Отговори
# 495

Харесва ми как изглежда Heart Eyes

# 496
Здравейте, момичета!

"Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно!"
Ханс К. Андерсен

Нека денят ни изненада с нещо необичайно, различно и мечтано!
Усмихнато и щастливо да ви е днес!

# 497
Добро утро!

# 498

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 14:19 от femmi2

# 499
# 500
Епизод 87 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/IDXTB7

# 501
Време е за "Шампионът"

На сутринта, преди да тръгнат, Фърат решава да види Елиф. Стаята е празна и боксьорът веднага разбира, че Тансел е отвлякъл Елиф.
Фърат се обажда на Кадо, за да разбере къде може да е отведена Елиф и се втурва сам отново да я спасява.
Зафер не желае да чуе сестра си, нито Кадо, че Фърат е в опасност, че е отишъл сам при Тансел. Но в халето от ножа на похитителите го избавя Зафер. Фърат е изненадан, неговият приятел, въпреки гнева си пръв се притичва на помощ.

Думан бяга ранен от спортната зала. Тансел му звъни и пита дали Елиф вече е мъртва. Пристига при Думан и без да обръща внимание, че човекът е ранен, го нагрубява и му заповядва до сутринта да довърши започнатото.
На следващия ден Думан пристига при Тансел и му подава телефона си. Тансел гледа с удовлетворение как Думан погребва „мъртвата” Елиф. Тансел потрива доволно ръце, предвещаващ и скорошната гибел на Кафкас.
Думан го предупреждава, че Фърат е по петите му, че трябва за известно време да се разделят и Тансел хубаво да се скрие.

Всички са в къщата на Яман. Суна превръзва ранения Зафер, а Кадо се шегува, за да разведри обстановката. На вратата се звъни. Несли отваря вратата и изненадано се отдръпва, виждайки Думан. Настава суматоха, Зафер скача срещу Думан, но Фърат го спира. Думан казва на Фърат, че Елиф е жива и в безопасност и му предава пакет и флашка.

Насядали около масата всички вперват поглед в монитора. Наистина смъртта на Елиф е постановка. Думан, отвратен от постъпките на Тансел, спасява момичето и решава да й помогне. Единственият начин е да бъде заблуден Тансел, а Елиф спокойно да напусне страната с 250 000 евро, които Думан е взел от Тансел, за да й помогне.

Елиф се прощава с всички от къщата. Разказва, че е расла сама, без любов, ласка и закрила, без баща и семейство. В лицето на Яман и неговите деца тя е усетила топлината и спокойствието, кошто са й липсвали.
Да, тя е лош човек, единствената й цел е била да застане начело на империята на Дервиш, да разполага с пари, за да привлече вниманието на Фърат. Всичко е продиктувано от нейната безгранична любов към Кафкас и желанието да бъде забелязана, да бъде обичана от човека, в когото е влюбена.
Но тя е усетила колко грижовна е Суна и как добре се разбират с Фърат. Уредила е мач на Фърат. Желанието на учителя Яман и Кафкас ще се сбъдне. Ще спечели и световната титла, тя е уверена в силите и възможностите на Фърат. Вярва, че двамата приятели ще бъдат рамо до рамо и никога няма да се разделят.
Всички са поласкани и изненадани, а Зафер гузно излиза.

# 502

Heart Eyes Прохлада в петък, късен следобед Nature Sweat Drops

# 503
Софи, от тази прохлада горещо ми става... Ама продължавам да съзерцавам с чаша в ръка.

Седмият епизод на Şimdi Konuşmak Moda ще бъде с вас в петък, 4 юли! Гост е Толгахан Сайъшман!  

🎙️ Водещи са Угуркан Ерез и Ерол Албайрак, а гостът на „Şimdi Konuşmak Moda“ тази седмица е Толгахан Сайъшман, известен с актьорската и продуцентска кариера! Трудностите, които е преживял по пътя си от моделството до актьорството, незабравими моменти на снимачната площадка и искрени признания за семейния си живот... Сайъшман проведе трогателен разговор с публиката, разказвайки историята за следите, които е оставил в индустрията като актьор и продуцент, причината да стои далеч от социалните медии, трогателни спомени за децата си и проектите, за които мечтае, докато мисли за бъдещето. Не пропускайте разговора, който варира от мода до изкуство, от кариера до личен живот!

# 504
Считам ,че до 2 дни ще го качат като гледам така се е случило с програмата на предния гост Алп Кършан.

# 505
Считам ,че до 2 дни ще го качат като гледам така се е случило с програмата на предния гост Алп Кършан.
И аз се надявам да го качат цялото и да има поне автоматични субтитри, че да може да се разбере. Доста любопитна е презентацията.
Попадна ми този откъс от интервюто:

Acun Ilıcalı ме запозна с Алмеда!

04 юли 2025 г. 16:19 ч.
ТОЛГАХАН Сайъшман беше гост на предаването „Şimdi Konuşmak Moda“ на Угуркан Ерез и Ерол Албайрак в YouTube.
Сайъшман обясни как се е запознал със съпругата си Алмеда Абази със следните думи: „Аджун Илиджа ни запозна. Любимото ми нещо в Алмеда е сърцето ѝ. Много се страхувам от уроки.“
Известният актьор, който започва кариерата си като статист и продължава с моделиране, актьорско майсторство и продуцентство, прави препратка към сектора, като казва: „Големите продуценти не искат никой да бъде продуцент.“
Сайъшман каза, че е имал проблеми с мениджърите, след като е станал продуцент. Известният актьор говори и за копнежа си по времената, когато моделите са били звезди, когато погледне назад.
Толгахан Сайъшман, който има две деца на име Ефехан и Алина, каза: „Любимото ми нещо е да бъда баща.“

# 506

Flowers Bouquet ЕМИ* след като е започнал да се страхува от уроки
ша го виждаме все по-рядко..вместо собствено селфи, пуска ни пейзажи,
хубав мъж дано не изчезне и той като Амине
Sunglasses

# 507

Колежката Хазал с възлюбения Оузхан Коч

# 508
Flowers Bouquet ЕМИ* след като е започнал да се страхува от уроки
ша го виждаме все по-рядко..вместо собствено селфи, пуска ни пейзажи,
хубав мъж дано не изчезне и той като Амине
Sunglasses
Софи, тоз наш хубавец има защо да се страхува от уроки. Красавец, преуспял бизнесмен, успешен актьор, прилежен съпруг, прекрасен баща и т.н.
С много назар бонджуци трябва да го кичим, та да не ни избяга момчето.

# 509

Я малко от мен не ми хареса колора ама ще го преживея!

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 02:24 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт