Отговори
# 240
Ани зайче, докосна ме твоята история. За друго нямам думи Simple Smile
Относно сценария не смятам, че е редно публиката да диктува историята. Или поне може до някаква степен,но не е ок. Според мен и ние като фенове бяхме много взискателни и изисквахме доста. Мисля си, че може и това да е довело до обратния ефект.
Относно това, което си питала и аз доста назад във времето го забелязах и ми изникнаха същите въпроси в главата. Кога Суна е разбрала, че Абидин е Корхан? Защо не му беше казала преди сватбата,а чак след това. А и защо ще криеш такава информация от мъжа си?
Факт е, че останаха много повече въпроси отколкото отговори.
Ако нещата бяха последователни още щяхме да гледаме сериала Simple Smile
Тези дни ми е по приятно да чета и пиша в групата,че нещо не ми се работи Grinning

# 241
ani.zaiche,миличка моя,трогна ме.Браво момиче.Вие,със съпруга си сте моите фаворити.Едва ли някога не сте се поскарвали,не сте се сърдили един на друг,едва ли той е съвършен и едва ли и ти си съвършена,но това е любовта,заедно в болка и радост,въпреки несъвършенства,събития и обстоятелства.

# 242
Надя и Мими, благодаря ви. Скарванията ни бяха кратки, незначителни, ние всъщност мислехме еднакво, това е другата ми половина. Вече минаваме 60г, но кафето ми се сервира в леглото сутрин, придружено с нещо сладичко. В почивните дни ходим там, където иска той, но обикновено той се е съобразил с това, което на мен ми харесва, единственото, което е съобразено с него е ограничението на инвалидната количка. Нищо, че съм стара аз съм принцесата в къщи, мен ме "носят на ръце".

# 243
Забелязах нещо,което бях пропуснала,или просто забравила
Ферит започна много да ревнува Сейран,след като Кязъм му разказа,как я би и я затвори без храна и вода,за да се омъжи за него
Припомни си думите и,че по-добре да умре,отколкото да бъде с него
Съпроводено и с увъртанията и усукванията на Серан,която търсеше хиляди причини да няма близост между двамата,усещането,че е нежелан и отхвърлен се натрупваше все повече и повече
Под прикритието на усмивката си и вечните детски закачки се криеше доста тъжна и самотна душа
Сейран не разбра това,заета да се грижи за проблемите на сестра си
Това,според мен беше първото разминаване между двамата,което задълбочи назрелия конфликт
Ани,благодаря за споделеното.Бъдете здрави и двамата,обичайте се до края.Красива любов...

# 244
Ферит помни избирателно. Както припомни Вал, той научи от Кязъм за начина, по който Сейран е била принудена да се омъжи, но бързо го забрави, вместо да я разбере защо не го иска. Това бе в началото, по-късно видя състоянието на Сейран след като Суна удари Кязъм. Но и това го забрави. Да, помогна на Сейран и Суна срещу Кязъм, но никога не се постара да я пази от баща й, да не остава насаме с него. Бе зает с Пелин. Дори, когато Кязъм живееше в имението и той излизаше да диша, не се сети, че Кязъм ще нарани жена му. А после скача като петел, когато Сейран го напускаше заради бременната Пелин и не желаеше да говори с баща си, защото разговорите бяха побои. Тогава се сети и когато я защити за записването в университета. Просто и двамата не знаеха как да разговарят, да се доверяват, да обичат (защото не са го виждали). Никога не се поставяха на мястото на другия и не поглеждаха с неговите очи. Те неумееха да общуват.

Друго ми направи впечатление в 3 сезон. Докато Дияр бе в играта и рисуваха после имаше любовни сцени. Започнаха проблемите с майката на Аби и край, любовта изчезна до края. Ако имаше намек за нея, то СейФер бяха като женени от 100 години.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 03:03 от ani.zaiche

# 245
ani.zaiche какво да се прави.Зейнеп Бонче и четиримата разбойници,отряд "ОМГ".И да не виждам повече думата "стара" в постовете ти.Жената има три възрасти,на колкото е,на колкото казва че е и на колкото се чувства че е.Познавам хора,които са на по 20-30 години,а по дух са вече на около 100,а точно ти не можеш да се наречеш "стара" и доколкото разбирам хората около теб не те оставят да се чувстваш така.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:56 от mimi 65

# 246
Здравейте, пък аз искам да питам дали знаете преди месеци имаше различни постове където Мерт нали се снима в един филм където се казваше нещо от рода на ‘Счупения човек’ или нещо в този род, дали филма е излязъл и дали може да се гледа някъде и как се казва точното име?

# 247
Ако питаш за филма , който снима миналото лято Metruk Adam , ще излезе през септември или октомври, по последна информация от режисьорката!

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 23:28 от BELL-

# 248
Ренииии! 😘
Честно много липсваш!
И абито се разписа! 🧿

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:32 от BELL-

# 249
Ако питаш за филма , който снима миналото лято Metruk Adam , ще излезе през септември или октомври, по последна информация от режисьорката!

Даа точно за него питах, много ще ми е интересно да го гледам, жалко ще че трябва да почакаме.
Благодаря Simple Smile

# 250
Гюнайдън Kissing Heart Хубав ден да имате Flowers Four Leaf Clover

Афито преди 2 дни Heart Eyes

Да разбирам, че има изтрити постове, така ли?

# 251
Добро утро, мацки! 🫶
Нищо трито няма!
Написах за филма на Мерто и после вместо да си редактирам поста, по навик съм натиснала отговори! Рядко се случва, но понякога може да имаш два последователни поста! За това се получи така, все едно е трито, защото имам два последователни поста! 😜

🤍🧿♾🪬🧄

# 252
Добро утро, момичета!

# 253
Ей,момичета,прочетох,че Мерт щял да се снима в сериал и познайте коя щяла да бъде партньорката му.Сигурна съм,че повечето са си помислили,че отново ще е Афито.Нееее,Буче Бусе Кахраман.Чудя се дали би предприел такава рискована стъпка след все още "пресните" впечатления от "Рибарчето"?Много ще кажат защо не,в крайна сметка са колеги,все някога можем да ги видим като патньори,но като се сетя за играта на Буче ми се струва,че няма да мога да го гледам този сериал.Ясно,че е само слух,но дали чрез него не се проверяват зрителските нагласи спрямо такъв тандем?

# 254
Здравейте Благодаря за споделеното Ще видим как ще се развият кариерите на двамата   ни любимци
Ани Зайче трогна ме твоята история Пожелавам ти още дълги години  любов и разбирателство въпреки здравословните проблеми

Общи условия

Активация на акаунт