Секреция

• 427
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте имам образуване на секрет  зад клитора ,на някоя дама случвало ли и се е ? Хигиената ми е отлична ,незнам защо се образува този секрет постоянно и при миене ме боли там ,защото ако не се чисти става гъсто .Извинявам се за обяснението ,Дано е разбираемо.Благодаря предварително 🍀

# 1
Гинеколог?
Антибиотик?
Ако е инфекция няма да си мине от самосебе си.
Иди на гинеколог.

# 2
  • София
Звучи като гъбична инфекция.
Иди да ти направят микробиология.

# 3
  • София
Не чакай да си отмине само, а отиди на гинеколог. Може да има някаква инфекция и не бива да седи така неизлекувана.

# 4
Със сигурност не е нещо обичайно, което се случва на жените от време на време. Не мисля, че тук някой може да ви даде съвет. Определено сте за лекар. Ако чакате може да се влоши положението.

# 5
Със сигурност не е нещо обичайно, което се случва на жените от време на време. Не мисля, че тук някой може да ви даде съвет. Определено сте за лекар. Ако чакате може да се влоши положението.

Благодаря ви ,бях на лекар но не ми каза нищо, освен възпаление някакво.Ще търся друг лекар.

# 6

Благодаря ви ,бях на лекар но не ми каза нищо, освен възпаление някакво.Ще търся друг лекар.

Е как възпаление някакво?
Не ти ли изписа нещо?

# 7
  • София
Как така просто възпаление? Не пусна ли докторът микробиология? Това звучи адски безотговорно. Такива възпаления не са нормални и се лекуват. Нелекуването им може да има сериозни последици. Смени лекаря.

# 8

Е как възпаление някакво?
Не ти ли изписа нещо?
Крем противогъбичен ,на изследвания който пуснах не излезе нищо(чиста микробиология).Успокоява се за няколко дни и пак се възпалява от секретирането.

# 9
  • София
В такъв случай сменете лекаря , за да се пуснат по задълбочени изследвания. Явно само проста микробиология няма да покаже проблема.

# 10
В такъв случай сменете лекаря , за да се пуснат по задълбочени изследвания. Явно само проста микробиология няма да покаже проблема.
Да ще потърся друг лекар.

Общи условия

Активация на акаунт