Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 167
  • 744
  •   3
Отговори
# 585
На ехограф се видя ембрион, отговарящ на седмицата със сърдечна дейност. И като размърда ехографа ми показа 2 черни кръгчета.

# 586
Едва ли е моларна от 2 екстра точки и при засечен пулс. Идете на още един УЗ при някой с добра апаратура.

# 587
Кой бихте ми препоръчали?

# 588
Добра апаратура има в центъра на Калчев, като доктор препоръчвам Чучумишев там за бременност, но не знам дали ще се вредите. Всеки доктор там обаче ще каже какво става с голяма сигурност. За София става дума.

# 589
Здравейте , с 8 дни закъснение съм.
На 04.12 - ЧХГ - 184,95
На 06,12 - ЧХГ - 383,30
На 08.12 - ЧХГ - 1007,65 и прогестерон - 15,47.
В събота аг ме наплаши , че има варианти за извънматочна , но спрямо резултатите мисля , че изглежда нормално развиваща се бременност. Какво мислите вие и кога е най-правилния ден за ехограф ?

# 590
Вече може да се види дали е в матката, ако ви притеснява, запишете час отсега, но не при АГто, което ви е наплашило, защото не виждам причина за това. Simple Smile

Не казвате мерна единица на прогестерона, но при всяко положение сякаш е нисък, така че според мен час скоро и обсъдете това с доктора, за да включи добавка.

# 591
Вече може да се види дали е в матката, ако ви притеснява, запишете час отсега, но не при АГто, което ви е наплашило, защото не виждам причина за това. Simple Smile

Не казвате мерна единица на прогестерона, но при всяко положение сякаш е нисък, така че според мен час скоро и обсъдете това с доктора, за да включи добавка.
15,47 ng/ml. това ми пише на резултата

# 592
Нисичко е малко, в коя лаборатория е пуснато? Ако сте от сф пуснете в Надежда, там го мерят добре и идете на УЗ още тази седмица, за да се закрепят нещата при нужда, но според мен изглеждат добре.

# 593
Здравейте , с 8 дни закъснение съм.
На 04.12 - ЧХГ - 184,95
На 06,12 - ЧХГ - 383,30
На 08.12 - ЧХГ - 1007,65 и прогестерон - 15,47.
В събота аг ме наплаши , че има варианти за извънматочна , но спрямо резултатите мисля , че изглежда нормално развиваща се бременност. Какво мислите вие и кога е най-правилния ден за ехограф ?

Вие не бяхте ли в болницата? При изписване ви преглеждат, и ще видят дали е в матката.

# 594
Здравейте. Прогестерона с чхг колко пъти се проследява 1 или 2 пъти ? 🤔

# 595
Зависи от оранизма. Аз лично съм ги пускала заедно 3 пъти.

Здравейте. Прогестерона с чхг колко пъти се проследява 1 или 2 пъти ? 🤔

# 596
Зависи от резултатите разбира се. Ако нещо е под въпрос - повече пъти. Щастливките с нормално забременяване и веднъж не ги мерят.

# 597
Става въпрос за първи преглед

# 598
Ако желаете само веднъж си ги пуснете заедно. А и вижте АГ какво ще Ви каже. Вас какво Ви притеснява, че така се чудите? АГ не Ви ли насочва или си действате самостоятелно?
Става въпрос за първи преглед

# 599
Имам само 1 път пуснато заедно и не бях сигурна дали трябваше още веднъж. Надявам се да стига. Нищо не ме притеснява 🙂

Общи условия

Активация на акаунт