Лакове за нокти - 173

• 46 731
  • 686
  •   1
Отговори
# 675
  • Измир
Един красив патладжан цвят от Лидл Autum noir

# 676

Не мога да уловя добре реалният му цвят, но вие си го знаете HugBlushFlowers Hibiscus
Essence Bingo Flamingo - на два пласта
Броката е Pierr Cardin 094 нанесен с гъбичка
Топ Сеш Вит

# 677
# 678
  • Стара Загора
Нова коледна колекция се задава от ILNP - жалко че добрите марки спряха да зареждат тук колекции, защото болшинството ходи на гел лак. От сайта на тези доставят до БГ, но с митница изобщо не ми се занимава и затова поръчвам само ако някой от САЩ ще си идва и може да ми донесе.

# 679
ILNP може да се поръча с доставка до България от https://nailland.hu/. Или до Англия и с превозвач от rainbow connection.

# 680
  • При децата ми
Маникюра от снощи. Relaxed

# 681
  • София
Hrispa76, прекрасен е, идеален за есента Two Hearts
Кой е лака или това е гел лак?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 11:00 от Flores

# 682
  • При децата ми
Hrispa76, прекрасен е, идеален за есента Two Hearts
Кой е лака или това е гел лак?

Благодаря! Simple Smile Гел лак е, за съжаление. Просто се изкушавам и аз да пусна снимка на маникюр тук. Relaxed И друг път съм казвала, че при мен никакви лакове не издържат повече от ден-два, а нямам нито времето нито нервите да се лакирам през ден. Освен това ми е много демотивиращо, като видя обелените връхчета още на другия ден.

# 683
  • София
Има тема за Гел лак:
https://bg-mam.ma/t/1761431

# 684
  • София
Питам за лака, защото този цвят много ми прилича на лака на Catrice mystic forest цвят  C02 Falling Leaves. Но с него въобще не мога да докарам този наситен цвят. Може би с тъмна основа.
Скрит текст:

# 685
  • София
Аз имам този лак на Catrice и много си го харесвам- доста наподобява на показаните нокти
На двя слоя е доста покривен и на различна светлина е различен цвят
Прииска ми се да го сложа,но за съжаление от месец вече лекувам ноктите със зазравител, защото непоносимо започнаха да се цепят. Режа до дъно и не ми харесва как стои с тъмен лак без дължина

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 11:36 от vnd

# 686
На мен тъмният лак най - много ми харесва на къси нокти и често посягам към черното, ако съм с нокти до дъно.

Общи условия

Активация на акаунт