Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 142
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте, цикъла трябва да ми дойде утре. Последният ми цикъл беше на 05.05. Това са резултатите от тази сутрин. Какво ви е мнението? Не смея да се зарадвам. Благодаря ви предварително.

# 76
  • Sofia
Здравейте, цикъла трябва да ми дойде утре. Последният ми цикъл беше на 05.05. Това са резултатите от тази сутрин. Какво ви е мнението? Не смея да се зарадвам. Благодаря ви предварително.

На мен ми изглеждат добри, имайки в предвид, че още няма закъснение. На базата на едно чхг не може да се гадае. Направете още едно 48 часа след 1вото и тогава вече ще стане ясно, дали всичко е наред (очаква се удвояване на първоначалната стойност в рамките на 2 дена), но за сега се успокойте, нивата мисля, че са добри, а и прогестеронът изглежда добре.

# 77

Бременна сте. Всичко изглежда нормално. Две седмици след закуснението посетете АГ, за да видят дали всичко е наред.

# 78
Благодаря много, след два дни ще повторя ЧХГ, дано всичко е наред.

# 79
  • Sofia
Благодаря много, след два дни ще повторя ЧХГ, дано всичко е наред.
Вярвам, че всичко ще е наред. Недейте да се стресирате. Направете пак теста след 2 дена и запазете час за установяване на бремеността след 2 седмици както са казали в горния коментар. Успех и дано всичко се развива нормално.

# 80
Здравейте! Нова съм във форума. Искам да попитам дали не ви се виждат много високи резултатите ми:
Последен цикъл-01.05.2025г.(с 28-29 дневен цикъл съм)
Положителен тест за овулация-10.05.2025
 ЧХГ изследване 28.05-705 mUI/ML
ЧХГ издледване 30.05-1651
Прогрстерон-77.5 nmol/L

# 81
Здравейте! Нова съм във форума. Искам да попитам дали не ви се виждат много високи резултатите ми:
Последен цикъл-01.05.2025г.(с 28-29 дневен цикъл съм)
Положителен тест за овулация-10.05.2025
 ЧХГ изследване 28.05-705 mUI/ML
ЧХГ издледване 30.05-1651
Прогрстерон-77.5 nmol/L
Според мен са добре. Нормално е да не са на всички жени еднаква. Ако растът много бързо може да е многоплодна бременност, но според мен са нормални. През 48 часа се удвояват, което трябва да се случва.

# 82
https://www.momjunction.com/hcg-calculator/#result_append

Здравейте, намерих една доста полезна статия за ЧХГ

# 83
Здравейте! След ЗЕТ на 5 дневен ембрион:
ЧХГ на 9ти ден: 255
ЧХГ на 14ти ден: 2114
ЧХГ на 18ти ден: 3675

Притеснява ме последната стойност, не се удвоила за този период дори.. знам, че след определени стойности забавя удвояването си, но дали не е твърде ниско?
На преглед съм на 05.06 в 6г.с. и знам, че тогава трябва да се види какво се случва, но до тогава не знам какво да мисля Cry

# 84
Честно казано е още рано да забавя удвояването, но нищо не се знае без преглед, тъй че не го мислете твърде много. АГ ще каже. Стават и лабораторни грешки.

# 85

Притеснява ме последната стойност, не се удвоила за този период дори.. знам, че след определени стойности забавя удвояването си, но дали не е твърде ниско?
На преглед съм на 05.06 в 6г.с. и знам, че тогава трябва да се види какво се случва, но до тогава не знам какво да мисля Cry

В една и съща ли лаборатория са правени изследванията? Ако имате възможност сега отидете да видите, как се развиват нещата.

# 86
  • 🌊
Първи ден на МЦ на 3 май, овулация около 17 май, цикъл около 29 дена. Трябваше да ми дойде на 31/01 (приложенията имат малка разлика).
                                      31 май                  2 юни
HCG                  322.9 mIU/ml    894.2 mIU/ml   
Прогестерон   72.45 nmol/l           109.10 nmol/l

Гинеколог каза, че е ок покачването, но като видя момичетата с хилядите и се притеснявам, а и прогестерона е важен. На 4ти ще пусна сутринта, ще са 43 часа разлика но няма как.

# 87
Наистина стават лабораторни грешки аз съм един от пресните примери и не само аз преди две седмици двама гинеколози виждат плоден сак между двамата пускам кръвен разликата между двамата е три дни и кръвният ми беше отрицателен третия гинеколог беше онлайн консултация и той вижда на снимките плоден сак който и тримата са на мнение че се водеше между 3/5 седмица тъй като аз съм със страшно нередовен цикъл и почти никога не мога да го определя дали е на 30 дена или 35 дена повече кръвен не съм пускала но сега на 04.06 съм на преглед и според това което се види на ехо ще пусна кръвен. Така че стават грешки и по лабораторийте и не само с кръвни за бременнист моя позната също беше давала кръв за общи иследвания и като отиде за разчитане лекарката беше в шок как е жива. Така че извода какъв е винаги да се искат поне 2 /3 мнения за каквото и да е свързано с здравето. Желя на всяка и на всеки цветущо здраве и мечтите да са му реалкост! ( забравих да доплъния че въпреки отрицателния кръвен признаци си имам и то не малко) 🥰🥰

# 88

Правен ли е ПИД на ембриона?

# 89
Реално последният резултат е в друга лаборатория, тъй като тя работеше в събота, но не мисля, че би имало чак такова отклонение.. а относно лабораторна грешка -съмнявам се, но да, никога не е изключено.

Относно ПИД - не сме правили. Иначе бяха оценени като 4 с отлично качество и 4 с много добро. Първи опит ни е.

Общи условия

Активация на акаунт