Отговори
# 150
Благодаря, anabeell.

# 151
на 14.05. Билал Йозджан има изказване, че наистина се чува гласа на Мерт по време на сторито с Афи. Дано не ни лъже.

# 152
Гей, гей, ама такива лисици гей под прикритие знам, че не е много сигурно кой какъв е, нищо че демонстрира нещо друго.
Тъкмо Афра и Мерт са квит, той с Мирай по сторита, тя с Хакан. С BFF, ама от противоположния пол 😀Занулиха, да почват на чисто. Аз виждам паралели в реала Wink

# 153
Нинка, а така, време е този "разврат" да свърши. 😄

# 154
Нинка, а така, време е този "разврат" да свърши. 😄
То си е тяхна работа с кого са близки.
Но ако Афра не искаше да демонстрира колко са близки с Хакан, ами просто нямаше да качи стори с него. За да го прави, нещо я кара.
За Мерт се отнася същото, но той с Мирай не е качвал стори, Мирай качваше, едва ли без съгласието на Мерт. Аз питам децата си преди да кача снимка с тях, та едва ли Мерт е бил неосведомен за сторитата на Мирай.
А Хакан да е гей до жена като Афра си е чиста лудост! Да ма извиняват.

# 155
Нинка, и аз мисля, че и Афра и Мерт са наясно кой какво ще качва на стори преди още да е качено. Според мен и лайкването на Афра от снахите на Мерт също не е станало без негово разрешение.

# 156
То по тази логика и Абдулжелил лайква след одобрение, нали така Grinning
Аз чакам с нетърпение традиционния месечен дъмп на мениджъра. Дано да качи, да не се посвени този път Sunglasses

# 157
Тате откакто лайкна статията на Бирса, в която нашите ги беше изкарала виновни за всичко, включително и за световния глад, не знам на какъв принцип лайква. 😂 Подозирам, че лайква снимките без да поглежда какво пише под тях.😁

# 158
Надявам се просто да не разбирам хумора в последните коментари и много се надявам грешно да разчитам в тях желанието на другите да им стане гадно, защото си мислят нещо "грешно". С това не мога и не искам да се съглася. Ние всички сме различни хора и това, че ние действаме по един начин, не задължава другите да го правят. Това, че ние виждаме или се надяваме на нещо, не означава, че трябва да отричаме същото право на останалите. Никой не е длъжен да се съобразява с нас (визирам феновете) какво стори ще качва, кой ще следва, кой няма да следва, какво ще харесва. И тук визирам както Афра и Мерт, така и хората около тях. Никой не е длъжен на ни обяснява с кой е приятел, какъв е този приятел, колко са близки, защо са заедно някъде. Феновете имат право да си правят изводи и да коментират, разбира се. Може да харесваме или не дадено лице, може да одобряваме или не дадено поведение, но толкова. Има някакви граници, поне за мен. Афра и Мерт са големи хора, които могат да решат кои хора да допуснат до себе си. А през тези години, през които мисля всички ги следим, този кръг около тях не се променя. За мен това поне има значение. Възхищавам се искрено на търпението и самообладанието, което и двамата демонстрират по отношение на всичко, което се пише и говори за личния им живот.

# 159
Кой от нас премина границата, Iv32?
Според мен никой, защото няма как.
А и разлика между обикновен човек и известна личност има. Животът на известния човек е обществено достояние. Съществена подробност, с която всички са наясно.

# 160
Кой от нас премина границата, Iv32?
Според мен никой, защото няма как.
А и разлика между обикновен човек и известна личност има. Животът на известния човек е обществено достояние. Съществена подробност, с която всички са наясно.
Спрямо моите разбирания твоя коментар за Хакан конкретно не е ок. Може просто аз грешно да те разбирам, не знам. В предишната тема и сага сякаш също има коментари, в които поне аз усещам предимно желание да се покаже как другите грешат. А никак не ми иска това. Наистина.
Относно разликата между обикновените хора и публичните личности - Такава със сигурност има, съгласна съм с теб напълно. Но и тези хора имат право да изразяват себе си и не може да бъдат разпъвани за всичко. Пак казвам може да одобряваме или не, да коментираме, но не мисля, че е редно да съдим единствено и само спрямо това как ние бихме постъпили.
Каквото имаше и каквото усетих, казах го. Спирам, защото не  мисля, че искаме да четем това тук.
Най-много се надявам обаче Афи и Мерт да ни зарадват с някоя хубава новина, защото имаме нужда всички да коментираме тук нещо позитивно.

# 161
Iv32,съгласна
И още от мен-усеща се нелицеприятен тон на непоносимост,дори се стига до надсмешка на някои от тук пишещите
Също е неприятно и според мен-недопустимо
Когато искаме да спорим,за да изказваме различни мнения,нека го правим с уважение едни към други
Никой не влиза тук,за да чете как някой е по-наясно с twitter,instagram, или друга платформа и видиш ли,колко другите не са

# 162
Мине не мине време, и някой тук чете морал на останалите в групата на тема как трябва да се изказват, какъв да е тона и прочие. Като учител и ученици.
Продължавайки в същия дух, може и да превъзпитате някой.
Ще ви следя, успех

# 163
Нинка,даже и нямам такова намерение
Констатирам и казвам,че лично на мен не ми е ок някой да ми се надсмива над постовете.
Би било хубаво,ако не го правим

# 164
Момичета, дайте да не се караме за глупости. Според мен тук всичко е писмено и много по-трудно може да се разберем някой път кой какво искал да каже. Много зависи от изказ,запетаи, други знаци и т.н. Ако си го говорим устно друго ще да бъде. Аз също не винаги успявам да разбера какво се казва и в какъв смисъл. Затова и аз за мене си редовно пиша,че може да не съм написала нещо както ми е било в главата. Допускам , че на друг може да му прозвучи по друг начин.
Вижте какъв хубав филм може да стане. Красива жена,за която на времето са започвали войни. Кой няма да иска да е около нея. Мъже ще се правят на гейове, жени на лесбийки. Май имаше едно филмче комедия на един круизен кораб двама приятели попадаха,оказваше се,че е гей круиз. Единият се влюбваше в инструкторката по танци пък тя си мислеше, че са двойка. Та те се правеха на гей двойка. Много забавно филмче,но не му помня името Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт