Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 378
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
Little Disaster, страхоооотен, нямам думи, изгледах го наведнъж.
Толкова е интересен, че не можеш да спреш докато не видиш края.
През цялото време има напрежение и наистина го гледаш на един дъх.
https://www.imdb.com/title/tt32591211/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_little
Има ли го в някоя платформа?

# 331
  • София
Не го открих никъде и свалих от Замунда.

The Survivors, интересен е, но нищо особено, иначе има потенциал, ако характерите се бяха разгърнали повече.
Можеше историята да обхване по- голяма част от миналото с многото връзки, преплитащите отношения в малката общност и щеше да се получи по- въздействащо.
Гледките от Тасмания са разкош.
Започвам Happy Face.

# 332
На мен ми допада The Survivors. Чела съм книгата и си се движи сюжетът по нея. Харесвам когато сценаристите не променят както им падне даден роман (както е с Dear Child/Liebes Kind например).

# 333

The Survivors, интересен е, но нищо особено, иначе има потенциал, ако характерите се бяха разгърнали повече.
Можеше историята да обхване по- голяма част от миналото с многото връзки, преплитащите отношения в малката общност и щеше да се получи по- въздействащо.
Гледките от Тасмания са разкош.

Явно толкова е позволявала книгата. На мен също ми се искаше да задълбаят повече, аз го препоръчах най-вече заради красотата на Тасмания.

Пуснах си да догледам From, че в Амазон безплатен беше само 1 сезон.

# 334
Видях че вече са превели Zero Day с Робърт ДеНиро, заслужава ли си да се гледа?
В последно време съм станал претенциозен и почти нищо от новите неща не ми допада.

# 335
  • Варна
 Коментирали сме го, заслужава си, да.

# 336
  • Out of the Mix
Дори го забравих вече.

За толкова години филми не научихте ли английски? Simple Smile

Става, за едно гледане е ок.

# 337
Джонатан Прайс си мислел, че Гари Олдман носи fat suit в Slow horses - той го прие забележително добре... Споделям интервюто, защото и аз си го мислех - не съм била сама. Joy
Скрит текст:

# 338
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Излезе и дългоочаквания трейлър на "Прилълецът:Земя", раздвоена съм
от показаното, но ще се гледа, все пак това е пришълецът, премиера 12 август.

# 339
Изглежда впечатляващо. Първите филми бяха много добри, особено като се има предвид, че тогава изобщо не са разполагали със сегашните ефекти и  възможности. Четох че Ридли Скот е само продуцент и не приема участие в креативния процес, за разлика от оригиналните филми.
Другият месец пък излиза трети сезон на Foundation. На мен ми прилича на нещо средно между Игра на тронове и Дюн. Малко е разтегнат, но като цяло интересен за феновете на този жанр.

# 340
Книгите за Фондация нямат абсолютно нищо общо със сюжета на сериала.
Сега ще се появи Мулето - в трейлъра е представен като някакъв революционер. В книгата той просто е диктатор - много след като Клеон е изчезнал от картинката.

# 341
  • София
Zero Day (2025)
https://www.imdb.com/title/tt23872886/

Мини сериал на Нетфликс. 6 епизода. Трилър/драма.
В главната роля: Робърт Де Ниро.

Започна обещаващо и първите няколко епизода бяха много добри. Но бързо се разбра какво всъщност представлява, а в последния епизод нямаше никакви изненади. Поне за мен.
Гледал съм много подобни сюжети и честно казано не мога да разбера за какво беше целия този шум. Американците по-добре могат да отговорят сигурно.
Каста беше най-хубавото нещо в шоуто, като искам да отлича изпълнението на Джеси Племънс.

Генерално очаквах повече, но не съжалявам, че го гледах. Задоволителен сериал, но и лесно забравим.
-
6

# 342
Ха, нов пришълец. Супер, сега разбирам. Ще се гледа.
Трейлърът ми допадна, но това не значи нищо.

# 343
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Zero Day e продукт на woke culture и пропаганда траш.
Гледах го,но сега ако не питате за какво точно става въпрос,не мога да кажа.От онези мини сериалчета с голяма ПР и месец по-късно никой не помни.

Започвам тази вечер The Survivors.

# 344
  • Mediterraneo
Започнахме тази вечер Департамент Q. Целият сезон ще е само по първата книга Жената в капан? Ако е така, жалко, можели да да вземат пример от датската версия да направят по един епизод на случай. Изключително харесвам книгите, гледах сериала, сега с интерес ще изгледам и тази версия.

Общи условия

Активация на акаунт