Котелина, приятно ми беше да те прочета
Мое скромно мнение е, че 3-ти сезон не е имал силен старт или друга силна част. В началото хората бяха излъгани и затова гледаха. Беше им казано - няма раздяла на Сейфер. Затова и беше много популярна и възможна версията за комата.
Грешка на продукцията и сценария беше,че си мислеха, че хората отново искат да гледат разделени Сейфер. Не обясниха болестта на Сейран, не обясниха какво се е случило и довело до тяхната раздяла, какво е станало през тези 2 години скок във времето. После сгрешиха като написаха за Сейран,че е постигнала всичките си мечти сама без Ферит с друг мъж. За Ферит пък го оплескаха като го вързаха с възрастна жена. После не обясниха психическото състояние на Ферит. Капакът беше целувката с балдъзата. Ей там феновете им написаха бързия финал.
Още една груба грешка беше да представят на преден план историите на второстепенните герои. В момента,в който те станаха по-важни хората още повече изгубиха интерес.
Накрая изводът какъв беше? Никой не получи възмездие за лошите си постъпки. Само Сейфер изстрадаха и отнесоха всичко. Браво,страхотно.
Вал сега ме вдъхнови и пак гледам сезон 1. Може би понеже сега го гледам с други очи или пък едно време не съм искала да забележа тези неща, знам ли. Но Суна хич не е добрата сестра. Много от проблемите на Сейфер дойдоха точно от нея. И ми е тъпо,че Сейран така и не разбра сестра й какви ги е кроила зад гърба й. Ферит беше прав, когато каза на Сейран,че само на него може да има доверие и истински й е помагал. А Сейран заради сестра си колко пъти рискува брака си и Ферит.
Това ме разочарова от сериала,че не обясниха като хората постъпките на героите, не обясниха тяхните състояния и аджеба защо са направили това, което са направили. Не ги излекувана, само ги избелиха като за щастлив финал да има.
Извинявайте дълго стана,а всеки път си викам,че ще съм кратка. Да ама не