⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Под Слънцето
Да не мислите, че нямаме тенджери? Wink
Просто се търси тенекия. Квото каже мама- тва е.

# 541
  • ВАРНА
Хубава висока тенджера за газов котлон съм си вземала от този магазин на Колхозния пазар.
П.п тенекиите от сирене отдавна не се намират,защото в млечните магазини доставките са с пластмасови контейнери.

# 542
По пчеларските магазини сигурно има, защото ги ползват за пълнене на мед. В Силистра и в един склад на едро за хранителни стоки ги предлагат. Ако трябва да проверя, купя и изпратя. Незнам във Варна това опция ли е да намериш.   Незнам дали и дебелината на тенекията е както на едновремешните ли е. Тънки и лъскави ми се струват.
Аз също варят зимнината в тенджера на котлона, но е наследство от нашите.

# 543
И аз щях да се обаждам, за дебелината на тенекията....
Понеже свекърва ми получава шарлан в тенекии от рентата,  та ми се оплакваше, че са отврат.

# 544
  • Варна
Сирене Елена е в тенекии. Виж в Кауфланд. Мисля, че няма да откажат. Маслини Каламата също бяха в такива.

# 545
  • Под Слънцето
Мм. Тенджери имам . И купувани, и в наследство. Тате е направил от неръждавейка и такива, и тави- малки и големи. Тенекия търся, от старите.. Тези за мед са по-тънки с 3 мм , мерих с шублера. Хрумна ми идея да звъня на онзи тел., дето разчистват тавани и мази.. ако им изпадне, ще купя от тях.На Елена сиренето са им по-малки .

# 546
  • In transit
Топси, питай в някой магазин за маслини. Техните са от дебелите. Поне преди бяха.

# 547
  • Под Слънцето
Топси, питай в някой магазин за маслини. Техните са от дебелите. Поне преди бяха.

Гледах на Колхозния и в 2та магазина. Имат само малки  кръгли и пластмасови кръгли кофи, които също продават.
Тенекии за мед купувах последно  преди татко да почине. Но да, по-тънки са и не са подходящи . Питах тук като последна инстанция. Все ще излезе нещо от някъде. Wink

# 548
Мамче съм и търся здравословна топла точка (готвена храна) с доставка.
Добро съотношение цена-качество.
Поне за обяда

# 549
Моля помогнете с шивашко ателие в Чайка за дребни корекции, желателно в частта около ДКЦ, спирки Акациите / Делфинариума и между тях (частта откъм Княз Борис).
Работя в района, но не познавам идеално квартала нито блоковете по номера, моля с по-подробни обяснения Innocent

# 550
Мис Каприз срещу хотел Амирал има един дълъг блок, на единия му край има малко ателие Синея се казва. Има още 2 в Чайка, но са зад Бурлекс, до Macco кафенето.

# 551
Предложете сладкарница или кафе във варна с хубави торти, разбира се изключвам ,,Неделя", където едно парче торта вече е 10лв.

# 552
Предложете сладкарница или кафе с хубави торти, разбира се изключвам ,,Неделя", където едно парче торта вече е 10лв.
То "Неделя" изключва въобще хубави торти Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубави и не толкова скъпи десерти също се взаимоизключват Wink

Шегата на страна - за поръчка ли питате, или искате да отидете да седнете на кафене/заведение ?
Локацията важна ли ви е ?

примерно:

Чери бай Мери
Неро
Десертно ателие Sucré

# 553
Включвам се към горните със "Sweet Rose" в Левски.

# 554
Предложете сладкарница или кафе с хубави торти, разбира се изключвам ,,Неделя", където едно парче торта вече е 10лв.
То "Неделя" изключва въобще хубави торти Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубави и не толкова скъпи десерти също се взаимоизключват Wink

Шегата на страна - за поръчка ли питате, или искате да отидете да седнете на кафене/заведение ?
Локацията важна ли ви е ?

примерно:

Чери бай Мери
Неро
Десертно ателие Sucré
За кафе, а не за поръчка, просто търся интересно място с вкусни десерти , пробват ми се нови заведения.

Общи условия

Активация на акаунт