Отговори
# 135
Добро утро момичета! Пожелавам успешна седмица на всички!
Аз избирам да съм отбор делулу Simple Smile Афра снощи е била с Мерт и заедно са гледали мача Wink Снимките с Хакан са стари и нарочно ги пуска сега за заблуда Grinning
Пускам малко summer vibe

# 136
не е ли възможно Хакан да е наглеждал Наги, докато АфРам са се забавлявали?

# 137
Аз избирам да съм отбор делулу Simple Smile Афра снощи е била с Мерт и заедно са гледали мача Wink Снимките с Хакан са стари и нарочно ги пуска сега за заблуда Grinning
Пускам малко summer vibe

Добро утро ☕️☕️☕️
Наде, това се нарича позитивна нагласа Simple Smile
И аз имам нужда днес от такава, на изпит съм, стискайте палци ❤️

# 138
Пускам малко summer vibe

Добро утро ☕️☕️☕️
Наде, това се нарича позитивна нагласа Simple Smile
И аз имам нужда днес от такава, на изпит съм, стискайте палци ❤️
Нинка, аз бих го нарекла "пожелателно" мислене. Позитивно е: Готвила съм се за този изпит както трябва, не разчитам на късмет. Притеснявам се, докато разбера въпросите, после се справям, знам как. Simple Smile
Успех! Hug

ПП Ето едно добро разграничаване между пожелателно и позитивно мислене, полезно - с примери.
https://www.bulgarkamagazine.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82% … 0%B5%D0%BD%D0%B5/

# 139
Добро утро и хубава седмица, момичета Kissing Heart

# 140
Еве, снимките ми се струват снимани от различен ъгъл. При Афра този кораб го няма, както и другите лодки. Аз продължавам да съм делулу. От различни места са снимките Simple Smile
От вчера съм се сетила,че отдавна в групата не сме се писали и не сме споменавали отбор делулу. Дрънна ме една такава хубава носталгия. И реших да припомня Simple Smile

# 141
Наде, хич не споря. Понеже вече вярвам на очите си /както знаете/, просто пуснах снимките на двамата. Според мен са от един ъгъл, на Афито е зумнато леко /пак казвам, според мен/. Нямам причина да не й вярвам, след като е пуснала стори от дома си с Хакан, а пейзажите според мен са от крайбрежната в Бебек.
Смятам, че е нормално да се качват всички сторита, снимки и видеа на патроните и обкръжението им, за да имаме нормална представа за положението. Например, никой не пусна тук сторито на Мирай от тенис турнира в Рим. За мен това е изкривяване на информацията /или спестяването й/.

# 142
Еве, лично аз следя само Афи и Мерт. Не следвам нито приятелите им, нито семействата им. Имам само Инстаграм и там има няколко фенски профила, които поглеждам какво качват, а то със сигурност не е всичко. Ако имате повече информация, споделяйте.

# 143
Не мисля, че за някой в тази тема остана съмнение, че Мерт беше в Италия с мениджърката си, нали излезе снимка? А и който види нещо да го слага, защо трябва да чакаме другите да го слагат?

# 144
Може би не съм се изказала правилно. Не искам по никакъв начин да натрапвам мнението си. Ако има нещо извинявайте !
Просто както казах ме удари спомен за едни хубави и положителни периоди в темата, когато всички си пишехме,че сме отбор делулу. Понеже тези спомени ме заредиха положително реших да припомня за тях. Ако може всички да се заредим с хубави емоции Simple Smile
Може би не ми се получи

# 145
Наде, няма какво да се извиняваш, постовете ти са много приятни за четене Heart
Аз просто изказвам друга гледна точка, не е задължително всички да сме на едно мнение и да си "нахъкваме" само Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме ли скоро новини от Италия? Реклама или нов договор?

# 146
Наде, няма какво да се извиняваш, постовете ти са много приятни за четене Heart
Аз просто изказвам друга гледна точка, не е задължително всички да сме на едно мнение и да си "нахъкваме" само Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме ли скоро новини от Италия? Реклама или нов договор?
Еве, благодаря ти Blush Аз също харесвам много твоите постове, а и на всички в групата. Харесвам си ви и ми е приятно да чета всичко. Според мен е хубаво, че има толкова различни мнения. Ако всички мислим еднакво няма да е интересно Simple Smile
Аз се надявам да има нови проекти и изненади след служебното пътуване на Мерт в Италия. За момента нищо не ми е попадало в мрежите.

# 147
Афито и ваните Grinning

От Based Istanbul Heart Eyes

И невероятната Сейферска химия Heart

# 148
Аз искам да попитам, ако може. Blush
Кой е този Хакан, с който от време на време се свързва Афра? Какъв е? Признавам си, че не внимавам много, като стане дума за по-близкото или по-далечното обкръжение на патроните. Но ... Мирай научих вече коя е. Joy

# 149
Аз искам да попитам, ако може. Blush
Кой е този Хакан, с който от време на време се свързва Афра? Какъв е? Признавам си, че не внимавам много, като стане дума за по-близкото или по-далечното обкръжение на патроните. Но ... Мирай научих вече коя е. Joy

Хакан е стилист и най-добър приятел на Афра, и мисля че е гей, затова и никой не казва нищо когато ги видят заедно, той доста често прекарва време и с Мерве, Йешим и Неслишах

Общи условия

Активация на акаунт