Милано и Северна Италия - тема 19

• 20 756
  • 517
  •   6
Отговори
# 270
  • In transit
Остави симпатиите ми, Торино е град с много богато историческо наследство, архитектура, музеи и дворци, които си струва да се видят. Има и от нещата, които ти харесваш, като модерно градско изкуство и графити. 

# 271
Мики, сега като спомена се сещам. Ще търся да чета.Благодсря!

# 272
  • Русе
Привет! Извинявам се много за "тъпия" въпрос, но каква е разликата между билетите STIBM и IVOL?Тотално се обърках вече.

# 273
Първото е за Милано, второто е за Ломбардия, което е регион. Милано е град в Ломбардия.

# 274
  • Русе
Първото е за Милано, второто е за Ломбардия, което е регион. Милано е град в Ломбардия.
Знам, че Милано е град в област Ломбардия.  Simple Smile
На нас ни трябва 3-дневна карта за придвижване в Милано и влак до Монца. Четох в описанието на STIBM, че Монца се пада в Mi4 и картата важи и за там, но има голяма разлика в цената на двете карти. За това ми е питането - дали само първата ще ми свърши работа за нашите цели или трябва да купим IVOL.

# 275
  • Milano
Първото е за Милано и провинция и Монца и Брианца.
От Милано до Монца - тарифа Mi1-Mi4.
Eдиничен билет 2,60 евро, 3-дневен -18,50 €
Ако е само Милано е съответно 2,20 и 15,50.

Няма нужда от IVOL.

# 276
  • Русе
Много благодаря! Flowers Hibiscus

# 277
Кулата Branca с каква цена е за качване или другаде е по-интересно за качване?

# 278
  • Варна
Здравейте, уж изчетох всичко и пак имам въпрос. Искаме да пътуваме от Милано до езерото Гарда с влак. Имаме билети Ivol. Къде трябва да слезнем - на Десенциано дел Гарда или на Пескиера? И от къде е по-лесно да се стигне до Сирмионе?

# 279
  • Milano
Може и от двете. Аз предпочитам от Дезенцано и после с корабче. Има и автобус.

Кулата Бранка - 6 евро.
Часове:

https://www.museobranca.it/torre-branca/

Имайте предвид, че има ж.п.стачка от 21ч. на 04/09/25 до 18ч. на 05/09/25.

# 280
  • Русе
Имайте предвид, че има ж.п.стачка от 21ч. на 04/09/25 до 18ч. на 05/09/25.

Ау, лошо. На 05.09 трябва преди обяд да се придвижим до пистата в Монца.

# 281
  • In transit
Lubito, проверете за автобуси. Предполагам, че има. От Бергамо или Милано ще пътувате до Монца?

# 282
  • Русе
Lubito, проверете за автобуси. Предполагам, че има. От Бергамо или Милано ще пътувате до Монца?

Проверих в Гугъл мапс - дано е достоверно. Има един Z221, който отива там. От Милано ще пътуваме - апартаментът е близо до метро станция Precotto.

# 283
Здравейте, планираме отново посещение в района на Милано, някой може ли да сподели линк къде можеше да се запазят билети за Монца?
Обещали сме на детето да го водим и това ще е основната причина, за да отидем отново в Милано. Приемам и всякакви съвети относно хотели и всичко останало около пистата.

# 284
  • Русе
Здравейте!
Ако става въпрос за Формула 1, аз купих билетите от сайта на пистата:

https://www.monzanet.it/

За хотел не мога да кажа, защото ние отсядаме в апартаменти, но цените за нощувки за тези дати бяха много високи, когато резервирах. Проверете в Букинг и Airbnb. Ние ще нощуваме в Милано и ще пътуваме всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт