Лакове за нокти - 173

• 33 059
  • 488
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дълго време в сайта на Лили имаше надпис на лаковете “само онлайн”, но явно вече поетапно ги пускат в търговските обекти.
В някои Лилита има Еси, но не във всички - за София говоря.

# 436
  • на последния етаж
Днес Flormar 427:

# 437
Катрис 006 party animal

И новите придобивки:
Номера 010, 018, 024

# 438
  • София
Ще възстановявам нокти "в движение" 🙂 Не устоях на една Mesauda Shine 'N Wear Tropicana Club 08 Daiquiri и онзи ден набързичко се накиприх с нея (два слоя са, макар на снимката да не личи).

Основата е заздравител Podia - гръцка марка. Топ лакът - Catrice speed dry.
За три дни в морски условия си е напълно читав (те и ноктите доволно къси, де).

Един въпрос, момичета - някъде в предишна тема ми се мерна линк към фб профил на реален магазин в София, от който може да се купят лакове Kinetics. На момента не го записах, а като се върнах да търся, не намирам поста. Ако някой има нещо наум, нека каже 🙂

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 19:44 от Karimma

# 439
  • София
Номер 183

# 440
  • София
Къде намираш лакове на Мейбалин?
Имам няколко, които много си харесвам, но вече не ги намирам в дрогерии и козметични магазини
Купувала съм ги последно от Лили, но скоро не съм ги виждала

# 441
  • София
Този ми е от 5-6 години. За съжаление и аз вече не намирам. Даже скоро търсих онлайн и нищо

# 442
  • София
От кой сайт се поръчваха инди лакове? Върти ми се в главата някакъв унгарски сайт.
Моля не ми препоръчвайте разни Китайчета.

# 443
  • Варна
Delia Sweet pepper 02 на три слоя

Има лек розов подтон, който не мога да хвана.

# 444
  • Стара Загора
Декоративната козметика на Гучи е заредена в Нотино и изглеждат много красиви опаковките, но цените им изобщо не ми харесват. Лаковете са по 67 лв. Broken Heart

# 445
  • София
Нещо архивно, почти свършил

# 446
67 лева за лак надали бих дала някога. На мен не ми се дават по 15 за еси от гел серията, а какво остава да дам близо 70.

# 447
  • В полите на Пирин планина
Абсурд да дам толкова пари за лак, предвид, че някои съвсем евтини се държат и нанасят по-добре от лакове за над 20 лева, които са ме изкушавали. И предвид колекцията ми - нищо не купувам, докато не разчистя някоя и друга бройка, а това едва ли ще стане скоро.
Обичам да се лакирам, но май ми мина манията по покупките.

# 448
На мен също, от година насам използвам предимно 5 лака, а имам 150. Не купувам нищо, освен основа, топ, заздравител и някой от тези, които използвам постоянно.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт