Отговори
# 315

Инана, добре, че се появи да обясниш на кой, какво му трябва! Много ти благодаря! 🤕

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:47 от BELL-

# 316
Ще бъда благодарна на Инана,щом е толкова осведомена,да сподели нещо за новите проекти.Това е на дневен ред,другото  не е актуално.

# 317
Нашето момиче е номер едно!

Тази популярност  ,според мен е 90% от  фенски писания за АфРам и 10 % от "успешния" 3 сезон . Ill

Скрит текст:
Всеки вижда  ,според собствения си житейски опит.
Който има една голяма любов в живота си ,желае  и при другите да види същото.
Който има 3-4  големи любови и др... и   успешна кариера ,вижда повече неща

# 318
Ще бъда благодарна на Инана,щом е толкова осведомена,да сподели нещо за новите проекти.Това е на дневен ред,другото  не е актуално.

Май с любовните истории и животи  на звездите е по-запозната!
За проектите ще почакаме! Поне ни изясни какво се скучва с любовния живот на Афра и Мерт, но явно и  от рейтинги и класации разбира! Simple Smile

# 319
  • Яко в Матрицата...
Значиии… Не ги мислете вече Афра и Мерт, обслужени са, доволни са, остава само да си гледат кариерите. Демек - спете спокойно, деца 😆

# 320
Нашето момиче е номер едно!

Тази популярност  ,според мен е 90% от  фенски писания за АфРам и 10 % от "успешния" 3 сезон . Ill

Скрит текст:
Всеки вижда  ,според собствения си житейски опит.
Който има една голяма любов в живота си ,желае  и при другите да види същото.
Който има 3-4  големи любови и др... и   успешна кариера ,вижда повече неща

Съунгри здравей, поне да не си беше правила нов профил, защото веднага те разпознах. Жалко че трябваше да си направиш фалшив профил и си мислеше че никой няма да разбере че си ти

# 321
Жалко, че има и такива хора. Явно техния живот е скучен и го изживяват чрез известните личности. Плашещо е обаче, че тази жена инана,сегури и т.н. е толкова запозната с отношения за пари. Да не би да се занимавате професионално с това? Явно разбирате от тез неща - кой какви заможни мъже/жени търси. Толкова ли добре познавате хората, всичко под един знаменател Grinning
Едно нещо ще ви кажа - парите не може да си ги вземете с вас в гроба.
Лошата дума обаче не се забравя.
Аз нямам право да ви съдя госпожо. Но други по-високи сили има и се вижда.
Лошото води до себе си само лошо. И да завиждаш не е хубаво.
Жалко, много жалко

# 322
Сега,като гледам по-внимателно,разбирам,че Дафне е образ,чрез който сценаристите искаха да опипат почвата,подтиквани от желанията, безкрайните критики и съветите на фенската маса
В устата на тази героиня като съвет към Сейран се чуха призиви за самостоятелна,успяла,независима,умна и образована жена,неподвластна на съпруг-тиран /или по-скоро такъв, който се намесва,пречи и забранява точно това развитие на съпругата си/
Явно обаче,че не се понрави,за да завърши толкова безславно участието си
Май  и феновете не знаеха какво искат,до такъв извод стигам

# 323
Хелоу Kissing Heart

Не знаех, че Афра има нужда от богат мъж, да й осигурява главни роли Smirk
За сведение, тя е в главни роли от 2017 година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
Еванджелин, здравей!
Кратко и ясно,харесва ми Simple Smile

# 325
# 326
Наде, за протокола ще добавя, че зановия телевизионен сезон 2021 година е отказала 7 или 9 предложения за главни роли, за да участва в театрална постановка с Нургюл Йешилчай. Моля, първо да се информират лежерно пишещите Smirk

# 327
Мерто! 👑

# 328
Вай,вай,не знаех,че като си хванеш богат мъж ще ти осигурява главни роли или пък,че за да изглеждаш секси трябва всяка вечер да си с някого.Инанка,ти направо превъртя тъпомера ама поне ме разсмя.Смеха е здраве.Ти продължавай да публикуваш тъпизмите си пък ние ти обещаваме,че ще се смеем само здравословно.SatisfiedJoyJoy

# 329
Здравейте.
Малко извън темата.
Някой гледал ли е Султанът на сърцето ми? Сега четох,че е руско турска продукция и е с рекорден рейтинг в Русия,а в Турция е нисък.Исторически е,харем,султан,рускиня,звучи интересно.
Но нещо не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт