УМБАЛ Света Екатерина

• 516
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!
Утре ни предстои хоспитализация в болницата. Понеже не сме от София бих искала да попитам как стои въпросът с паркирането там?
Намерих 2 платени паркинга в близост, където при наличието на свободни места, мога да оставя колата за ден или два.
Възможно ли е да ползвам паркинга на Александровска болница? Споменаха ми вариант, че би могло, като се плаща на ден по 20-30лв, а не на час, въпреки, че няма да сме хоспитализирани в Александровска. Но и това не било много сигурно.
Има ли такава вероятност? Какви са Ви препоръките?
Приемът трябва да е утре преди 8.30-9 часа. Страховете ми са, че няма да успеем да се справим навреме, колкото и рано да пристигнем с детето в София и да изпуснем приема.
Имали ли сте подобен казус? Кой паркинг ползвахте?

Поздрави!

# 1
По-добре темата да е в актуални теми и общи дискусии и да се казва Паркиране около УМБАЛ Св.  Екатерина. Така ще влизат хора с такива познания.

Тези цени - 20 - 30 лв. са като за синя зона - до 2 часа - 2 лв. Зелена зона излиза много по-изгодно.
Не зная уличките дали попадат в тези зони, но в тях също може да се намерят места, макар и не много лесно.  Примерно по хан Пресиян май може да се намери място. До хотел Медик, често има места и има вход, през заведението, втори вход до Алергологията,  като през двора на Александровска е по-пряко. Тази улица мисля, не попада в зона.
Огледай и уличките през булеварда. Нека някой запознат да каже попадат ли в зона.
На Здраве е почти невъзможно за паркиране, до Майчин дом е.
На картата се виждат и няколко паркинга, вкл. в двора на Александровска и зад Св. Екатерина.
В двора на Александровска има места, но повечето са означени за лекари. Трябва да те пуснат през бариерата.

Може би е най-добре да питаш и самата болница, отзад също показват паркинг.
https://www.google.com/maps/place/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8 … 086979,125m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x40aa85ba2d5b956b:0x49ef3091ef3ba4c5!8m2!3d42.6845584!4d23.3159835!16s%2Fg%2F11vqhpxhgq?hl=bg&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUwNy4wIKXMDSoJLDEwMjExNDU1SAFQAw%3D%3D

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:24 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт