизвиква понякога такива ковидни обриви, които са с алергична връзка.
Иначе е добре да си купи да пие противоалергично.
Не е ковид .. правиха му тест , изписаха ewo. F e x

# 4
Прилича на уртикария. Може да е от някое от лекарствата, които пие, ако е алергичен. Само така си обяснявам съвпадението на вирус и обрив, приличащ на уртикария. Предполагам и , че го сърби силно.

Бих си обяснила съвпадението и по друг начин  - хрема и кашлица без Т,  също могат да бъдат алергична реакция. В момента всичко цъфти, има адски много алергени. Но нали са го прегледали и са казали вирус. Затова изключвам тази версия.

ПС Не мистана ясно какво са му изписали.

ППС Може и да е от дреха, ако е облякъл нова, която не е носил друг път. От сапун, от много неща може да е.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 22:46 от Diorela

# 5
Прилича на уртикария. Може да е от някое от лекарствата, които пие, ако е алергичен. Само така си обяснявам съвпадението на вирус и обрив, приличащ на уртикария.

Бих си обяснила съвпадението и по друг начин  - хрема и кашлица без Т,  също могат да бъдат алергична реакция. В момента всичко цъфти, има адски много алергени. Но нали са го прегледали и са казали вирус. Затова изключвам тази версия.

ПС Не мистана ясно какво са му изписали.
Днес ходи за пръв път ,тоест не е пил хапчета до днес ,единственото което е ,че чисти преди ден един мухъл с антимухъл,но едва ли е това ...  Не знам дали можем да пишем лекарства тук евофекс изписаха

# 6
Класическа уртикария- обикновено се предизвиква от моментно отслабено състояние на имунната система и среща с алерген. Противолергично, калциев глюконат и ограничаваща диета поне седмица, за да се изчисти организма.

# 7
И на мене ми прилича на алергичен обрив.
И като гледам как е по цялото тяло...
Да започне да ползва на бебето душ гела, шампоана, и перете с бебешки прах , че прилича на контактна алергия.

# 8
Не е гаранция, че като е бебешки продук, нямаш алергия към него. Миналото лято се мазах с някакъв слънцезащитен крем на дъщеря ми  за възрастни и всичко беше ок. Като свърши си купих бебешки, който аптекарката ми препоръча като най безопасен и добър. Такава щура реакция направих при първото мазане, че видях зор докато си тръгнем. Цялата бях с огромни слети уртики.

# 9
Здравейте ,да ви кажа честно за два дена се изчисти ,странното беше ,че през деня нямаше нищо и като изпиеше хапчето се изриваше целия ,това първите два дена ... След това всичко приключи , изключително съм ви благодарна за отговорите ... Бъдете живи и здрави!

# 10
Нищо странно няма. Споменах ти, че може да е от лекарство.

Общи условия

Активация на акаунт