Отговори
# 390
Душа, това вече си го писала, че и дума по дума. От къде преписваш? Айъп, айъп Stuck Out Tongue Winking Eye
Текат ми сълзите, да знаеш Grinning

# 391
Душа, това вече си го писала, че и дума по дума. От къде преписваш? Айъп, айъп Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми напомня за една особа, която пишеше по същия начин едно към едно. Госпожата дори не знае какво е ПР, но тръгнала да ни учи

# 392
И тя не вярва на глупостите си и ѝ се налага да ги пише по няколко пъти! 🤣🤣🤣

# 393
Анабел, хич не ми дреме тази ли е, или онази Smirk

Белче, анджак 🤣🤣🤣

# 394

🧿🤍🪬♾🧄

# 395
Момичета, пожелавам ви лека и спокойна нощ! А от утре успешна седмица Simple Smile
Предлагам да не отговаряме и да игнорираме тази Инана или всяка друга като нея. Тези хора просто се хранят от такива неща, доставя им удоволствие.
Е аз не мисля да им го доставям.

# 396
Афито и малкият фъстък! 😘

# 397
Някой може ли да каже с две думи какво казва малкия фъстък. С тази прическа наистина много ми прилича на Афра.❤️

# 398
Сара казва, че Афра щяла да се смее много, когато види косата й Grinning
Афра в стори й отговаря, че видяла косата й и много се смяла. Много й отивала, да я ползва с удоволствие Heart Eyes

https://x.com/Gull_41_/status/1927089022926544991?t=yGzE9n-ME8wY5KmyZnAI1A&s=19

# 399
Наде напълно съгласна с теб.Много добре го формулира.Искам само да вметна,ако позволиш,те не играеха перфектно,те живееха ролите си,Мерт и Афра се губеха някъде и оставаха само Ферит и Сейран,а актьори,които могат да постигнат това се броят на пръсти.Затова и ние им повярвахме и живеехме с тях.Те дори успяха да увлекат и колегите си перфектно да изградят персонажите си,че виждаме как един Емре още не може да излезе от ролята на баща,а Гьозде признава,че ги нарича "моите деца".Дори и сега,когато гледам някакви откъси от сериала не спирам да се удивлявам от двамата и да си казвам,не това не е игра,това е истина.Не намирам нито един жест,нито една мимика,нито едно движение което да ме накара да ги възприема само като добри актьори,всичко в тях е истинско,пълнокръвно.

# 400
Айде, лека нощ! 😴

# 401
Хелоу, дами Kissing Heart

# 402
Ох тези двамата са ми съвършената двойка един до друг, визия, излъчване, лудост,скромност, талант, всичко!Дано са заедно!

# 403
Наде,напълно те подкрепям за всичко написано Hands Clap само не съм съгласна с едно.Второстепенната актриса Берил Позам,за мен е много добра актриса,успя да накара целия свят толкова да я намрази,че аз например ми се искаше да я фрасна през екрана.Физиономията и,кривите тънки,разтеглени устни,безумния поглед,добра актриса е,просто не е за главна роля и не вярвам някога да бъде.Но сравнена с Буче,Бетюл,Пелин А.,Сезин,Гьозде..еми класи е над тях.

Миленка, според мен Берил Позам сама си го направи хората да я намразят. Чрез държанието си. И това се случи сега в сезон 3. Не мисля, че идва от играта й и таланта. Като героиня Суна не е чак толкова мразена. Но съм съгласна с теб,че за главни роли не става. Бива я само да поддържа Simple Smile

# 404
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и от мен Hug

Явно има хора, които все още не осъзнават, че Афрам промениха турското кино и сериали. Толкова високо вдигнаха летвата,че скоро едва ли някой ще ги задмине.
Както съм ви казвала,аз не съм фен на турските сериали и съм гледала само два предни Златно момче. Това са Перла и Забраненият плод с Къванч Татлъту. Сега връщайки лентата назад даже и неговата игра ми бледнее пред Рамо.

Наде, съгласна съм, че АфРам вдигнаха наистина летвата високо! Но тук височината е спрамя тяхната игра и химия! Ако нямаха тази химия, може би и играта им нямаше така да ни плени Rolling Eyes. Да, права си, че те наистина преживяваха емоциите на героя си!
Виж за Къванч не съм особено съгласна. Ако си го гледала само в тези два сериала, то Киво там е доста млад актьор. И  въпреки това не мога да му отрека професионализма. На мен той ми е първия любимец откакто загледах турски сериали. Киво направи страхотна роля на Кузей, в Кузей- Гюней, също така в Чарпъшма и Айле. Различен Киво! На мен страшно ми хареса като комисар Кадир. А и мисля, че той много добре си подбира ролите.

Сега обаче, въпреки не толкова голямата си филмография - Рамо ни разби с вживяването си на Ферит Корхан. Аз смятам, че тази му роля ще си остане емблематична! Както ти къса душата в драматичните сцени Sob, така те кара и да се усмихваш заедно с него Grinning.

В трети сезон се опитаха да омаловажат Афрам и техният труд, бутайки второстепенни актьори без талант (мое мнение,без да обиждам никой лично), но не им се получи. Биха си автогол и загинаха пагубно. Афрам плениха хората и цял свят иска да ги гледа още и още.

Аз както писах го изгледах съвсем наскоро. Бях го започнала още с излъчването. Докарах го до 17 епизод, нещо взе да ми става мудно и го зарязах. По същото време го гледах паралелно с Присъда. Ми как  да кажа, който е гледал Присъда, ще ме разбере. Там сценария така е написан, че след всеки епизод продължаваш да си в действието, за да го разгадаеш Stuck Out Tongue Winking Eye. Много силен сценарий! Hands Clap И тук може би не можах да продължа с Чапкъна. До заветния 04.04.2025 когато съвсем случайно влизайки в youtube ми показва онлайн че излъчват финала на Чапкъна. И тогава реших, че вече му е дошло и неговото време! Та така, изгледах всичко!
За първи сезон нямам какво да кажа. Втори .... началото започна добре и към средата вече отново с Тарък, Таяр и онзи Акън и противната му майка, вече направо на хорър взе да ми понамирисва Unamused.
Трети сезон, ах.... Според мен много силно начало и после като се почна маскарада с Дияр и психопатската ревност на Синан ... и там омазаха яко ситуацията. В по-голямата част от епизодите в трети сезон имах чувството, че сценария е писан под терористична заплаха .... на бързо, нелогично. Парашутно вкарани набързо идеи ... и тотално изчезнали след приземяването си Head Band
Мога обаче да призная, че на мен ми харесаха последните два епизода, като изключим отвличането на Хатидже и Дуру. Имам чувството, че тези сцени  са ги добавили, само за да допълнят епизода за екранното си време. Така и не разбрах с каква цел и идея Тарък отвлече децата и то след толкова години! Добре, ясно че е искал да си отмъсти ма той толкова аматьорски го направи, че дори Хатидже успя да избяга. Ноу комент!
Много хубава и мила ми беше сцената, в която всички заедно правеха Семейното дърво! Само дето за мен този, който трябваше да замине при деде трябваше да е Орхан. Поне едно нещо да свърши като хората, а не само да седи като част от интериора Disappointed, но нейсе. Хареса ми и представянето от всеки пред камера за домашното на Тешко, но Ферит и там не можа да присъства Frowning1. Тези няколко пропуска все още успяват да ми подклаждат гнева към некадърността на псевдо сценаристите!

Дано греша, но ми се струва, че хората и нацията като цяло в глобален мащаб затъпява и оглупява. Много малко останаха интелигентните хора.

С това Наде, съм съгласна на 100 %! За съжаление повечето хора изобщо и под никаква форма не желаят да се напъват! Масово са на принципа "Защо да се напъвам АЗ, като има кой да го свърши"? Защото винаги има кой да го свърши.

Много неща исках да кажа, докато гледах, но ....някак си загубих желание. И то не заради вас, а заради неоценяването на труда на целия каст. Афра и Мерт в някои сцени им личеше с какво нежелание изпълняват написаното Sweat. Направо жал ми стана! На Мерт дори повече му личеше! Колкото и да се опитваха да им съкращават екранното време на АфРам и да бутат другите на преден план, не успяха да заблудят зрителите! И рейтинга им го доказа!
Както и да е! Сега с нетърпение очаквам новите проекти и на двамата. Бях чела май че Рамо 4 месеца ще учи в Лондон ама дали ще учи или ще си почива и то толкова време, предстои да разберем.
Поне Афра не ни държи в информационно затъмнение Stuck Out Tongue Winking Eye
Хади бакалъм Wink!

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 09:16 от kotelina

Общи условия

Активация на акаунт