Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 29 957
  • 743
  •   6
Отговори
# 720
Нищо притеснително няма. Аз на шести ден закъснение бях с чхг 4165. Само едно сакче с едно ембрионче е при мен.

# 721
И при мен бяха високи стойностите. Също 1 ембрион. Нормално е.

# 722
  • София
И аз в тази група. Simple Smile

# 723
Здравейте, последния ми менструален цикъл беше на 17.12.2025 г. Като ноември месец бях с Биохимична бременност. На 21.01 направих тест и беше положителен, но направо отидох на кръвен и се оказа доста висок 9481. Попринцип съм с ранна овулация около 11-13 ден. Контакта ни беше на 30.12. С първото ми дете на 1 ви ден закъснение чхг беше около 2400. Обикновено цикъла ми е на 30 дни.
Притеснява ме стойността на това чхг 9481. Зачетох се и естествено вместо радост ме обвзе страх да не е моларна бременност, някакъв си карцином и тн. На преглед съм днес, но до след обяд мисля че ще откача от притеснение

# 724
Може пък да се изненадате приятно днес на прегледа. Успех!

Здравейте, последния ми менструален цикъл беше на 17.12.2025 г. Като ноември месец бях с Биохимична бременност. На 21.01 направих тест и беше положителен, но направо отидох на кръвен и се оказа доста висок 9481. Попринцип съм с ранна овулация около 11-13 ден. Контакта ни беше на 30.12. С първото ми дете на 1 ви ден закъснение чхг беше около 2400. Обикновено цикъла ми е на 30 дни.
Притеснява ме стойността на това чхг 9481. Зачетох се и естествено вместо радост ме обвзе страх да не е моларна бременност, някакъв си карцином и тн. На преглед съм днес, но до след обяд мисля че ще откача от притеснение

# 725
И аз си вкарах същия филм заради високо ЧХГ, всичко беше нормално. Всичко да е нормално е много по-вероятният сценарий.

# 726
Здравейте ! Simple Smile Снощи при ходене до тоалетна избърсах малко количество кръв след това нямаше нищо на какво може да се дължи днес съм на преглед около 5-6 седмица съм ! Благодаря за отговорите

# 727
Щом сте на преглед - чудесно. Успех!

Може да е безобидно, може и да не е. По-добре не мислете за това, успокойте се и пишете после как е минал прегледа. Simple Smile

# 728
Случва се често това с кървенето. Аз и през първата бременност го имах и сега пак се почна. В шеста седмица леко зацапване, в седма по-обилно кървене. За сега всичко е наред, но задължително си трябва преглед.

# 729
Случва се често това с кървенето. Аз и през първата бременност го имах и сега пак се почна. В шеста седмица леко зацапване, в седма по-обилно кървене. За сега всичко е наред, но задължително си трябва преглед.
и аз съм около 6 седмица беше еднократно на ежедневната превръзка си беше червено при избърсване розово 🫤

# 730
И аз имах еднократно, ярко червено, мина в рамките на 2ч. Беше 8ма седмица. Хематомче/отлепяне. Ударни дози прогестерон и полежах 3-4 дни. Понеже беше тестван ембрион, знаехме, че всичко е наред по тази линия. На прегледа ще стане ясно.

# 731
Може и да е нещо нормално на хормонална основа. При мен прогестерона закрепва нещата, както и инжекциите, които ми изписват. Вече ако в нещо по-сериозно отлепване на сакче и т.н лекарите си преценяват как да действат. Важното е да не е обилно кървене, със съсиреци и болка.   При мен течението е кафяво почти черно, та предполагам е застояла кръв, за която ме беше предупредила репродуктивната, че се вижда като черни точици в матката.

Иначе за високите стойности на ЧХГ няма нищо страшно. Едва ли в моларна щом си има закъснение от няколко дни, то стойността не е толкова висока. Най-много да са две.

# 732

Ако овулацията е ба 11-13 ден, както съвпада и контакта, то на 14 януари вече сте била със закъснение,  и цикъла в този случай е 27-28 дни максимум, менструация настъпва 14 дни след овулация, ако няма оплождане. Та сега си имате прилично закъснение от 8-9 дни и това ЧХГ е абсолютно нормално. Всичко да е наред на прегледа, при тази стойност може вече и пулсации да има.

# 733
Щом сте на преглед - чудесно. Успех!

Може да е безобидно, може и да не е. По-добре не мислете за това, успокойте се и пишете после как е минал прегледа. Simple Smile
прегледа мина не видя нищо притеснително официално съм в 6 седмица има и пулс

# 734
Браво, Габи! Радвам се, успех до финал. ❤

Общи условия

Активация на акаунт