ПЕДИКЮР

• 38 304
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
[Купих си кюре и право в къщи да си правя педикюр .
Спазих си цялата процедура - първо във ваничка със соли киснах краката около 30 мин .
С кюрето махнах мъртвата кожа , след това с  пилата  загладих петите .
Станаха като на бебе .

Ами малко е сложно. Всичко е до тренинг. Аз преди като си го правех сама, без дори да знам как точно се прави се справях доста по-добре. А след като изкарах курса, на 2 пъти си бях престъргала петите с кюретата, защото не си виждам добре краката и карам на сляпо. Ужасно много боли Cry Като цяло сам човек е трудно да се справи сам точно с това, защото няма как да си видиш външната част на петата от долу. :roll

А какви кюрети използвате? Каква марка? Кои са по-добри-виждала съм с пластмасови и метални дръжки, също и с по-широки и по-тесни ножчета?  newsm78 

# 76
И аз не си харесвам пръстите на краката...Но накрая се престраших да си ги нарисувам и да ви ги покажа. Снимките ги пуснах преди няколко дена в темата за Nail Art

Това направих на краката на майка ми
http://images14.snimka.bg/002516233.jpg
http://images14.snimka.bg/002516234.jpg

А това си направих на моите
http://images14.snimka.bg/002516239.jpg

И аз много мразя космите по палците и по другите пръсти де. Също и аз си ги махам с епилатора и дооооста боли...
Чудни са,браво  smile3501
А да те питам,с какво точно рисуваш,в смисъл с каква четчица?

# 77
И аз много обичам ярки лакове на ноктите на краката. Гледам винаги да са лакирани, че без още повече не си ги харесвам - много се дразня, че вторият пръст ми е по-дълъг от палеца. Sad

Напоследък петите ми нещо са загрубели, пемза казвате да си купя? Thinking  А откъде? Embarassed
И някакво кремче за крака да препоръчате? Simple Smile

# 78
[Купих си кюре и право в къщи да си правя педикюр .
Спазих си цялата процедура - първо във ваничка със соли киснах краката около 30 мин .
С кюрето махнах мъртвата кожа , след това с  пилата  загладих петите .
Станаха като на бебе .

Ами малко е сложно. Всичко е до тренинг. Аз преди като си го правех сама, без дори да знам как точно се прави се справях доста по-добре. А след като изкарах курса, на 2 пъти си бях престъргала петите с кюретата, защото не си виждам добре краката и карам на сляпо. Ужасно много боли Cry Като цяло сам човек е трудно да се справи сам точно с това, защото няма как да си видиш външната част на петата от долу. :roll

А какви кюрети използвате? Каква марка? Кои са по-добри-виждала съм с пластмасови и метални дръжки, също и с по-широки и по-тесни ножчета?  newsm78 

Кюрето ми е най - обикновено , за 3,80 лв с пластмасова дръжка .
Ножчетата не мога да ти кажа тесни ли са широки ли са ... това е първото кюре , което ползвам и не ми е направило впечатление какво трябва да са точно .
Всичко си зависи от това до колко си сръчен , ако не ти се отдава няма смисъл да си дереш кожата сам .
Аз взех и бях решила , ако видя че не се справям  , направя си рана или се порежа да зарежа и да си ходя на педикюр - но се справих !

# 79
  • в Tara
и накрая топ лак - това нещо държи един месец , даже и зимата със затворени обувки .
какво представлява този лак?

# 80
Чудни са,браво  smile3501
А да те питам,с какво точно рисуваш,в смисъл с каква четчица?

Рисувам с четките от лаковете за рисуване на Golden Rose и на Perfect. много са ми удобни

Гледам винаги да са лакирани, че без още повече не си ги харесвам - много се дразня, че вторият пръст ми е по-дълъг от палеца. Sad

Напоследък петите ми нещо са загрубели, пемза казвате да си купя? Thinking  А откъде? Embarassed
И някакво кремче за крака да препоръчате? Simple Smile

Аз точно защото пръста след палеца ми е по-дълъг не си ги харесвам.
Използвам пилата за пети на Орифлейм и съм адски доволна. След като си изчистя петите с нея си мажа ходилата с крем Здраве за крака. Той съдържа камфор и нещо си друго и адски много освежава и омекотява краката

# 81
bibinceto, а аз още повече се дразня, защото на сестра ми, дето сме като 2 капки вода, не й е по-дълъг. Twisted Evil Само аз съм прецакана. Tired

Още утре отивам за крем, че много ме е срам да нямам никакъв. Blush

# 82
Хара,топ лака си е топ лак.Отиваш в парфюмерия обикновена,питаш и те ти предлагат различни марки.Топ лака е безцветен и съставките са му такива,че не позволяват на цветния лак, да се лющи, а го правят по-траен Wink

Момичета, за пръстчето по-дълго от палеца..имах приятел,който по това си избираше гадже.Ако НЕ Е по-дълъг не ставала.Аз го питах и каква е разликата, а той казваше,че е маниак на женски пръсти на краката и по-дългото пръстче след палеца, било признак за страстна жена Mr. Green

Така че..спокойно, моя е по-къс Whistling

# 83
Аз пък знам, че ако е по-дълъг жената ще командва мъжа си. Ама аз каквато съм само си командоря всичко живо Joy не знам от пръста, от зодията или от характера ми е hahaha

# 84
Aз преди 2 седмици се събух вече - купих си тези и си ги нося активно. http://images14.snimka.bg/002414763-big.jpg

На педикюр съм решила да ходя при Бейб (естествено), но все не остава време, и за сега се справям сама, доколкото мога, все пак от модела обувка се вижда краче.

Напарвам си краката, мажа се с крем - добре изглежда като за правено в къщи, кожата е мека, но определено покажа ли целия крак ще ходя при Бейбс.

# 85
  • На погрешната планета
Aз преди 2 седмици се събух вече - купих си тези и си ги нося активно. http://images14.snimka.bg/002414763-big.jpg

На педикюр съм решила да ходя при Бейб (естествено), но все не остава време, и за сега се справям сама, доколкото мога, все пак от модела обувка се вижда краче.

Напарвам си краката, мажа се с крем - добре изглежда като за правено в къщи, кожата е мека, но определено покажа ли целия крак ще ходя при Бейбс.

Не ни дразни, моля те Crossing Arms, и аз искам при Бейб Heart Eyes

# 86
Аз пък знам, че ако третият ти е по-дълъг щяло да те сполето голямо щастие, късмет или нещо такова, но не съм виждала никой с такива пръсти досега. newsm78  Grinning
Иначе не знам дали съм много страстна, но от естетична гледа точка, не ме кефи и тфа е. Mr. Green

# 87
  • На погрешната планета
Хей, обърнахте темата на суеверия Wink. Аз пък съм чувала, че колкото по-поддържани са ти крата, с толкова по-голямо удоволствие мъжът ти ще ти прави масажче Mr. Green!

# 88
Включвам се и аз с моите проблемни ноктета! На палеца ми расте нагоре, къса чорапи и пр. #2gunfire

Лятото и аз ги пускам малко по-дълги, а за през зимата ги изрязвам.
ОБАЧЕ тази есен, когато си "зазимявах" педикюра, такава беля си направих, че още го имам проблема... Sad Ами изрязах си ноктите доста ниско и на левия палец така ми врастна нокътя, че и досега ми кърви, гнои, струпясва, залепя за чорапа и пак и пак.  Confused Напоследък вече се е поуспокоил, но не съвсем. Третирала съм само с йод. Подозирам и едни ботуши, като виновници са състоянието ми... Close
Случвало ли се е на някоя подобно нещо!? Моля за съвет!!!   Praynig Съжалявам за гнусарската история, ама ми е голям проблем... Embarassed

И още един въпрос - всички ли използвате кюрета в домашни условия? newsm78

bibinceto, и двете с майка ти имате страхотни нокти - имам предвид, като плочки!  Peace Никога не ги оставяйте неизрисувани!!! Grinning

# 89
Мога да си правя педикюра сама, но от дълго време търся Спа - педикюр и искам с машина да ми изпилят петите Mr. Green. Идеално обслужване досега не съм срещнала  Sad, както и въпросната машинария. Най-страхотният масаж на ходила са ми правили в Индонезия и Тайланд - страхотно усещане за релакс.

Общи условия

Активация на акаунт