Здрави бебета след спазмалгон по време на бременност

• 413
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Доста съм притеснена относно приема на спазмалгон по време на бременност. Наложи ми се да изпия доста през 7 и 8 месец, включително и в патологична ми слагаха такъв мускулно. Според моя проследяващ (на когото имам страхотно доверие) няма никакъв повод за притеснения, според друг - не трябвало да се приема повече от 3 дни, а при лежането ми в болница винаги го изписват 🙄 Нека кажат майки, които са го приемали при бременност и конкретно последния триместър, всичко наред ли е с дечицата им? Просто за мое успокоение...

# 1
Бързам да ти отогворя -не си спомням как съм го приемала, но имах същите притеснения като теб- как ще се отрази на детето, понеже много подробно чета всяка листовка...
Мога да кажа, че детето е живо и здраво, умно, симпатично, любопитно, без проблеми в училище Bowtie
Имах изписан но-шпа, но той никак не помагаше за контракциите за разлика от спазмалгона. Тежка бременност с един куп лекарства и на почти всички пишеше, че не се препоръчват при бременност и имат лоши последствия.
Аз си приемах всичко изписано и с много лежане стигнах до успешен финал.
Успех и на теб! Flowers Four Leaf Clover

# 2
Много благодаря 🤗 че просто съм се побъркала от притеснение

# 3
  • София
Не се притеснявай, мен са ми вливали цели банки спазмолитици също в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт