Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кой препоръча Nine Perfect Strangers да си признава веднага! Иля, май ти беше.. Blush
Страхотен! Снощи изгледах на един дъх 4 епизода, днес ще изгледам останалите!
Перфектен сериал!!

# 121
  • Русе
Кой препоръча Nine Perfect Strangers да си признава веднага! Иля, май ти беше.. Blush

Излезе втори сезон. Изтледах два епизода . Още по интригуващ ми изглежда новият сезон

# 122
  • София
О, чудесно!! Много съм щастлива, когато си намеря сериал, който да ми допадне на 100% Blush

# 123
За Отвъд рая - и за мен лодката е безумна идея и не ми харесва как я натрапиха на бабата.

Китайският Шахмат до тук е ок - красиво заснет; изгледах два случая - Убийство в Ориент Експрес и Убийството на Роджър Акройд. И двете адаптации са приемливи - очевидно има промени, но не и в основните неща. Ако става дума, Мис Марпъл и Поаро имат епизоди в които е променен убиецът в сюжетите - много по-голяма промяна, отколкото тези в китайската адаптация.

# 124
За Отвъд рая - и за мен лодката е безумна идея и не ми харесва как я натрапиха на бабата.

Китайският Шахмат до тук е ок - красиво заснет; изгледах два случая - Убийство в Ориент Експрес и Убийството на Роджър Акройд. И двете адаптации са приемливи - очевидно има промени, но не и в основните неща. Ако става дума, Мис Марпъл и Поаро имат епизоди в които е променен убиецът в сюжетите - много по-голяма промяна, отколкото тези в китайската адаптация.

Къде може да се гледа този сериал?

# 125
В Ю туб го има целият с вградени английски субтитри, не знам дали го има някъде с български.

# 126
  • Sofia
Въпреки някои негативни мнения, които четох за Белия лотос 3- дадох му шанс. И на мен лично много ми хареса!

# 127
  • Sofia
Подхванах и аз "Белият лотос" сезон 3, до 4 епизод съм и за сега ми харесва. Но аз съм фен и на предишните сезони, така ще малко съм пристрастна.

# 128
  • Beyond the stars
О, чудесно!! Много съм щастлива, когато си намеря сериал, който да ми допадне на 100% Blush

Само в Prime ли го има?
Щях да си пускам абонамент, за да изгледам Колелото на времето, те пък го спряха. Grinning

# 129
Това, което ми хареса в сезон 3 на "Белия лотос" е темата за парите, алчността и материализма на съвременния човек.

# 130
  • София
Някой успя ли да активира Apple TV от България на не-епълско устойство? Гледам в сайта пише, че става на Самсунг ТВ, на Андроид, на каквото си искаш общо взето, до 5 члена на семейството, каквото и да значи това.
Замислих се дали да не се откажа от Макс, който май пак ще се ребрандира на НВО. Аз съм с доживотен абонамент, но забелязвам, че гледам все по-малко и малко. А и качеството на картината като че ли е намалено. А и винаги може да се включиш за 1 месец, за да си изгледаш някой сериал. За наше щастие, стриминг услугите не са минали обучение при нашите мобилни доставчици и не искат договор за 24 месеца с неустойки.

# 131
  • Вестерос
Ние сме със самсунг и имам прайм, но не съм пускала абонамент, че макс, скай и нетфликс ми стигат за сега.
Също мислех обаче да си пусна пробно за месец заради Колелото да ги гледам на тв.

# 132
  • София
Аз за Apple питах. Иначе Prime го има като копче на дистанционното на Самсунг телевизора.

# 133
  • Бургас
Аз направих регистрация на айпъл  на лаптоп който не е айпъл и не тръгва и не тръгва.
Чакам синът ми да ми помогне и ще пиша.

# 134
  • Варна
Жалко за "Колелото на времето". Чудя се защо се захващат изобщо с разни фентъзита и все не ги довършват. Така спряха и "Сянка и кост".

Общи условия

Активация на акаунт