Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 386
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
НОВИ
The Survivors
Happy Face
The Hunting Wives

СПРЕНИ

The Cleaning Lady

ПОДНОВЕНИ

Harry Wild
 All American  за последен сезон

# 301
  • Варна
По колко минути са епизодите на Dept Q.
Първи и девети еп. са по 1 час, др.- по 53 мин. Осми - 42 мин.

# 302
По колко минути са епизодите на Dept Q. Скандинавските са направени като отделни филми по час и половина и всеки филм може да се гледа отделно, в смисъл не и фатално ако не си гледал предишния. Само да кажа, че и каста им беше много силен и добре подбран.
Как се казва датският сериал?

# 303
По колко минути са епизодите на Dept Q. Скандинавските са направени като отделни филми по час и половина и всеки филм може да се гледа отделно, в смисъл не и фатално ако не си гледал предишния. Само да кажа, че и каста им беше много силен и добре подбран.
Как се казва датският сериал?

Department Q Simple Smile (Afdeling Q)

# 304
Оооо извинявам се! Реших, че има друго име. Благодаря!

# 305
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, жалко че са спрели Чистачката. Толкова добре тръгна първи сезон, втори беше ок и после със смъртта на Адам Канто сериала отиде на дъното, но пак ще ми липсва.

# 306
Днес хванах малко от Диана Саласар, но нещо не ми хареса актрисата. Предишната ми харесваше (май съм била в детската, когато го гледах).
Едно време беше много ефектно как душеше майка си от разстояние, специалните ефекти не бяха толкова разпространени.
Преди няколко години изгледах финалния епизод, за да се уверя, че спомените не ме лъжат - май това е първият такъв туист, който съм гледала, бях малка и не ме разочарова Joy

# 307
Чистачката върви четвърти сезон в момента по хбо. 4-ти сезон са 12 епизода, до момента са 10 излъчени. остават още два епизода. иначе трети сезон без адам канто беше зле. сега 4-ти сезон пак се забърква с картела ( роднини на Арман - лелята Рамона и Хорхе) и пак подобни разследвания от полицията. вече може да се намаля интереса и да видят какво ще правят дали да снимат пети сезон.

# 308
Не знаех, че има продължение на Диана Саласар. Като дете го следях с такива очи 👀

Загледах Sirens, докато съм на почивка, но съм забравила да си взема зарядното за таблета и гледах само 1 епизод. Какъв точно е жанра на този сериал и да очаквам ли някакъв по-сериозен екшън в следващите епизоди? Това dark comedy като описание нищо не ми говори, а според гледаното го асоциирам с The perfect couple.

# 309
Изгледах Mob Land. Много ми хареса.

# 310
  • Галифрей
Модерен реймек е. Тъкмо го започнаха да го излъчат и го спряха. Интересно стана искам ми  се да разбера какво става по- натам. Общо са само 24 епизода а те излъчиха само 8. Никъде не намирам всички епизоди на  оригинала и реймека за Дияна 😔

# 311
  • Варна
McKitty, ами да, уж комедия, ама показва как травми от миналото могат да въздействат  сега. Зависимост, обремененост, дълг, несподелени неща...Лежерен, но /за мен, писах по-назад/ малко тъжен.
  Mobland - прекрасни актьори, всичко др. също ОК, само историята...Тайни, лъжи, предателства, алчност, убийства ...

# 312
  • Mediterraneo
Защо, по дяволите, си причиних Sirens... Отдавна не бях попадала на подобна тъпня. Кевин Бейкън е глътка въздух, всичко останало, включително и Джулиан Мур, е пълна шитня.

# 313
Изгледах Survivors, за който писах по-горе.
Историята е за това как се справяме с мъката от загубата на дете в малко селище край океана. Има криминален случай, преплитане на съдби, много тъга, подтискана в дъното на душата, която изплува в един момент и води до разплитане на историята на края.
Разкошни гледки - снимано е на Тасмания.
Споменах Чарли Викърс - показва, че може да  играе не само само лош.
Сериалът е 6 епизода, които те държат за гърлото от самото начало.
Препоръчвам.

# 314
  • Варна
 Почвам го днес, а след него мисля ,,Happy Face".

Общи условия

Активация на акаунт