Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
И аз направих регистрация за 7 дни пробно и не мога да пусна нищо.„
Къде бъркам? Лаптопа ми не е Apple.

Не бъркаш нищо. Не знам къде е проблема, но моят акаунт е немски, едната ми приятелка от Стара Загора може да гледа през него, другата от София не може.

# 106
  • Berlin
На Before какъв втори сезон? Може би нов случай? Ама нали този завърши с това, че героят на Били Кристъл имаш заповед да не се доближава до детето.. може и правата да са му отнели.🤔 Макар че според мен не беше много честно, но беше реалистично един вид.
Иначе установих, че Били Кристъл и Пол Джамати са ми едни и същи като актьори, някакси си приличат.

# 107
Да, нов случай примерно. Освен това в последния епизод той...

спойлер

Скрит текст:
....продължаваше да вижда червей на челото си.

# 108
Изгледах The Secrets We Keep. Meh. Нещо не успяваше да ми задържи вниманието, въпреки че епизодите бяха по 30 минути само. Има вайба на Expats и Big Little Lies малко. Темата се върти около липсата на морал у богатите хора и експлоатацията на детегледачките от чужди държави.
Сега почвам Sirens. От трейлъра изобщо не успях да разбера за какво става въпрос, много объркана история.

# 109
  • София
И аз направих регистрация за 7 дни пробно и не мога да пусна нищо.„
Къде бъркам? Лаптопа ми не е Apple.

Пробвай да рестартираш, при мен това помогна.

# 110
  • Вестерос

СПРЕНИ

The Wheel of Time

# 111
След няколко неуспешни опита да започна The Handmaid’s Tale („Разказът на прислужницата”), най-накрая съумях да прехвърля тази огромна за мен бариера, наречена първи епизод (и да продължа нататък).

Сериалът е меко казано смразяващ… интересен, но „раздърпващ” живото у зрителя — пиша това със смесица от любопитство за това какво предстои сюжетно нататък и един пламнал уплах какво би могло да се случи в реалността ни.

Тежко. Разбирам защо преди 4-5 години така и не успях да се вгледам сериозно в този сериал… просто са ми липсвали и мисли, и зрялост, и разбиране.

# 112
  • Варна
Стигнах до сезон 13 на Убийства в рая и реших преди следващия сезон, да гледам Убийства отвъд рая. Сега съм  по средата на сезон 2. Допада ми. Забавно е как са кръстили патицата. Няма много убийства, но и така ми е интересно. Не мога да разбера, защо решиха да живеят на лодка. Защо не си намерят нормално жилище. Не мога да си представя да живея на лодка и евентуално да гледам деца там. Все ще си представям, че детето ще падне в морето и ще се удави.

# 113
След няколко неуспешни опита да започна The Handmaid’s Tale („Разказът на прислужницата”), най-накрая съумях да прехвърля тази огромна за мен бариера, наречена първи епизод (и да продължа нататък).

Сериалът е меко казано смразяващ… интересен, но „раздърпващ” живото у зрителя — пиша това със смесица от любопитство за това какво предстои сюжетно нататък и един пламнал уплах какво би могло да се случи в реалността ни.

Тежко. Разбирам защо преди 4-5 години така и не успях да се вгледам сериозно в този сериал… просто са ми липсвали и мисли, и зрялост, и разбиране.

Аз все още не мога да го започна този сериал.

# 114
  • Варна
Аз чакам да излезе целия последен сезон на The Handmaid’s Tale. Хич не обичам да гледам по един епизод на седмица.

# 115
Самата тематика на The Handmaid’s Tale е щекотлива и затова не искам да гледам.
Има ли някаква надежда да се оправят нещата? Да има хепи енд? Този режим срещу жените да падне?

# 116
Изгледах новия сезон на " Love, Death and Robots".
Тотално съм потресена от първия епизод - за марионетните Ред Хот Чили  Пепърс, но пък разбирам, че Финчър си е угодил на гъдела с любимата банда. Ама, защо ги е сложил в такова знаково начинание? Да си гледа този епизод вкъщи, защо пред всички? И аз съм фен на бандата, ама трябва ли да ги натрапя на всички у нас и на работа?
Имаше готини епизоди, но някак си оставам фен и очаквам качеството на ''Jibaro", "Bad Travelling " и "Beyond the Aquila Rift,".
Даже си ги пуснах отново след края на сезона.

# 117
  • Галифрей
Самата тематика на The Handmaid’s Tale е щекотлива и затова не искам да гледам.
Има ли някаква надежда да се оправят нещата? Да има хепи енд? Този режим срещу жените да падне?

И аз на същото мнение така и не съм то започвала, такива неща влият зле на псикахата ми. Ам ще има много ясно щастлив край,ясно че режима ще падне. Попадали са ми трейлъри а и самата промо снимка на сезона се вижда.

# 118
  • Berlin
Уф, аз не го разбрах първия епизод на последния Love Death Robots. Иначе сезонът не беше толкова брутален, колкото изглеждаше от трейлъра, даже много лек бих казала. Аз още съм много впечатлена от най-най-първия епизод, после Джибаро и други, но не им знам имената. Абе, добра поредица е.

# 119
Стигнах до сезон 13 на Убийства в рая и реших преди следващия сезон, да гледам Убийства отвъд рая. Сега съм  по средата на сезон 2. Допада ми. Забавно е как са кръстили патицата. Няма много убийства, но и така ми е интересно. Не мога да разбера, защо решиха да живеят на лодка. Защо не си намерят нормално жилище. Не мога да си представя да живея на лодка и евентуално да гледам деца там. Все ще си представям, че детето ще падне в морето и ще се удави.

Аз тъкмо приключих 14-ти и за мен това е най-добрият им сезон и "най-вписващият" се детектив-инспектор. Има си основна линия и много приятни човешки взаимоотношения заедно с различните случаи. Надявам се скоро да пуснат и новия сезон на Отвъд рая по Фокс крайм.

Общи условия

Активация на акаунт