Отговори
# 345
Още един Лондонски Мердо.

# 346
Добро утро, момичета Kissing Heart Да имате хубав и спокоен ден Heart

# 347
Здравейте, момичета!
Пожелавам спокоен неделен ден!

# 348
Ферит и Сейран

# 349
Малко клюки за моето момиче Heart Някоя е писала на Ураз, че свекърва й работела в дома на някакъв човек, а дъщеря му рисувала картини. Та тя й казала, че може да ги види в дизито, което ще снима Афра, купили са нейни картини за там. Вече декорирали къщата на героинята й. Валла, нямам търпение Heart Eyes Мисля/и се надявам/, че Дисни пускат сериалите си по-скоро от Нетфликса, че там направо се забравя за какво е ставало въпрос Grinning

# 350
Ново от Бусе

# 351
Здравейте,момиета  Heart
Еве  мерси за хубавата клюкичка Kissing Heart
Хайде да почват вече да снимат и после към есента или зимата да го пуснат новото сериалче на Афра.  Hands Pray  Simple Smile
Например сериала на Баръш и Ханде ,който е за Дисни го снимаха сега началото на годината и лятото ще го пускат да го гледаме ,така чеееееее защо не и нашето сериалче да можем да го видим до края на тази година.  Simple Smile

# 352
Рибата я изгонили и от Оснан! 🤣

Може и сама да е напуснала, заради проекта с Рамо! 🤣🤣🤣

# 353
Тате и той си ги обича! 😃

# 354
Беше изчезнал амджата, бая време отсъстваше и той! 🧿

# 355
Здравейте. Тази продуцентска къща е последвала Афра и Мерт.❤️

# 356

Оохааааа. Heart Eyes

# 357
Сакън BELL,че като знаем на Онурчо колко му е "слаб ангела" и колко си обича Бучето,да не станат някои измислици и клюки истина.Аз викам да си я съберат с оная камила,Джем ли беше и да направят сериал на ужасите "Дневниците на зомбитата".

# 358
Следва ги от времето на Учителят

# 359
Попадна ми информация за това сега. Не знаех, че е от преди. Благодаря за уточнението, Еве.

Общи условия

Активация на акаунт