Текат ми сълзите, да знаеш

само не съм съгласна с едно.Второстепенната актриса Берил Позам,за мен е много добра актриса,успя да накара целия свят толкова да я намрази,че аз например ми се искаше да я фрасна през екрана.Физиономията и,кривите тънки,разтеглени устни,безумния поглед,добра актриса е,просто не е за главна роля и не вярвам някога да бъде.Но сравнена с Буче,Бетюл,Пелин А.,Сезин,Гьозде..еми класи е над тях.

. Да, права си, че те наистина преживяваха емоциите на героя си!
, така те кара и да се усмихваш заедно с него
.
. Много силен сценарий!
И тук може би не можах да продължа с Чапкъна. До заветния 04.04.2025 когато съвсем случайно влизайки в youtube ми показва онлайн че излъчват финала на Чапкъна. И тогава реших, че вече му е дошло и неговото време! Та така, изгледах всичко!
. 
, но нейсе. Хареса ми и представянето от всеки пред камера за домашното на Тешко, но Ферит и там не можа да присъства
. Тези няколко пропуска все още успяват да ми подклаждат гнева към некадърността на псевдо сценаристите! 
. Направо жал ми стана! На Мерт дори повече му личеше! Колкото и да се опитваха да им съкращават екранното време на АфРам и да бутат другите на преден план, не успяха да заблудят зрителите! И рейтинга им го доказа! 
! Препоръчани теми