Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 29 549
  • 722
  •   2
Отговори
# 705
Резултатът е супер. Дали пускате тест или не, развоят няма да се промени. Изчакайте до прегледа, щом нямате кървене или нещо, нещата звучат ок. Със сигурност ще видите сак, вероятно и ембрион.

# 706
Резултатът е супер. Дали пускате тест или не, развоят няма да се промени. Изчакайте до прегледа, щом нямате кървене или нещо, нещата звучат ок. Със сигурност ще видите сак, вероятно и ембрион.
Благодаря ви за отговора. Нямам нито кървене, нито нещо притеснително за сега. Единствено от време на време леки болки, наподобяващи менструални, но отшумяват за секунди.

# 707
Което е съвсем нормално. Търпение до вторник и успех.

# 708
Което е съвсем нормално. Търпение до вторник и успех.
Благодаря ви!

# 709
  • на земята
Здравейте ,моя близка е след трансфер и днес са и пуснали ЧХГ 9 ден 33 е резултата ,има ли шанс?
Много благодаря

# 710
Още е рано да се каже. От здравното заведение са й казали поне 12-14 дни след трансфер да си пусне кръвен. Като цяло има имплантация, нека се следи на 48 часа.

Здравейте ,моя близка е след трансфер и днес са и пуснали ЧХГ 9 ден 33 е резултата ,има ли шанс?
Много благодаря

# 711
Здравейте!
За съжаление прокървяването се оказа доста отлепено сакче, заради Оксапара, който си бия, но докторът казаз, че може да се спре, защото също е опасно.😢 Образувал се е хематом и изтича кръв . Днес след прегледа се повтори кървенето и доктора каза, че е  видял кръв, която трябва да изтече, така или иначе.  Сега ще продължа да лежа и ще се моля🙏. Докторът каза, че след два дена на прегледа ще види подобрява ли се състоянието или не, но твърди, че има шанс. Увеличи ми дозата на Прогестан глобули-  +1 на обяд.

# 712
Има ли вече ембрион и отговаря ли си на г.с.? Колко е голям хематома? Ако има снимка, може да я пуснеш, ако искаш.
Отлепването едва ли е заради Оксапар, но той може да е засилил кървенето.

# 713
По-горе съм писала данните от предния преглед.  Да,  видя се ембрионче предния път и днес и докторът каза, че е добре.От днес  нямам снимка. Док. каза, че е голямо отлепването. Надявам се до четвъртък да прегледа да може да се разбере по-зле ли е или по-добре

Има ли вече ембрион и отговаря ли си на г.с.? Колко е голям хематома? Ако има снимка, може да я пуснеш, ако искаш.
Отлепването едва ли е заради Оксапар, но той може да е засилил кървенето.

# 714
На мен при отлепяне ми включиха конски дози прогестерон - мускулни инжекции.

# 715
Здравейте! Пуснах пак ЧХГ на 15.01-
14 785. Преди това на 07.01 беше 6 048.
На прегледа докторът установи, че отлепването е започнало да се закрепва, но има ново до него макар по-малко😢. Каза да сложа пак една инжекция Хориомон и ми спря Оксапара за 2 дни.
Semirra, аз слагам сутрин и вечер инжекции прогестан и глобули по 2. Сега ще слагам и на обяд глобули. Дано да няма ново отлепване, че докторът каза, че може да е фатално🥺. Стоя си само вкъщи и лежа. Друго каза, че няма какво да направя.
Чудя се през седмицата дали да рискувам да изляза, за да направя преглед при друг АГ, че моя го няма до 26ти.

# 716
При отлепване, само лежане, никакво вдигане, готвене, пране. До тоалетна само да ставате и обратно в леглото, някой да дава храна, да чисти, да готви. Ако нямате кървене, няма смисъл от преглед. За мен е безмислено излизането в това време.
Почивка на дивана, филмчета, книги и ще се закрепи.

# 717
Дени, а как върви с размерите? Засече ли пулсации? Въобще дадв ли информация за развитието на плода, освен отлепването?
Аз лично бих се консултирала и с друг, ако разбира се състоянието ти позволява.

# 718
Докторът каза, че ембриончето е добре, развива се нормално. Чухме пулс. Гледа кръвотока, че е ок. Единствено изоставало с няколко дни, но това не било проблем в момента.
На 27ми съм на преглед и до тогава мисля да не излизам, за да се закрепи добре сакчето, Дай Боже🙏 и смятам да запиша час и при друг за консултация.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:36 от Deni H.

# 719
Здравейте, днес ми е шести ден закъснение, 27 дневен цикъл, овулация на 11ти ден. Пуснах ЧХГ (ако правилно изчислявам, днес трябва да съм 4+5, обаче ми се струва висок. При всички случаи ще подмина нормата за седмицата. Каква може да е причината и трябва ли да се притеснявам?

Общи условия

Активация на акаунт