Отговори
# 420
Афито! 👑

🧿🤍♾🧄🪬

Добре, че поне една седмица не е след Минка! 🤣🤣🤣

# 421
Добро утро, момичета!

# 422
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и хубав ден!

Ей за такова чудо се моля  Hands PrayHands Pray
Но, не сега...а след време, когато страстите на фандома ще са утихнали Wink. Сема Ергенекон и Ай Япъм с нашите АфРам RelaxedStuck Out Tongue Winking Eye. Добре че мечтите са безплатни Grinning

За мен Присъда е един от най-добрите сериали! Чудя се какво щеше да е,  ако Сема Ергенекол беше сценарист на Рибарче!🤩

# 423
Здравейте,момичета Flowers Rose

Тази новина я виждам вече,няколко пъти..Лично аз не вярвам,Афра да си вкара автогол,за да влезе в трети сезон,на сериал който е пред приключване и то да замени главната женска роля..
Но го показвам и така няма нищо интересно Grinning

# 424
Здравейте,момичета Flowers Rose

Тази новина я виждам вече,няколко пъти..Лично аз не вярвам,Афра да си вкара автогол,за да влезе в трети сезон,на сериал който е пред приключване и то да замени главната женска роля..
Но го показвам и така няма нищо интересно Grinning

Това май започнаха да го казват, след като видяха че Дениз и Афра се следват, и че Medyapim следва Афра, те двамата се следват много отдавна, а Medyapim следва Афра от времето на "Учител"

# 425
Нашето красиво момиче! 🤍♾🪬🧿🧄

# 426
Нашето красиво момиче! 🤍♾🪬🧿🧄

Maşallah 🧿🧿🧿

# 427
Моите! 🤍♾🧿

# 428
Зеления фон ще каже в събота, каква е онази юнска изненада. Относно Мерт била. Не било уточнено още, но много клюки излезли, та ще си напише и тя, какво има да казва хахах

Стара, сега публикувана

И нова, от Алев Кая

# 429
Значи до събота ще ни се завие свят от реклами!Листото ще ни разкаже играта, докато напише каквото ще пише! Smile

# 430
Много се чудя какво стана с развитието на персонажите Нюкхет и Дефне. Нюкхет беше изпратена в психиатрична клиника в САЩ и очаквах да се върне заедно с Халис през третия сезон. Очаквах Дефне да е лудо влюбена в Орхан и да завърти интрига, че е бременна от него. Финалът на втория сезон също беше много странен - Тияр, Шехмуз и братя Ихсанлъ ги набутаха в контейнер, което попринцип е незаконно. Братята ги видяхме в трети сезон, но с Шехмуз и Тияр не се разбра какво се е случило. И със Зерин не разбрах какво стана.

# 431
Стори от Афи 🌹

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:40 от Iv32

# 432
някой да ми каже нещо хубаво за Сейран,че съм и бясна
Ферит вече го направих на пух и на парцали......

# 433
Да сложа патроните ,че много красиви. Heart
И дано имаме скоро хубави новини за проектите.

# 434
Това за "Безгранична любов" било фейк новина,но за "Пера" и рекламния филм с Енгин Акюрек си е потвърдено.Яд ме е само,че Афра ще продължи с ОГМ и те отново ще се възползват от нея.Дано проекта да е успешен,че като им гледам сценаристите тръпки ме побиват.Не може втори проект да се "държи" само на таланта на една актриса.

Общи условия

Активация на акаунт