Сърбеж на едната гърда

• 432
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, от време на време имам сърбеж повече на лявата гърда обикновено когато съм със сутиен. Точно на шевовете го усещам. Обезпокоена съм, че е основно от едната страна. Последните два дни е доста неприятно. Състоянието се облекчава когато у дома сваля сутиена. Прегледи правя редовно. Последно в края на януари си преглеждах гърдите. Надявам се, че не е нещо опасно, тъй като нямам никакви други признаци и изменения.
Дайте съвети как да се справя.

# 1
Смени сутиена. Стяга ти някъде.

# 2
С поне два се случва.

# 3
  • София
Провери да не са те протрили по шефовете и да е възпалена кожата. Или и двата не са точния размер, защото гърдите не са еднакъв размер и двете, освен правените с пластика.
Пробвай да се намажеш с цинкова паста и ще те облекчи ако е от кожата.
На мен ми се е случвало, но на двете гърди при хормонален дисбаланс. Дразненето е от жлезите, но се усеща външно. Може едната да ти е по-чувствителна.

# 4
Нямам зачервено на кожата. Днес съм с друг сутиен. Ще видим как ще е положението. Скоро правих хормони - там всичко е наред.

# 5
И аз имах подобен проблем - директно захвърлих сутиените и започнах да нося спортни сутиени без банели.
Ами родих се!
Да не говорим, че от проклетите банели ми излизаха и пъпки, които не бяха никак приятни.
Горещо препоръчвам спортните сутиени - къде що имах сутиен с банели го хвърлих на боклука.

# 6
И аз минах на спортни сутиени като трябва да съм "сред хора", а зимата пък изобщо никакви не нося. То навлечен със 100 ката дрехи, как пък няма и сутиен да сложа Simple Smile

# 7
Днес е по-добре положението. Тези двата вече отидоха в боклука.

Общи условия

Активация на акаунт