Отговори
# 720

Страхотни снимки,уникална красавица е нашето момиче Kissing Heart

# 721
Слушалките им да имаш! 🧿🤣😜
Няма само той да й носи розовите.😂

# 722
Да споделя още няколко кадъра, с които Афи ни зарадва. Може и да повторя някой. ❤️✨🧿🌹

# 723

Мерт сигурно е с розовите в Лондон. 😂

# 724

Мерт сигурно е с розовите в Лондон. 😂
И аз така мисля! Ама те много му приличат, сигурно за това са си ги разменили! 😜

# 725
Момичета,една новина за Афито.Тя е не само на почивка в Бодрум,но очевидци твърдят,че се е срещала с брокери и ще си купува къща там.Това била нейна мечта.Разглеждала е вили които стрували около 35 млн.лири.Това,че през новия сезон няма да се снима се отнасяло за телевизионни сериали,а не за цифрови платформи.Нямало да се снима за телевизията."Пера" май ще е за Дисни+.

# 726
# 727
От Ураз

# 728
За новия сериал на ОГМ щял да бъде по някаква книга на американски писател,фантастика и също ще е за платформа.Разказвало се за момче,което претърпява някаква болест ли,катастрофа ли,не успях точно да разбера,оцелява и започва да вижда бъдещето.Всички правителствени служби се заинтересоват от него и се мъчат да използват тази негова дарба,което преобръща живота му.Актьори още не са избирани.Всички се питат дали Мерт няма да изиграе тази роля.

# 729
За новия сериал на ОГМ щял да бъде по някаква книга на американски писател,фантастика и също ще е за платформа.Разказвало се за момче,което претърпява някаква болест ли,катастрофа ли,не успях точно да разбера,оцелява и започва да вижда бъдещето.Всички правителствени служби се заинтересоват от него и се мъчат да използват тази негова дарба,което преобръща живота му.Актьори още не са избирани.Всички се питат дали Мерт няма да изиграе тази роля.

Мими, болен е от епилепсия и заради експериментално лечение получава свръх естествени способности.

# 730
# 731
Доукан Полат има рожден ден днес, да е жив и здрав. Селен (Диджле) го поздравява Heart Eyes

# 732
Дива Афра! Огън е това момиче! 🔥
Да я постна още веднъж

# 733
Здравейте,
Малко изпуснах дискусията и докато наваксам ми свършиха лайковете, но да знаете, че всичко съм харесала.
Много снимки, фотосесии, информации.....ето, това е нашата тема и за това няма да спра да се информирам за
всичко от вас момичета. Благодаря ви.
Много хубави фотоси на красивата Афра, а за ученика от Лондон нямам думи. Еми обичаме си ги и това е.
С нетърпение очаквам превъплъщението им  новите проекти, защото след Рибарчето, не мога да загледам  нищо.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт