Подарък за рожден ден - момче на 3 години

• 367
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте на всички Simple Smile
Скоро племенникът ми става на 3 години и съм в "див ужас" какъв подарък да му купя. Като единствена леля /той си няма други лели и вуйни/ ми се иска да е нещо, което няма е ще му е интересно. И тук идва трудния момент 🥲
Племеникът ми обожава колички, камиончета, багерчета и всякакви МПС-та - затова и има доста вкъщи и имаме забрана за купуване. Има си колелета- с педали и без, триколка, тротинетка и две камиончета, на които казваме бЕгита.
Моля ако някоя майка, баба или леля на
момче на 3 години, може да ми помогне с измислянето на подарък, ще съм безкрайно благодарна.

# 1
Ако се чудиш какво да вземеш – LEGO Duplo е добър избор за дете на 3 години. Частите са големи и безопасни, а има най-различни теми – животни, превозни средства, ферми, пожарни коли… Децата ги обожават, а и развиват фината моторика и въображението.

# 2
Ако се чудиш какво да вземеш – LEGO Duplo е добър избор за дете на 3 години. Частите са големи и безопасни, а има най-различни теми – животни, превозни средства, ферми, пожарни коли… Децата ги обожават, а и развиват фината моторика и въображението.
Много благодаря Simple Smile
Не се бях детила за Лего Simple Smile

# 3
Единият ми племенник на тази възраст много се впечатляваше по разни дървени играчки с топчета (топчетата преминават по разни улейчета), а другият беше много заинтересуван от пералнята. На него бях купила детска кутия с инструменти, за да "ремонтира" пераляната.

# 4
  • Пловдив
Писта...има доста богат избор из интернет пространството и пак е свързано с коли.

# 5
Щом е фен на превозните средства може и настолна игра на тази тема. Има магнитни книги/дъски, на които може да реди гуми, волани и да създава кола или трактор от частите.
Магнитните конструктори също са доста занимателни и интересни за децата на тази възраст.

# 6
Лего, пъзели (примерно тези на Монтесори), топки, конструктори.

# 7
  • Melmak
Лего дупло подходящо ли е за младеж на 2 години?

# 8
Лего дупло подходящо ли е за младеж на 2 години?
Да. Има за над година и половина и над две години.

# 9
На моите деца най-интересни са им:
- Камион за боклук с повдигащ се контейнер Grinning (не знам дали спада към "забранените" превозни средства;
- Такъв тип катерушка: https://www.emag.bg/kupol-za-katerene-za-deca-outsunny-3-8-godin … 0rd/pd/D92P0LYBM/. Недостатъкът е че е голяма и обемна и изисква много свободно пространство, на което да се сглоби.
- Детска работилница/ тезгях с инструменти. Повечето момчета обичат да подражават на татко и да имат като неговите инструменти.
- Магнитни конструктори, както са Ви предложили вече, и конструктори от сламки.

# 10
  • София
Ако детето няма Lego Duplo, то това е страхотен подарък, ако има, пак е страхотен подарък - с повече части могат да се реализират по-мащабни конструкции и е по-интересно да се строи (при финансова възможност изберете по-голям сет Duplo, в момента има промоции на тази серия лего в Ozone).

# 11
  • Melmak
Понеже аз бях питала за дупло, това подарих. От Озон го взех на добра цена. Мисля, че детето се зарадва, беше за втория му рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт