“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 281
  • 848
  •   1
Отговори
# 360
  • Другата България
И на мен ми хареса Цитиридис.
Добре се справи, няма да спечели, но участието му ще се запомни.

С ефектите обаче им се получава.
Но това все пак не е нямо кино......

# 361
  • София
Досега Нико най-много ми хареса, много стабилен, не се разминаваше с мелодията и визуално ми хареса Sunglasses

# 362
Представлението ми прилича но концерт на пл. батемберг на Нова година.

и на мен така, Берковската духова музика да излезе ScreamScreamScream

много лош избор на песни, гласувах за Иван
като Михаела ще е за супер-боул, ясно кой ще спечели
отивам да пуша FrowningRolling EyesImp

# 363
  • София
Гласувах за Нико. Дано той победи.

# 364
Най-доброто изпълнение досега е на Нико според мен Hands Clap

Наистина впечатляващо и го изпълни много добре. И чудесно като за стадион Joy

Точно! Много ефектно и изпълнението, и хореографията, и Фънки- Мънки, и Николаос като пеене, сценично присъствие... Засега той е фаворит.

Николаос е артист по душа и му отива сцената, и той ѝ отива на сцената, има симбиоза между артист и сцена. Синхрон.

# 365
  • Брюксел / София
Аз очаквам утре или вдругиден, когато Халваджиян е в състояние да бъде честен пред аудиторията да признае, че не се получил финала. Няма нужда да си посипва главата с пепел, но след като 3 месеца си обяснявал до втръсване, че ще направиш нещо нечувано и невиждано, и резултатът е меко казано средна работа, ще е добре да се появи и да каже: “аз винаги съм смятал, че това шоу е за студио, опитах да се опровергая, но не се получи”. ‘Щото е добре да се поздравяваме за успехите, но и да си признаваме неуспехите. Иначе олеква, не че на него мн му пука.
И пак да кажа, съдейки по интервюто му днес при Лора, мисля че той е съвсем наясно със ситуацията. Препъна ги стадиона и 13 сезон, въпросът е има ли т…ки да го признае.

# 366
Аз гласувах за Вениамин за цялостното му представяне!

# 367
Кой е правил по- добро шоу от този мащаб и формат в Бг до момента? Не концерт, а такъв вид предаване.

# 368
  • София
И аз мисля, че стадиона беше грешка. Зала Арена е идеална за подобно нещо. Мисля, че другата година ще се върнат пак към нея за финала, защото не мисля, че ако пак го направят на стадион, ще го напълнят. Имаха желание, опитаха - не се получи. Дано да си вземат поука.

# 369
Използвам рекламите за да коментирам този "велик финал" на този "велик стадион" . Първо, нищо чак толкова вълнуващо като шоу програма.
Но най-вече - вие луди ли сте? Още в сутрешният блок, като видях на какви сгъваеми столчета ще стои публиката на стадиона се хванах за главата... Това ти до средата на гърба, твърдо, няма подлакътници. Гледаш сцената с глава нагоре!! С часове!
На тия екрани ти показват изпълнителите от гърдите на горе, а не цялото представление, танци и прочие. Ти не виждаш нищо.
И пари да ми дават никога не бих отишла на тази простотия.
Това не е за такава сцена на открито с такъв мащаб! Пълен провал!

# 370
Мястото ми е близо до малката сцена, на която излизат водещите преди да обявяват изпълнителите . Докарват ги с една количка за голф.
Е няма такова надменно и пренебрежително отношение като на Геро. Гледа отегчено, върти очи е когато някой от публиката се опита да му каже нещо или да се снима с него, се обръща демонстративно на другата страна …

# 371
  • Другата България
Аз очаквам утре или вдругиден, когато Халваджиян е в състояние да бъде честен пред аудиторията и да признае, че не се получил финала. Няма нужда да си посипва главата с пепел, но след като 3 месеца си обяснявал до втръсване, че ще направиш нещо нечувано и невиждано, и резултатът е меко казано средна работа, ще е добре да се пови и да каже: “аз винаги съм смятал, че това шоу е за студио, опитах да се опровергая, но не се получи”. ‘Щото е добре да се поздравяваме за успехите, но и да си признаваме неуспехите. Иначе олекваме, не че на него мн му пука.
И пак да кажа, съдейки по интервюто му днес при Лора, мисля че той е съвсем наясно със ситуацията. Препъна ги стадиона и 13 сезон, въпросът е има ли т…ко да го признае.
Него не го бърка, той парите от билети и реклами си ги е взел, истината е, че шоуто му е №1, с най-висок рейтинг и щеше да е така и без този “Сезон на стадиона“. Като толкова му се правеше концерт, можеше да покани всички тези, които пяха на плейбек /сериозен недостатък/, всички победители през сезоните и да спретне един концерт - щеше да има публика със сигурност, всички са харесвани. И обичани.
Ама точно този сезон, когато участниците са равностойни, или почти, да се изхвърляш толкова време и накрая да се получи....това - и за мен не е ок. Дотук всички, които пяха, през сезона имаха далеч по-сполучливи имитации. Подчертавам, имитации.

# 372
  • София
До сега само Нико направи шоу за стадион, радвам се, че имаше такава сцена за изява.

# 373
  • Пловдив
Е, как ще ги е препънал стадиона? 40 хиляди билета не могат да препънат никой, те са само от полза, каквато е и целта.

# 374
  • София
Халваджиян няма да си го признае, напротив, пак ще припада колко вълшебно, уникално, умопомрачително и зашеметяващо е било шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт