Къде в Бургас? Тема 64

• 32 166
  • 677
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте!
Просто се записвам 🤗

# 646
Племенницата на мъжа ми ще учи в Бургас и иска да прави лазерна епилация на крака и интимна зона. Не познаваме толкова добре града, какво остава да сме ориентирани за някое студио. Можете ли да помогнете за такова и да е на прилични цени, защото като пуснах търсачка, леко ми се зави свят. На майка й също. Ще живее в Меден Рудник, но не е проблем да е и в центъра или в комплексите.

# 647
Има Оренда, GPoint, Anitta като от Оренда май съм най-доволна. Във форума има и отделна тема за лазерна епилация.

# 648
Благодаря, TDK_91!

# 649
Племенницата на мъжа ми ще учи в Бургас и иска да прави лазерна епилация на крака и интимна зона. Не познаваме толкова добре града, какво остава да сме ориентирани за някое студио. Можете ли да помогнете за такова и да е на прилични цени, защото като пуснах търсачка, леко ми се зави свят. На майка й също. Ще живее в Меден Рудник, но не е проблем да е и в центъра или в комплексите.

Аз ходех в МР в body hunters, имаха брутални оферти тип 6 процедури, 4 зони за 390 лв. Или 6 процедури на 6 зони за около 500-600 лв. Но вече се изместиха зад х-л Драма в братятя и дори си смениха името. Виждам на фб страницата обаче, че все още правят подобни промоции.
Студио за лазерна епилация Helios във ФБ, ако ви устройва като адрес, може да следите актуалните промоции.

# 650
  • Несебър
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър Ортодонт в Бургас за брекети на дъщеря ми 16 год. Благодаря ви предварително!

# 651
Здравейте! Къде в града мога да занеса една сребърна гривна да бъде скъсена?

# 652
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър Ортодонт в Бургас за брекети на дъщеря ми 16 год. Благодаря ви предварително!
Дъщеря ми е на 15 г. и по препоръка на зъболекарката я заведох при д-р Будинова. Впечатленията ми до сега са, че работи спокойно, мила и отзивчива е. Обяснява всичко подробно и не се налага аз да ѝ задавам въпроси. Предстои да постави брекетите, така че към момента това е, което мога да кажа.

# 653
Дъщеря ми е на 15 г. и по препоръка на зъболекарката я заведох при д-р Будинова. Впечатленията ми до сега са, че работи спокойно, мила и отзивчива е. Обяснява всичко подробно и не се налага аз да ѝ задавам въпроси. Предстои да постави брекетите, така че към момента това е, което мога да кажа.
+1 за д-р Будинова . Изправи  зъбите на сина ми , които бяха буквално на два реда . Много сме доволни .

# 654
  • Несебър
Благодаря ви момичета, запазих час за д-р Будинова.

# 655
За брекети- дъщеря ми ходи при др Ивелина Митева- изправи зъбите, извади ретинирани, които имаше. Синът ми, когато му дойде времето, пак при нея ще заведа.

# 656
  • Бургас
Търся хамалска фирма за изхвърляне на холов ъгъл....Може ли да препоръчате някоя фирма...

# 657
Търся хамалска фирма за изхвърляне на холов ъгъл....Може ли да препоръчате някоя фирма...

Общината: https://www.greencity.bg/transport-request

# 658

Общината: https://www.greencity.bg/transport-request
Да, ама не свалят и изнасят нищо. Трябва д си го свалиш до казана и ли другаде и те идват по график.
Аз преди месец изхвърлих цяла стая, с диван и мебели. Те си разглобиха, изнесоха и изхвърлиха всичкоХамали Бургас - много коректни и бързи. Никакви щетии по апартамента и асансьора. Пак тях бих търсила

# 659
Привет! За преглед и премахване на големи бенки, които пречат, кой лекар препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт