Отговори
# 105
в духа на Надя да попитам - някой знае ли как протичат продажбите на 3 сезон, купува ли се или не?

# 106
Надя, аз следя рейтингите на сериалите на ОГМ! От няколко седмици имат спад и със сигурност рейтингите не отговарят на очакванията им! Когато дават дръгливите в сряда все се случваше са има мач, може и на това да се дължи спадът при тях! Тази седмица ще се разбере! В социалните мрежи дръгливите ги харесват, но кралят почти не го отразяват.
Зайче, Гюлса в последното си интервю каза, че Ялъто не е закупен от много малко държави все още! Предполагам, че който е купил сезон 1 и 2 , ще купи и 3!

# 107
Еве  ти като написа ,че това с антепския фъстък сте го коментирали в началото и че имало някакъв си по такъв смисъл аз реших ,че става въпрос за нещо наистина обидно от сорта ,че като се каже на някое момиче ,че  е като антепски фъстък се им предвид ,че да речем  е леко момиче .Значи по тоя въпрос всички сме съгласни ,че тая свалка нито му се получи на Ферит нито беше на място Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Защото само няколко месеца по късно вече комплимента ,че Сейран била красиво антепско фъстъче предизвикваше вече усмивка у нея и по късно си стана един от любимите  начини по които Ферит наричаше Сейран. Simple Smile
Относно това сценария да се беше завъртял  в посока в която Ферит се жени за Суна тогава и сценария щеше да е друг и в крайна сметка в края на пътя Сейран и Ферит пак щяха да са заедно защото нали те двамата са главните герои .Просто интригите и драмите  щяха да са други и толкова.
Гледах в Х,че коментираха спада в рейтинга на дръгливите ,а за Краля нищо не ми е попадало.За нашия сериал предполагам ,че който е купил 1 и 2 сезон ще купи и трети ,просто сигурно цената му ще е по малка ,защото  и рейтинга му не беше висок и сериите са по-малко .Абе в общи линии май наш Онурчо си сърба попарата дето сам си я надроби и само можем да му кажем еми да ти е сладко и другия път малко ги мисли повече тия работи и като имаш добър сериал не си го съсипвай сам Angry

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 16:14 от Eny87

# 108
Първата защита на Ферит за Сейран-когато дядото разбра за Юсуф
Шапка му свалям за този жест
Този дядо бързо,бърза разбра за Юсуф,как така не разбра толкова години за Пелин?

# 109
Тя Пелин не е влизала в Ялъто през централния вход, като котка по терасите и покривите прескачаше, докато Юсуф направо на вратата цъфна.

# 110
И не закъсня Сейран да се отблагодари на Ферит!!!
С усмивка на уста си припомням тези моменти

# 111
Еххх,тая Сейран,отвратителна е Stuck Out Tongue Winking Eye
На никого не пожелавам,дъщеря му да се ожени за мъж с любовница,пък нищо,че е добричък...

# 112
От Бирса
Освен вторите сезони на дръгливите и краля ОГМ подготвя два нови сериала за новия сезон! Започнали преговори за актьорския състав на нови проекти:“Çarpıntı”, режисьор – Бурджу Алптекин,
и „ Taşacak Ha Bu Deniz".-  ще разкаже силната история на две враждуващи семейства, Фуртун и Кочари, и гъркиня на име Елени.
За Пера - нищо!

# 113
Милена,я сподели защо е отвратителна Сейран?Аз реших тъкмо обратното
Това за мъжа с любовницата и аз не пожелавам
По-скоро пожелавам мъжът на дъщерята да е имал такава,но така да се влюби в дъщерята,че да е готов да умре за нея/ако ме разбираш,че малко объркано го написах/

# 114
Напълно те разбрах Вал и мисля,че и ти си ме разбрала.Уважавам мнението ти,не ми се влиза в безсмислен спор.

# 115
Той Ферит беше готов да умре за всички.

# 116
Май нещо не се разбираме.
Мисля да пиша по-рядко,защото всичко,което напиша предизвиква спор
Никой няма нужда от това

# 117
О,на мен лично ми е интересно да те чета,имаш различно виждане,което не се препокрива с моето,но всеки е различен и има право да споделя мислите си.Нали темата е за това.
Единствено не трябва да се стига до излишни спорове.

# 118
Обожавам сезон 1 на Рибарчето. За мен там приключи всичко.
Сезон 2 също имаше своите силни моменти. Показа ни някакво развитие на главните герои. Само,ако можеше да го запазят това. Хареса ми грижовният Ферит, хареса ми как Сейфер почнаха да си споделят и заедно да решават проблемите. Но всичко за кратко.
Сезон 3 не мисля да го коментирам. За мен е пълно разочарование и оскверни всичко хубаво преди това.
Сейфер бяха толкова млади и зелени в началото Simple Smile Струва ми се,че всичко при тях тогава беше въпрос на чест, гордост и чист инат.

# 119
някой знае ли кой е Мурат Казанджъоглу. Спрягат го нещо с Афи.

Общи условия

Активация на акаунт