Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌊

Момичета, извинявайте ако е размазано, но се стреснах, защото преди 2 дни прогестеронът ми беше 100, а сега е паднал на 60. Ще пиша спешно на гинеколог, някой бил ли е в подобна ситуация

# 91
Доколкото знам, прогестерона си варира. Мисля, че всичко си е нормално.

# 92

Момичета, извинявайте ако е размазано, но се стреснах, защото преди 2 дни прогестеронът ми беше 100, а сега е паднал на 60. Ще пиша спешно на гинеколог, някой бил ли е в подобна ситуация

Свържете се с лекаря си. Аз моят прогестерон сама си го следях, обаче забелязах, че започна да ми пада при стойности над чхг 10000, и започнах прием на утрогестан след бърза консултация с лекарката.

# 93
Момичета, след 8 дневно закъснение изследвах ЧХГ и Прогестерон. Знам че само веднъж изследвани не са показателни но няма да мога да пусна нови. В понеделник съм на преглед. Как мислите прогестерона много ли е нисък на този етап?

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 17:03 от Lallova

# 94

Положителен ли е?

# 95
  • Sofia
Да ти кажа си е доста положителен. Колко закъснение има? Съвсем спокойно и на преглед можеш да идеш

# 96
Момичета, след 8 дневно закъснение изследвах ЧХГ и Прогестерон. Знам че само веднъж изследвани не са показателни но няма да мога да пусна нови. В понеделник съм на преглед. Как мислите прогестерона много ли е нисък на този етап?

Нисък е, но си е в граници все още. Сигурно ще ви изпишат допълнително прогестерон.

# 97
Да ти кажа си е доста положителен. Колко закъснение има? Съвсем спокойно и на преглед можеш да идеш

6 дни закъснение и два положителни теста

# 98

Нисък е, аз при 24 същите единици започнах утрогестан, а сега вече съм на инжекции.

# 99

Нисък е, аз при 24 същите единици започнах утрогестан, а сега вече съм на инжекции.

Охх... Много съм притеснена, чак не мога да се зарадвам на случващото се. Знам че е много рано още, вие в коя седмица го изследвахте и назначиха терапията? Надявам се до понеделник да не е прекалено късно.

# 100
Само не се филмирайте от мнения по форуми. Аз бях с 21 прогестерон при моята бременност в деня на положителния тест. Почнах Утрогестан по препоръка на АГ при този резултат. После други 2 ми казаха, че е било грешка. Бременността ми завърши с аборт, въпреки високия прогестерон. Не всички, които се тъпчем с хормони имаме успешна бременност, а много неизследвали никога прогестерон си имат съвсем нормална. Изчакайте си прегледа и слушайте АГ.

# 101

Охх... Много съм притеснена, чак не мога да се зарадвам на случващото се. Знам че е много рано още, вие в коя седмица го изследвахте и назначиха терапията? Надявам се до понеделник да не е прекалено късно.
EdelV е права, не се филмирайте. Ако имате възможност се свържете с АГ и споделете притеснението си, аз така направих и така ми назначиха утрогестан, но инжекциите ми ги назначиха чак след като се видя ембриона.

# 102
Благодаря ви момичета. Знам че не е хубаво да се започва прогестерон, преди установена вътре маточна бременност. Аз също имам две неуспешни, с първата приемах Утрогестан, а наистина не е трябвало и затова сега ми така напрегнато. Ще си изчакам до понеделник, пък каквото стане.

# 103
Здравейте! Последният цикъл беше на 24. 04. 2025 г. На 04. 06. пуснах ЧХГ - 2502.04, на 06. 06. ЧХГ беше 3550. Изследвах се в една и съща лаборатория, но различни филиали, ако има значение. Четвърта бременност ми е, имаме три деца. С предишните бременности ЧХГ-то беше много по-ниско, но пък се удвояваше в границите 48-72 ч. Имам записан час за петък, ще звънна и на АГ-то, но  бих искала и Вашето мнение. Благодаря!

# 104
Здравейте, 5 дни след закъснение хормонът ми е 99,8. Имам и кафяво зацапване. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт