Отговори
# 285
Мерт ми се вижда отслабнал
Така повече го харесвам.
В последния сезон на Рибарчето доста беше напълнял,чак главата му голяма ми се виждаше
Сега е таман,таман

# 286
И аз го харесвам по-слаб, много добре изглежда сега. 🙂

# 287
Аз искам да попитам сигурно ли е,че тази снимка на Мерт от Великобритания е нова и е от сега? Да не се окаже от предишното му ходене там, когато беше.
Относно барабаните на мен ми се струва, че това са учебните, където ходеше Афра в студиото. Част от стената ми се струва същата пък са ми и в същия ъгъл,но може и да бъркам. Слагам двете снимки да каже и някой друг Simple Smile

# 288
Аз искам да попитам сигурно ли е,че тази снимка на Мерт от Великобритания е нова и е от сега? Да не се окаже от предишното му ходене там, когато беше.
Относно барабаните на мен ми се струва, че това са учебните, където ходеше Афра в студиото. Част от стената ми се струва същата пък са ми и в същия ъгъл,но може и да бъркам. Слагам двете снимки да каже и някой друг Simple Smile

Там е, хора вече писаха преди да излезе снимката. За съжаление, аз наистина вярвам че са разделени, коя двойка прекарва времето си разделени. Аз ще продължа да ги подкрепям и двамата, независимо дали са заедно или разделени, може би са осъзнали че не са един за друг

# 289
Според мен са си заедно, но се крият, за да отмине истерията по АфРам, защото това може наистина да им създаде сериозни проблеми в бъдещите проекти.

# 290
Според мен са си заедно, но се крият, за да отмине истерията по АфРам, защото това може наистина да им създаде сериозни проблеми в бъдещите проекти.

За съжаление не мисля че се крият и наистина вярвам че вече не са заедно, показаха ни го вече няколко пъти

# 291
Аз също мисля,че не са заедно и то отдавна.Всички писаници,тоз видял,онзи чул,са си чисти фенски измислици.Кой човек във връзка,не виждал приятелката си месец,заминава веднага за Италия и то за 10 дни.През това време отследва всичките и приятели,е и родата си,но аз го приех за заблуда на противника.Ураз отследва Мирай.Помощничката от екипа на Yali,на Мерт,отследва Афра и както каза Акиф,ето замина за Лондон.Хората пишат за 4 месеца.Колко още да се правим,че са заедно?
Аз също им пожелавам успешни проекти,много млади са,имат още да се развиват и усъвършенстват,пък знае ли човек..може и да се съберат..

# 292
Само да вметна, че Ураз не следва и Афра и Мерт. 😁

# 293
Милена, как се казва помощничката на Мерт от Ялъто ?

# 294
Милена, как се казва помощничката на Мерт от Ялъто ?

Мюге Илайда Четиньоз

# 295
Афи, според леещото се шампанско, е приключила проект, може би снимките на Дефакто. Онзи крак от вчерашното стори, според мен, бе мъжки, ами ако е на Мерт и той наистина ходи по време на снимките на Афи. Имаше още едно стори, на което не дадоха този монитор от сторито с крака, може да е нарочно, да не се види кой е седнал там. За колко време се стига със самолет до Лондон, 2,3 или 4 дни? Защо сега да не са заедно в Лондон? А снимката да е така направена, че уж е сам. Знам, че гладна кокошка просо сънува е моята мисъл, но много, много ми се иска те да са заедно. Може да греша, за мен те са скромни и работливи хора, подхождат си.

Ураз следва едва 39 души.

# 296
Същите желания на феновете четох в Любов под наем за Баръш и Елчин,в Почукай на вратата ми за Ханде и Керем...
Научих си урока и затова не се интересувам от личните животи на моите любимци
Дълго време феновете търсят "под вола теле",както се казва
И накрая разбират,че всички тук-там,чул-видял,казал-слушал са само празни илюзии
Още от началото на трети сезон аз имах подозрения,че връзката им вече не съществува /ако въоще е имало такова нещо/
Може наистина да са си много добри приятели,дори и на почивка може да са ходили заедно,но това не винаги означава,че са двойка
Спорехме веднъж,че между мъж и жена не може да има само приятелство,но аз продължавам да твърдя,че има,защото такова приятелство е пред очите ми вече повече от 5-6 години.
Издържа във времето и даже е по-силно от приятелството с жени
Надявам се и двамата да са добре и спокойни,да подберат внимателно следващите си проекти,които да им донесат още по-голяма известност
P.S.На мен кракът ми изглежда женски,обут в маратонка и анцунг
Прекалено тънък е глезенът за мъжки крак

# 297
Сторито е от Бейза,Еванджелин даже беше превела надписа..обувките са на Бейза,които Афра не харесвала.

# 298
Аз честно не знам в какво да вярвам. Афрам никога не са заявявали, че са заедно защо сега да казват друго или да тръгнат да обясняват отношенията си. Аз не вярвам на социалните мрежи,поне не на 100 процента. Досега колко пъти са се следвали,отпоследвали и така нататък. Все пак това са двама млади хора фокусирани върху работата. Смятам, че винаги тези акаунти са им били професионални,а не за личния живот да си показват. Затова аз на Инстаграм нямам доверие.
Каквото и да решили,дали са заедно или не, това си е тяхно решение. Аз като техен почитател само мога да чакам новите им проекти. Важното е те да са щастливи.
Въпреки това обаче според мен много си отиват заедно. Допълваха се някак.
И понеже си отговарям на името - надеждата умира последна. Все още тайно се надявам,че са заедно,но са се отдръпнали и се крият докато цялата лудост отмине. Все пак не са оставяни намира. Постоянно са на прицел. Та явно на мен ми трябват още доказателства, тези досега не са ми достатъчни,за да повярвам,че са разделени.
Луда работа е това моето Simple Smile

# 299
Отдавна казаха, че Мерт ще учи в Лондон, а сега очаквам знак и от Афра. Няма нужда от тяхно селфи, а е достатъчно и само глас да се чува, като в онова нейно стори.😜

Общи условия

Активация на акаунт