Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 8 116
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
А днес са излезли две серии на Институтът.
Обаче не знам по коя платформа ще го излъчват?!
Снощи гледах първите две пилотни серии,ами....страхотен е ❤️ успели са да пресъздадат атмосферата на книгата ....много ,много добър сериал се очертава .
Има го в замунда .
Аз не го намирам в Замунда. Може ли линк? 🙏 Само това ми излиза:

# 46
В бананите е ,форума филтрира линка дори на лични.

# 47
В бананите е ,форума филтрира линка дори на лични.
Намерих ги. Благодаря! 🍀

# 48
Страхотно добър е сериала, харесва ми и актьорския подбор. Следващата серия чак в неделя, не знам как ще издържа така.  Гледах го в myflixerz, между другото.

# 49
  • София
Пуснали са преордър на Никога не трепвай - https://www.bard.bg/book/?id=2954

# 50
Гледате ли Института,харесва ми как са я екранизирали книгата.Добре се е получил.

# 51
Докъдето гледах е супер. И детето хареса сериала, а вика, че СК бил за бабички над 40.

# 52
Рейтингът е убийствен,което се очакваше разбира се,въпреки че Приказка е била по продажби Института.Кралят е потвърдил официално,ще има втори сезон.Не го очаквах признавам си.

# 53
Къде може да се гледа със бг субтитри? Скоро четох книгата и съм "обсебена"....

# 54
Тук го има,утре очакваме финала 😊.
Скрит текст:
https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html (досадните реклами са само в началото 🥴)

# 55
  • София
Благодаря за препоръката! От вчера се зарибих и съм изгледала 4 серии, много е добър. Мога и за един ден да го изгледам, но пусто трябва да ходя на работа........
А междувременно, в Спиди ме чака "Никога на трепвай", а пък аз с нетърпение чакам филма "Дългата разходка".
Въобще очертава се сериозна Кингова есен. Blue Heart

# 56
# 57
Юхууу, ще се гледа!

# 58
Който има HBO Max може да гледа и това Simple Smile :

# 59
Всичко ще гледам,нямам търпение аз.
Една потребителка сподели в друга тема че е видяла Краля,искрено завидях 🫣.Аз щях да си глътна граматика даже нямаше да успея да си изпрося автограф и снимка 🤣.
Аз си пуснах пак сериала за "Под купола" ами и тогава и сега ме дразнят разликите.След силния 'Институт" сега,още повече не ми харесва онази екранизация.

Общи условия

Активация на акаунт