Отговори
# 465
Мале, мислех да си лягам,а сега сигурно няма да мога да заспя. До тук ли стигнахме - да мерим купоните на Афра и Мерт. Давайте тогава да им мерим и забежките, връзките, екскурзиите, мениджърите, семействата, зодиите, даже може да почнем да им мерим и астралните близнаци,ако искате Simple Smile
Добре, че аз не съм известна,че сигурно щеше да ми излезе егати името на каква ли не жена. Че то аз постоянно съм някъде с някой навън.
Дали им горят на Афрам ушите как постоянно всичко живо говори за тях.
Друго тази вечер не знам какво да кажа,а и не искам.
Дайте да не се караме,моля ви, всички ви харесвам и всеки има право да пише каквото прецени за правилно.

# 466
Всеки да си пише каквото му е кеф. Който иска да дебне в засада, да напада групово... Сикорски, раздавай метлите Stuck Out Tongue Winking Eye

Много му отива чантата на Афито Heart Eyes

# 467
[quote author=Милена Тодорова 756835 link=topic=1776003.msg49785123#msg49785123 date=1748464034

Краси Ана,ако ти не четеш,това не значи,че други не го правят.Моля без подигравателен тон,ако обичаш.
[/quote]

Защо се приема лично Grinning

Какъв ще ми е тонът , решавам аз
Обсебеността  от  Мерт  явно преминава граници и избухливостта идва на преден план

Момиченцето , което играеше дъщерята на АбСун е казала , че няма снимки с Мерт , защото е бил болен от последните снимки
Имахме и реклама на банка

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 23:58 от KrasiAnna

# 468
Искам да се изкажа позитивно, затова ще кажа, че е неуместно да се противопоставят Афра и Мерт, и техните качества.
Те са различни хора, артисти и личности. И ако не са заедно, не трябва да ги разкъсаме, единия или другия. Или и двамата, за кеф. Уж всички харесвате двамата, пък се оказва, че всеки си има фаворит тук...

Аз защитавам и двамата, не закачайте Афра и Мерт, моля.

# 469
# 470
Здравейте! Отдавна не съм писала, но ви чета. Не знам за вас, но аз лично се чувствам направо излъгана за връзката между Афра и Мерт. Ясно, че не са заявявали открито, че са заедно, но все пак са ги снимали, то не бяха целувки по сетове и т.нат. И ще излезе накрая, че явно си е бил чист ПР. Надявам се да не е така, но вече мина доста време, а те не са заедно. Наближи финала на сериала и изведнъж от почивки заедно и "изловени" по летищата минаха на рязка раздяла и пълно отчуждение. Много неприятно, може да не е работа на феновете дали са заедно или не, но ако са използвали това за ПР просто нямам думи.

Работа и основно задължение  на пи-ар а е да следи какво излиза в публичното пространство за всички свързани с серияла .Негова работа е да планира стратегия и тактика КАКВО да се показва на феновете и какво НЕ.
Ако някой си мисли ,че сме гледали по медиите  и социалните мрежи ,нещо различно от това , което продукцията   за милиони е планирала     е наивник и мечтател
......................................................

Оставам с впечатление ,че  за някои ,ако Афра и Мерт ,които  със сигурност в момента не са заедно  имат  флирт и нещо повече с други  хора е нещо ЛОШО и за това е ЗАБРАНЕНО да се пише в темата

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 01:37 от Инана

# 471
Гюно Kissing Heart

Снощи Афито изтри това невероятно красиво стори, няма да се чудя защо. Аман от зациклени Grinning

Нинче, който казва, че харесва еднакво Афра и Мерт, според мен не е искрен /най-меко казано/. Иначе съм съгласна, оставете децата на мира. Единия на културен живот в Лондон, другия по кръчмите в Бодрум Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
Добро утро, момичета!
Пожелавам хубав ден да ни е Simple Smile

# 473
Добро утро ☕️☕️☕️
Еве, аз не мога да определя кого от двамата Афра или Мерт предпочитам, все едно моите собствени деца да разделя на любимо и нелюбимо. Понякога харесвам повече Мерт, понякога Афра, а дали са заедно или не, ами не заемам страна. Приемам решенията им и ги уважавам, както на децата ми. Няма да започна да нападам Мерт, затова че вече не е с Афра, и обратното. На другите около тях обаче няма да простя.
Така че, да бъдем добри, да се радваме на живота и да сме щастливи е много по-важно от това непременно да сме прави Simple Smile
Хубав ден!

# 474
Хелоу! 🫶

# 475
Еве, всеки е свободен да си мисли каквото желае. Все пак живеем в свободен свят.
Но аз харесвам и Афра и Мерт. Не мога да ги разделя. Да има случаи, в които клоня повече към единият или другият. Или се ядосвам повече на Афра или Мерт. Но не мога да кажа, че предпочитам единият,а другият не. Обичам си ги и двамата. Какво правят в личният си живот е изцяло техен избор. Аз може да не съм съгласна,но ги подкрепям. Заслужават да са щастливи. Това е важно.

# 476
Здравейте, момичета!🙂

😎

# 477
Леле, момичета,ако знаете днес как не ми се работи Grinning
Само си намирам оправдания да влизам в групата и да чета.

# 478
И аз не мога да ги разделя Афито и Рамо!
И при мен се получава така понякога  да харесвам повече за единия, друг път за другия! Но никога не съм била твърдо в единия или другия отбор!
АфРам форевър е при мен положението! 🤍🤍🤍🤍🤍

🧿🪬🤍♾🧄

# 479
Питали са Бирсен, как върви проекта Пера и има ли други актьори определени. Бирса отговаря, че се срещат с мъже актьори, да видим кой ще бъде Heart Eyes

Има много добро фенско творчество по темата Heart

Общи условия

Активация на акаунт