Отговори
# 450
Не се карайте за глупости,живота си е техен,големи хора са,ние като фенове,би трябвало да ги подкрепяме,без значение,заедно ли са или не..
Аз лично мисля,че са се разделили и то от месеци,кой влюбен в приятелката си,близо месец е с Heart Eyes мениджърката си?
Афра също има право да се забавлява и аз се радвам,че е в Бодрум.Е,не е с мениджърката си,но пък е в приятна компания.
Сега им е времето да се забавляват,да лудеят,да имат нови приятели.Ние феновете,попрекалихме в желанието си,задължително да са заедно.Еми засега фактите са други...ако Онур е прав,в което се съмнявам..но стават и чудеса понякога,може да ги видим и заедно..Неведоми са пътищата Господни..нали.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:21 от Милена Тодорова 756835

# 451
Много се смях за мениджърката Grinning

# 452
Здравейте! Отдавна не съм писала, но ви чета. Не знам за вас, но аз лично се чувствам направо излъгана за връзката между Афра и Мерт. Ясно, че не са заявявали открито, че са заедно, но все пак са ги снимали, то не бяха целувки по сетове и т.нат. И ще излезе накрая, че явно си е бил чист ПР. Надявам се да не е така, но вече мина доста време, а те не са заедно. Наближи финала на сериала и изведнъж от почивки заедно и "изловени" по летищата минаха на рязка раздяла и пълно отчуждение. Много неприятно, може да не е работа на феновете дали са заедно или не, но ако са използвали това за ПР просто нямам думи.

# 453
Аз просто ще взимам пример от Мерт и Афра. Тяхното мълчание винаги е заглушавало ненужния шум.
Красиво стори от Афи 🌹

# 454

С две думи,нищо интересно..момичето си почива и забавлява..все пак работи без почивка два месеца...не се разхожда из Амалфи,Позитано,тенис турнири,Лондон...и насреща нищо,все стария шампоан...
Но мениджърката толкова си може..

# 455
Момичета,едно нещо ще ви кажа само Simple Smile В Бодрум поне времето е хубаво. Аз тук в тази София умрях от студ. Та поне за това завиждам на Афра,че сега е на топло Grinning
Мерт в Лондон не го жаля там времето не го харесвам. Бих изпаднала в депресия с този дъжд и мрачно време постоянно. Но,ако на него му подейства ободряващо няма да се оплаквам Wink
Все още съм отбор делулу докато не видя солидни доказателства.
Лека вечер от мен!

# 456
Аз пък чакам Афра да му прости "изневерите" с Мирай, а Мерт на нея "изневерите" с Мурат, Окан и оня египтянин.😂 Крайно време е, стига са хойкали.😜

# 457
# 458
Толкова сте убедени ,че Мирай е гадже с Мерт. Пък недай си Боже копче се каже за Афра. Ами просто приемате ,че няма АфРам и точка. Чакам дата за сватбата на Мирай и Мерт. Милена ти едва ли не изкара Мерт мързеливец,пък Мирай един никакъв мениджър. Човека беше в казарма. Пък  Преди това снима за списанието. Сега замина за Лондон да учи. Какво очаквате ? Те първа очакваме нещо ново от тях двамата.

# 459
Добър вечер,момичета   Kissing Heart
Ив + 1 за коментара ти  Hands Clap
Афра си почива с приятелки на Бодрум ,браво на нея ,че си е взела малко почивка след усилената работа по рекламния филм и рекламата на Дефакто и преди започването на снимките на новия сериал,ако естествено там вече са уточнение нещата. Heart
Мерт го заля гъста английска мъгла тия дни май.  Thinking Учи ли ,забавлява ли се ,работи ли може би ще стане ясно ,а може би  не.  Thinking  Simple Smile Но и за него се очакват новинки в скоро време ,а това е супер. Simple Smile

# 460
Миналата година Афра като беше на курс в Америка всичко беше точно, не беше мързелива, сега обаче Мерт се оказа не достатъчно работен.😂

# 461
Мерт е в пълно затъмнение , никой нищо не знае за него Никога не дава на никой информация Но пък има явно придружител и от БГ мама с категорични знания за мениджъри,  работа ,  реклами и т .н Второто му , аз JoyJoy

Афра както не използваше соц мрежи , така си е активна Момичето работи усърдно и ни информира Ето сега и си почива заслужено с приятелите си Браво
Каква е връзката  с Мирай и Мерт в този момент ? Не разбирам защо са тема  Grinning
Нака си живеят живота както им харесва
Не бих заменила Лондон и културният живот там за кръчмите на Бодрум Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
Миналата година Афра беше на гости при баща си,защо не се казва този факт и между другото беше на курс,разлика огромна.Албена,да,Мирай не е ама никакъв мениджър,за толкова време едно Бърбъри,едни снимки на Питър пан,според вас,Уауу,според мен,не и прочутия шампоан,а да и Димес...много работа е свършила,да.
Аз не чакам дата за сватбата им,защото няма да има такава..просто се забавляват...а колко Мерт е отишъл да учи,все още никой не знае..

# 463
Милена, твоят пост ме вдъхнови или провокира,не знам коя дума точно да използвам,за да задам един въпрос, който избягвам и се въздържам от известно време.
Ако на Афра мениджъра беше мъж дали нямаше да се говори същото? Както сега за Мерт и Мирай.
Също така това, което ни се показва в медиите и социалните мрежи доколко е достоверно и може да му се вярва. Наистина ли Мерт и Афра са такива хора? Толкова лесно да се захващат с този и онзи? Да спят с първия удобен?
Мерт изигра страхотно Ферит и сега всичко живо си мисли, че е чапкън и в реалния живот. И Афра и Мерт са млади хора, нормално да пътуват с приятели,да ходят по партита,да има около тях мъже и жени. Това значи ли, че всеки път те изневеряват. Дори и да не са двойка,не е сериозно. Мерт би ли се навил да има връзка с мениджъра си и да рискува професията си,ако стане скандал и се скарат? Съмнявам се.
Афрам си знаят какви са им сега отношенията и какви са били преди това. ПР или не, хора са. С какво са провокирали такива мисли в нас? Остана само на следващ етап да изкарат Афра обратна. Само това още не е писано и коментирано. С Рамо и това мина.
За мен и двамата са млади,добри, работливи хора. Рамо си ми е кавалер на мен, изглежда ми мил и добричък, внимателен е. Душичка.
Афра ми е много прецизна, има известна властност, много е грациозна, има тази типична черта за стрелците - директна, говори с факти право в очите. Много нежна и женствена.
Няма начин тези двамата да не обмислят стъпките си и да внимават как се показват.
Обичам си ги и това си е. Не разрешавам да се говори лошо за тях Simple Smile

# 464
Аз едно не мога да разбера защо се правят забележки, когато коментираме нещо което сме чели дори и да е лошо, все пак те са известни личности и е ясно че ще има както добри, така и лоши неща за тях, няма как в този форум да говорим все позитивни неща, и аз не харесвам да ми се правят постоянно забележки, че съм чела какво пише за Афра, никога не съм я обидила с нещо или наклеветила, просто казвам какво съм чела което се пише за нея.

Общи условия

Активация на акаунт