Отговори
# 375
Пука й на Афра за Минка, която лансират педофилски настроените фенове на Принтера /бившия на Афра Stuck Out Tongue Winking Eye / Grinning

# 376
Златно момче/ Рибарче/ Чапкънин Simple Smile
Сезон 1

# 377
Стори от Афи 🌹

# 378

В звукозаписно студио е нашето момиче Heart работи ли,работиии.Браво
Дали ще и остане време за почивка,това лято Kissing Face

# 379
Афито озвучава новата реклама за Дефакто Heart Eyes

Какво да прави милата, като няма новини за личния й живот, работи нонстоп Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе тези хора, обаждащи се неподготвени, идиоти ли са хахахаха

# 380
Идиоти са Еве, големи идиоти! 🤣🤣🤣
И аз щях да пиша за педофилския сериал, ама ти добре си обяснила известността на Минка! 🤣
Завистливи хора бе! 🤣
Красивото ни момиче пак работи! 🧿

# 381
Толкова малоумни хора. Дори напротив не са малоумни ,ами се правят на такива. И много добре знаят каква е ситуацията. Друг вариант е да живеят в техен измислен свят. Че за сексуалния им живот на Афра и Мерт се пише (пардон имаме мокри сънища с Мерт) 😂😂😂. Освен малоумни ами показват и какви хора са. Ужас. Завиждайте. Та да Мина е новата на Мерт.  Дори Афра и Мерт не са били никога заедно. Да знаете. Афра е топ мацка и няква малка дето се излага с тоя принтер ,дето си я манипулира ,като е проста милата. Една слава да има.
Аз съм в очакване на новини ,чакаме рекламното филмче на Афра за Go Turkey,чакме филма на Мерт. Чакаме да започнат и снимките на филма на Афрош. Мерт да си изкара хубаво в Лондон му пожелавам(ще учи ли,ще релаксира ли). Пък каквото сабя покаже. Така че вместо да дълбаем сексуални теми и бившите на Мерт и Афра ,може първо да погледнете себе си.

# 382

И последно за днес, ха наздраве
🍸🍸🍸
Лека вечер!

# 383
Здравейте,момичета  Hug  Hug  Hug
Афра е на върха на класациите защото работи неуморно, а не заради разни клюки за нея .Само докато снимаше "Рибарче" няколко  реклами снима паралелно, миналото лято вместо  да се излежава по плажовете беше в САЩ,за да учи английски ,а тази година още след приключване на сериала веднага започна  с другите си ангажименти та и до сега продължава с тях.А тази въпросна Мина има още бая хляб да изяде докато стигне до нивото на Афра ,а другото ако е вярно не говори добре  нито за нея  нито за Мерт Я ама  те си  знаят.
Heart  Heart  Heart  красиво момиче  Heart  Heart   Heart

и най-любимите СейФер    Heart  Heart   Heart

# 384
Сладкото Афи! 🧿

# 385
# 386
Явно има хора, които все още не осъзнават, че Афрам промениха турското кино и сериали. Толкова високо вдигнаха летвата,че скоро едва ли някой ще ги задмине.
Както съм ви казвала,аз не съм фен на турските сериали и съм гледала само два предни Златно момче. Това са Перла и Забраненият плод с Къванч Татлъту. Сега връщайки лентата назад даже и неговата игра ми бледнее пред Рамо.
Светът се променя и хората вече търсят нещо друго,не само игра от актьорите. Дори и самите турци вече искат да гледат нещо различно.
За мен не случайно нашият сериал стана толкова популярен по цял свят. Не показваше само стандартните турски драми и нещата, които турците си ги вълнуват. Показа нещо по-различно и модерно. Играта на Афрам не беше просто игра. Това е талант. Те създадоха тези герои. Лошото обаче е, че този сериал също ни показа и че турците не са готови да се справят с нещо такова. Все още си циклят на повърхности теми. Нямат явно различното въображение. Афра и Мерт са за една друга сцена, в Турция не ги оценяват достатъчно .
Проблемът на съседите, според мен, е че имат много сериали,дори и само за тях. Направо са като топъл хляб. И,ако се замисли човек повечето сюжети са едни и същи. Просто поднесени под различна форма или от различна гледна точка. Та масово според мен се търсят хора, които просто могат да играят. Не е важно да имат чак толкова голям талант.
В трети сезон се опитаха да омаловажат Афрам и техният труд, бутайки второстепенни актьори без талант (мое мнение,без да обиждам никой лично), но не им се получи. Биха си автогол и загинаха пагубно. Афрам плениха хората и цял свят иска да ги гледа още и още.
Докато Афра и Рамо преуспяват с много труд и талант. Другите така наречени актьори поддържат известност чрез драми и клюки. Жалко, че това се харесва повече.
Дано греша, но ми се струва, че хората и нацията като цяло в глобален мащаб затъпява и оглупява. Много малко останаха интелигентните хора.

# 387
# 388
Наде,напълно те подкрепям за всичко написано Hands Clap само не съм съгласна с едно.Второстепенната актриса Берил Позам,за мен е много добра актриса,успя да накара целия свят толкова да я намрази,че аз например ми се искаше да я фрасна през екрана.Физиономията и,кривите тънки,разтеглени устни,безумния поглед,добра актриса е,просто не е за главна роля и не вярвам някога да бъде.Но сравнена с Буче,Бетюл,Пелин А.,Сезин,Гьозде..еми класи е над тях.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 04:31 от Милена Тодорова 756835

# 389
Има по запознати  от мен ,които следят и знаят кои сериали са най-гледани и харесвани /това се и измерва/
Нашия сериал си струваше  само до първия развод,след това загуби  сценария  загуби смисъл, логика и всичко се правеше за повече епизоди,пари.

Афра ,според мен сгреши ,като допусна  пи-ар-а  АфРам да омаловажи брилянтната игра на двамата главни и да ги принизи  до евтина експлоатация на фенски фантазии  и желания.
Сгрешиха и ,като се съгласиха  с този сценарий на  2  и 3 сезон.
"Популярността" на Афра и Мерт от АфРам    беше непрофесионална   и предизвиква  насмешка в гилдията, въпреки ,че я осребриха  с рекламите

Общи условия

Активация на акаунт