Отговори
# 405
Мими, съгласна съм с теб,че това на Афрам не е само талант и игра. Това тяхното е дарба. За друга по-силна дума не се сещам.

Котелина, приятно ми беше да те прочета Simple Smile
Мое скромно мнение е, че 3-ти сезон не е имал силен старт или друга силна част. В началото хората бяха излъгани и затова гледаха. Беше им казано - няма раздяла на Сейфер. Затова и беше много популярна и възможна версията за комата.
Грешка на продукцията и сценария беше,че си мислеха, че хората отново искат да гледат разделени Сейфер. Не обясниха болестта на Сейран, не обясниха какво се е случило и довело до тяхната раздяла, какво е станало през тези 2 години скок във времето. После сгрешиха като написаха за Сейран,че е постигнала всичките си мечти сама без Ферит с друг мъж. За Ферит пък го оплескаха като го вързаха с възрастна жена. После не обясниха психическото състояние на Ферит. Капакът беше целувката с балдъзата. Ей там феновете им написаха бързия финал.
Още една груба грешка беше да представят на преден план историите на второстепенните герои. В момента,в който те станаха по-важни хората още повече изгубиха интерес.
Накрая изводът какъв беше? Никой не получи възмездие за лошите си постъпки. Само Сейфер изстрадаха и отнесоха всичко. Браво,страхотно.
Вал сега ме вдъхнови и пак гледам сезон 1. Може би понеже сега го гледам с други очи или пък едно време не съм искала да забележа тези неща, знам ли. Но Суна хич не е добрата сестра. Много от проблемите на Сейфер дойдоха точно от нея. И ми е тъпо,че Сейран така и не разбра сестра й какви ги е кроила зад гърба й. Ферит беше прав, когато каза на Сейран,че само на него може да има доверие и истински й е помагал. А Сейран заради сестра си колко пъти рискува брака си и Ферит.
Това ме разочарова от сериала,че не обясниха като хората постъпките на героите, не обясниха тяхните състояния и аджеба защо са направили това, което са направили. Не ги излекувана, само ги избелиха като за щастлив финал да има.
Извинявайте дълго стана,а всеки път си викам,че ще съм кратка. Да ама не  Simple Smile

# 406
Афрачоолу и Рамо! 🧿

🤍🧿♾🪬🧄

# 407
Интересно ми стана сравнението между "Присъда" и нашия сериал. За мен не е било проблем да ги гледам и двата, защото си имат своите силни и слаби страни, но са доста различни. Сценарият на "Присъда" наистина си го бива и прави сериала много интересен и поучителен за гледане без да натоварва прекалено зрителя. Обаче там в любовта между главните герои я няма тази съвършена химия, каквато се получи в "Златно момче". Имаше обрати, раздели,  сдобрявания, два развода и три брака, но там идеята по начало е по-друга, посланията и дилемите на героите са по-различни и по-ясно формулирани. С две думи там има добре разказана любовна история, вплетена в един цял  много добър сценарий, но я няма завладяващата магия, на която се наслаждавахме през повечето време в нашия сериал. И не защото актьорите са слаби и играта им не струва. Напротив - много са добри и им се получава играта, но за магия явно трябва нещо повече.

# 408
Привет, момичета! Нямам много време напоследък, но хвърлям по едно око 😁🫶.
Като гледам положението е От трън та на глог и Кучетата си лаят, кервана си върви 😈. Сдобили сме се с нов "фен"....
Убедих се, че лечението е едно - Пълен игнор!

Нямам търпение да почнат снимките на новия сериал на Афра. Евето беше писала, но наистина усилено пишат, че къщата е почти аранжирана за започване на снимките!❤️

За мен Присъда е един от най-добрите сериали! Чудя се какво щеше да е,  ако Сема Ергенекол беше сценарист на Рибарче!🤩

# 409
Наде , и аз ударно продължавам
Ядосвам се,хиля си се сама,радвам се,плача.....всички емоции се повториха както при първото онлайн гледане на първите епизоди
Преди се чудех какво им става на тези деца,сега го усетих-Ферит не знаеше и не вярваше,че е покорил сърцето на Сейран,даже напротив,смяташе,че тя го ненавижда и мрази и затова си продължаваше както той си знае-баровете и Пело...
Когато научи,започна да отбива призивите на Пелин,но продължи да и помага,защото се чувстваше длъжен,защото смяташе,че заради него тя страда,защото не можеше да се оттърве от чувството за вина спрямо нея
От своя страна Сейран не можа да усети,да повярва и да се довери напълно на неговите чувства.Тя беше уверена,че той притичва при Пелин при първия възможен момент
Ако се държаха един за друг,щяха да преодолеят и да си спестят всички страдания,които им бяха причинени

Извинявам се на аудиторията,че връщам отново лентата назад.
Мислех да не го правя,но ме засърбяха пръстите и постът на Надя ме провокира допълнително

# 410
# 411
Вал, много точно си го написала.
Скоро тук някой писа нещо, което ми хареса.
Целият първи сезон и динамиката между Сейфер се получи, защото и двамата не знаеха как да обичат. Това им беше чуждо понятие и не знаеха какво да правят с него. Все пак опитът им дотогава беше само каквото бяха видяли от семейството си като държание. Затова всеки драпаше за себе си и действаха по навик както са свикнали. Доста им коства да разберат, че трябва да се променят Simple Smile
Мисля, че Милена го написа - не знаеха какво е любов и как да обичат Simple Smile

# 412
Най-прекрасните! 🧿🤍♾🪬🧄

# 413
# 414
Красиво Афи, най-красиво! 🧿♾🤍🪬

# 415
Наистина се чудя-как издържа Ферит..Сейран,дядо му,Зерин,Пелин....
Всеки с претенции към него,без оглед прави ли са,криви ли....
Налазват го от всички

# 416
# 417
Прекрасна Афра. За "Defacto

От Бусе

# 418
Афито е номер 1! 🔝🔝🔝

🤍♾🧿

# 419
Хубава Афра! 😍 Дефакто имат хубави дрехи, наскоро поразгледах и бая неща харесах.🤪

Общи условия

Активация на акаунт