VIP Brother 2 - 2

• 47 070
  • 1 299
  •   1
Отговори
# 180
Незнам колко страшен вид има, ама му хлопка дъската.
така е. и това е още по-страшно, имам предвид, че за него работят много мутри и има много хард бизнес стил, не мога да изпадам в повече подробности, много хора от Варна го знаят и хората, с които работи., а пък после станаха общински съветници Sick

# 181
Ми не несъм копирала нищо,понеже картата е пред мен,просто написах потр.име и паролата и натиснах купи ама,не ще.. ooooh!
                  Пиши им директо е-меил, мисля че и преди имаше такива случаи с картите. Не си спомням защо, но все пак май ти ги сменяха... Уви, на самите карти нищо не пише за срока им на годност... От сайта ми казаха, че моята стара карта била изтекла в началото на март, а аз нямаше как да разбера  Crossing Arms...

# 182
# 183
Ауу,няколко часа ме нямаше,а вие нова тема сте започнали Laughing
Ще попрочета какво съм изпуснала...

Венета се подготвя да си прави предаването...''Роси,да не се напиеш!'' Joy

# 184
  • северно море
Влизам в темата за вмъкна някой подробности за Петя,в Англия са и помогнали сем. на футболиста Бон4о Ген4ев.Малко се поизхвърли 4е се оправила съвсем сама с 80 лв.и без дума на анг.език Wink

# 185
  • Варна
Китаеца: "Росе, вдигни си дънките, че ти се виждат прашките."
Росица: "Ми те не могат да се вдигат."
В. Данов: "Тогава си свали прашките."
rotfImao rotfImbo

# 186
Влизам в темата за вмъкна някой подробности за Петя,в Англия са и помогнали сем. на футболиста Бон4о Ген4ев.Малко се поизхвърли 4е се оправила съвсем сама с 80 лв.и без дума на анг.език Wink

Това е ясно..как иначе ще бъде интересна, нали трябва да кажем тя е голята работа, как се е оправила сама в живота, колко трудно е било..само че ние не сме малоумни, щото 80 лв са й две кафета и билет за метрото, и  с тия 80 лв ли е завършила магистър там ?? #2gunfire

# 187

Е, то и аз не повярвах, че ей така ще кацне на Хитроу и с 80 лв само ще стигне до тук Wink

# 188
  • София
Извикаха Венета в изповедалнята и тя отивайки казва на Росито:Да не се напиеш.

# 189
                 Чакам с нетърпение да видя как ще мине 1-ви април в Къщата  Joy...

# 190
запис!

# 191
Има ли ги качени някъде предаванията за нас "чузденките"???

# 192
Василка прави прическата на Роси за Горещо....

# 193
Най-после успях да прочета всичко.

# 194
Василка прави прическата на Роси за Горещо....
                Уоу, и бива ли я в това? Какво и прави?

Общи условия

Активация на акаунт