Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Тук ще се включа и аз. Имам два мисед аборта и едно неуспешно ин витро. Лекарите не успяха да открият причина, тъй като всичко си ни беше наред. Оказа се дефицит на витамини, на което масово не се обръща внимание. 3 месеца след неуспешното ин витро и след като ми казаха, че няма да забременея естествено /тъй като имам запушване на маточните тръби след направена цветна снимка/ забременях естествено, след като с мъжа ми се набухахме с витамини на своя глава.
Отидете на лекар, просто за ваше успокоение, че е в матката и яко прогестерон, за да се вдигне.
От сърце желая успех!!!

# 361
Здравейте!

Чхг в деня, в който трябваше да ми дойде - 25.9
След почти 48 часа - 41.9
Покачва се, но по-бавно се удвоява, не за 48 часа. Това нормално ли е или е твърде бавно?

# 362
В начална бременност, в повечето случаи ЧХГ расте стремглаво. А когато и прогестеронът пада, според мен нещата не вървят на добре. Винаги има някакъв минимален шанс, но аз съм реалист и прагматик и за разлика от успокоителните мнения, предпочитам статистиката. А статистически при ниско ЧХГ и падащ прогестерон, шансовете са малки, но не нулеви. Дано сте от късметлиите!

# 363
Здравейте!

Чхг в деня, в който трябваше да ми дойде - 25.9
След почти 48 часа - 41.9
Покачва се, но по-бавно се удвоява, не за 48 часа. Това нормално ли е или е твърде бавно?

аз пък смятам че щом не е минал 48-я час няма място за паника, то се удвоява в рамките на 48-72ч и всеки организъм е различен. Пуснете още едно след 48-я час в същата лаборатория заедно с прогестерон.

# 364
Аз също бях със спад в прогестерона от началото на бременността . Моята АГ каза изобщо да не го следя повече , но аз го следях до 12 г.с  и не спираше да спада , не ми изписаха никакви лекарства и вече съм 17 г.с.

# 365

Здравейте ,днеска го пуснах имах съмнения два дена преди МЦ дали може да е положител или твърдо отрицателен ?

# 366
Твърдо отрицателен е, то пише и в рефернтните, резултата ви е по - малко от 0,1

# 367

Здравейте, 1 ден ми закъснява. Направих кръвен тест. И това е резултата какво означава.

# 368
Бременна си. Честито!

# 369
Но тестовете които правя или са отрицателни или имат лека бледа втора черта. На кое да вярвам на кръвният тест или тези от аптеката?

# 370
На кръвния. След 10тина дни на преглед.

# 371
Здравейте, по мои сметки овулация 09.09-12.09....нещо не се справих с тестовете за овулация. На трети и четвърти ден бяха с две бледи черти- една много лека и една тъмна. На пети ден само една тъмна. Та се чудя да не да нямам овулация, да не съм я хванала или и аз не знам. Кога мога най- рано да пусна чхг?

# 372
С тези тестове за овулация си е приключение... Направете си тест в деня на цикъла. Аз бих препоръчала кръвен, че е най-точно. Не го мислете, а се пуснете по течението.

Здравейте, по мои сметки овулация 09.09-12.09....нещо не се справих с тестовете за овулация. На трети и четвърти ден бяха с две бледи черти- една много лека и една тъмна. На пети ден само една тъмна. Та се чудя да не да нямам овулация, да не съм я хванала или и аз не знам. Кога мога най- рано да пусна чхг?

# 373
Много благодаря на всички дами, които преди няколко дни бяха съпричастни с мен и отговориха на въпросите и притесненията ми.

Тъй като преди да пиша четох много в тази тема, знам колко е важно когато видиш началните стойности на някого и притесненията му, да разбереш и финала, па бил той и негативен. Та:

05.09.2025 - 1 ден закъснение. ЧХГ 67.91. Прогестерон 19.1
09.09.2025 - ЧХГ 246.54. Прогестерон 12.8
10.09.2025 - ЧХГ 358.23. Прогестерон 13. 7 (увеличението е без приемане на допълнителен прогестерон).
16.09.2025 - ЧХГ 913.17. Прогестерон 13.9 (тук вече е включен прогестерон за последните 6 дни). Ултразвуков преглед - Сак с размер 6.2мм, отговарящ на 5+1. Двама лекари НЕ отдават значение на бавното покачване на ЧХГ.
17.09.2025 - ЧХГ 866.92.

С това моето текущо приключение завършва.
Пожелавам на всички ви страхотен успех и следващите ни срещи да са в по-спокойни теми Simple Smile

# 374
Sunshine, то не е нужно да го казвам сигурно - тези двамата не са правилните лекари. Дано следващият път бъде късметлийски и да си намериш добър лекар

Общи условия

Активация на акаунт