Отговори
# 270
Добро утро, момичета!
Пожелавам успешен ден Simple Smile

# 271
Здравейте, момичета!

# 272
Спомени! 🤍🤍🤍🤍🤍

# 273
Ех, колко ми става мъчно като видя някой спомен. Напомня ми откъде тръгнахме и докъде стигнахме накрая.
С риск да се повторя или потретя Simple Smile Но не заслужавахме такъв сезон 3.
Какво ли не изгледахме и какво ли не преглътнахме.
Та бременни любовници, майки, сестри. Прегледи,галене и целувки на кореми.
Отделно срещи, целувки,натискания с кой ли не. Караници,раздели,мафии,фалити и т.н.
А накрая за Сейфер нищо не получихме. Даже и кукла не можаха да дадат вместо бебе за Сейран. А Ферит милият жив ама липсващ. Сега като вече са ми улегнали емоциите си мисля, че този вариант беше по бруталния. Ако поне Ферит беше умрял щеше да има смислена причина защо го няма във финалните епизоди. А не така с простото обяснение еми има работа и затова го няма. Колко време вече мина от финала, а на мен все още ми е мъчно и болно.
Но така става като буташ второстепенните актьори напред. Пък видиш ли нямало задкулисни далаверки и неща под масата. Това си е мое мнение нали.

# 274
Спомени! 🤍🤍🤍🤍🤍

Ах, колко щастлив беше Феро като бяха в палатката и Сейран му каза, че вече иска да е с него.😄 Веднага да тръгнели и да отиват на хотел, направо го сънуваше вече тоя кекс.😂

# 275
Денизкъзъ! 🧜♀🧜♀🧜♀
Афито! 🤍

# 276
# 277
И Мерто сладурчето! 🤍🤍🤍

Скрит текст:

# 278
Стори от Афи

# 279
Относно барабаните веднага навсякъде започна дискусия - къде са тези барабани? Къде се намират Simple Smile
Вариант едно - върнал ги е Мерт на Афра;
Вариант две - все още са в къщата на Мерт;
Вариант три - вече са в общия дом на Афрам,ако има такъв разбира се;
Вариант четири - в новия имот на Афра и ако това е вярно, че си е купила къща;
Пак почнаха съчинения по картинка Simple Smile

# 280
Преполовихме почти темата, ама благодаря за темата, Еве! 🌹

Това онези барабани ли са? Някой с по-набито око, обърнат към детайла?

# 281
Надя, затова не бих се учудила ако слуховете, че следваща партньорка на Мерт ще е рибата, може да е истина. Тя май е любимка или...на Онур.
Не разбирам как още работят с Онур след всичко, което им причини. Май Мерт (според слухове) има договор за още 1 година, но Афи?  Те никога няма вече да останат без работа, могат да получат прекрасни предложения и сигурно са получили. Не ги разбирам.

все още под трейлъра за 101 еп стои, че е всеки петък по канала...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:29 от ani.zaiche

# 282
Кьопеците на Рамо!

https://x.com/vadesidoldu/status/1925580191172067665?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Че скапаната риба подходяща ли е за главна роля въобще? Мисля си, че ако ставаше ОГМ щеше да и даде такава роля, този сезон 3 нови дизита пусна! Не си представям и Мерто чак толкова да е смел, че да приеме с рибата да играе! 😜

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:58 от BELL-

# 283
Здравейте,момичета Kissing Heart
Ай ама много красиви и Афито и Мерт на новичките неща от тях. Simple Smile Heart
Афра колко е слабичка самоооо и цялата е една позитивна енергия  Heart
Шампоанената реклама е отново закачлива и сладка  Simple Smile
Лиз милата ходи ,ходи на това училище ама май кака и Арки ще и даде още някой и друг важен житейски урок Simple Smile Гледам ги станали  са на кълбета двете Simple Smile Лизбончето обаче не се дава ,много смело скача на и на ръст и на килограми по-голямата Арки.А така браво момиче не се давай Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 19:18 от Eny87

# 284
Мерт е в Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт