Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 478
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Да, добра стойност е.

# 421
Добър е резултатът.

# 422
Здравейте! Последна менструация 11 септември, овулация не следена, между 24-27 септември, не се пазим от август, чести контакти и за това не следя овулация, с точен цикъл съм и днес на 8 октомври трябваше да ми дойде, но не ми е все още, сутринта направих surecheck, нямаше нищо. След това направих clear blue ранен, излезе черта бледа,  но може би към 9-10 минута и чак след това се засили, но с цвета на контролната линия. Реших да направя кръвен, 0.22 стойност. Прикачвам снимки

# 423
На 10та минута вече не е показателен домашния тест, защото правят изпарителни черти.
А кръвният е отрицателен. Закъснение от до 7 дни се счита за нормално дори при “точен” цикъл.

# 424
Здравейте! От година и 3 месеца правим опити са бебче. След загуба в много ранна бременност миналия месец, този месец отново ми закъсня. Цикъла трябваше да ми дойде на 04.10, имам два домашни теста от 8 и 9ти с втора бледа черта и вчера направих кръвен тест. Резултата от него е 163, което доколкото разбирам означава бременнност. Исках да попитам дали е проблем да направя втори тест в понеделник или е по - добре утре? В града ни няма лаборатория, работеща в неделя. Благодаря предварително!

# 425
Щом първият тест е в четвъртък, ако имате възможност направете втория в събота. Има бременност да, успех!

# 426
Каква ранна загуба визирате?
Ако е аборт възобновяване на опити най-рано 3 месеца след интервенцията. Не ви ли казаха? Това закъснение може да е от аборта миналия месец и затова да дава положителен.

Здравейте! От година и 3 месеца правим опити са бебче. След загуба в много ранна бременност миналия месец, този месец отново ми закъсня. Цикъла трябваше да ми дойде на 04.10, имам два домашни теста от 8 и 9ти с втора бледа черта и вчера направих кръвен тест. Резултата от него е 163, което доколкото разбирам означава бременнност. Исках да попитам дали е проблем да направя втори тест в понеделник или е по - добре утре? В града ни няма лаборатория, работеща в неделя. Благодаря предварително!

# 427
Здравейте. Този път не си следих овулацията и сега не знам кога да си направя тест. Цикъла ми идва от 28 до 35 ден. По мои наблюдения овулацията ми беше около 26-27 септември,но няма как да съм сигурна. Направих си 12 дни след последния полов акт,но теста е отрицателен (уринарен).  Рано ли го направих?

# 428
Ако е аборт възобновяване на опити най-рано 3 месеца след интервенцията. Не ви ли казаха? Това закъснение може да е от аборта миналия месец и затова да дава положителен.

Не е задължително. Ако е била биохимична, може веднага. Освен това не е задължително да е имала интервенция. Щом не са казали, значи няма причина да чака.

# 429
След моя спонтанен аборт в 6г.с., ЧХГ беше паднало до 60 mIU/ml за 4 дни та не мисля, че е остатъчно. И опити подновихме веднага с успешна бременност 36 дни след СА.
Mba, и аз те съветвам да направиш теста в събота, но ако нямаш възможност и понеделник е вариант.

# 430

Лекарката ми каза, че е биохимична бременност. даде ми съвет кои дати да сме активни и не ми е дала препоръки да чакаме.Също така миналия месец най - високия резултат на ЧХГ беше 22

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:45 от Mba0723

# 431
Здравейте следих овулацията с лентички и ми беше на 22ти ден от МЦ.
Днес ми е 13 ти ден след овулацията и направих кръвен според вас не е ли е нисък.

# 432
Може би е леко ниско, но все пак не могат да са толкова точни нещата при естествени опити, колкото при инвитро, така че е съвсем възможно всичко да е ок. При желание повторете след 48ч. и ще стане ясно. Успех!

# 433
Здравейте. Излязоха ми резултатите от второто ЧХГ. Само този прогестерон ме притеснява, дали е в норма.

# 434
врачанката Прогестерона трябва да е над 20ng/ml Ти взимаш ли някаква заместителна терапия - утрогестан, дуфастон? Разликата е малка и може да не е проблем, но все пак консултирай се с лекуващ лекар
Иначе ЧХГ като мине 1000 може и да не се удвоява за два дни, но е важно, да нараства. При теб се е и удвоило, което е супер! Можеш да посетиш вече лекар за УЗД преглед. За този срок трябва да се вижда ембрионален сак и жълтъчно мехурче. Успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт