На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 533
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
  • here and now
Здравейте! При пътуване ако колата не е на твое име трябва пълномощно. На какъв език трябва да е? Може ли да е само на английски?
Благодаря!
Да, на английски е необходимо и достатъчно.

# 331
Здравейте, скоро планирам да ходя до Одрин, моля препоръчайте лекарства за сваляне на температура, за гърло, спомням си, че имаше и някакви имуностимуланти, като конфитюри бяха, ако  някой ги е пробвал да сподели впечатления. Също, кой витамин С препоръчвате. А също и има ли нещо ефикасно за рани и изгаряния.

# 332
  • на Мелмак
Аферин форте и синус съм взимала, за настинка и/или грип. Нурофен стоп колд.
В аптеката също може да попитате. В ДМ тук има хубав вит. С.

# 333
Влаковата гара далече ли е от центъра и ако е как се храща такси в Одрин?

# 334
  • Стара Загора
Здравейте, скоро планирам да ходя до Одрин, моля препоръчайте лекарства за сваляне на температура, за гърло, спомням си, че имаше и някакви имуностимуланти, като конфитюри бяха, ако  някой ги е пробвал да сподели впечатления. Също, кой витамин С препоръчвате. А също и има ли нещо ефикасно за рани и изгаряния.

За гърло купувам спрей Клоробен (KLOROBEN ORAL SPRAY - 30 ML) или негови варианти. Върши работа.

# 335
  • Най-красивата страна
Нурофен
Парол-това е парацетамол
За гърло
Тантум верде -купувам и двата варианта

# 336
Благодаря за предложенията, ще се заредя за зимата.

# 337
Здравейте,

Струва ли си да ходим до Одрин или Лозенград за костюм за абитуриент или финансово няма смисъл.
Чувам разнопосочни мнения.

# 338
  • у нас
Здравейте,

Струва ли си да ходим до Одрин или Лозенград за костюм за абитуриент или финансово няма смисъл.
Чувам разнопосочни мнения.
Зависи какъв модел и цвят търсите. Ако са стандартните черно, сиво, ще намерите.
Зависи и височината на абитуриента. За високи момчета, над стандартния размер за възрастта или високи спортисти, това не е мястото.

# 339
Финансово абсолютно има смисъл, ако търсите нещо стандартно. Нямам представа как са цените на по-луксозните модели и материи.

# 340
Момичета, не знам дали питам на правилното място, но някой знае ли дали в Турция все още се намира медикаментът "Matofin, XR, 500 mg" / "Матофин"? Чух, че бил изчерпан навсякъде.

Някой има ли повече информация по въпроса, че спешно ми трябва за близък? Мерси! Simple Smile

# 341
  • Димитровград
https://ilacabak.com/ara.php?arama=Matofin
Има го в сайта, но за наличности не знам. Питайте в аптека - имаше визитки публикувани назад.

# 342
  • Пловдив
Има лекарства, които ги има в сайта, но не ги произвеждат от известно време и ги няма в аптеките.

Матофин, доколкото виждам е Метформин. Има най-различни варианти - Глюкофор, Глифор, тази събота в аптеката ми дадоха Глюкофен - всичко е еднакво.

# 343
Благодаря и на двама ви!

Да, знам, че всичките метформинови в основата си са еднакви, но аз търся XR вариант - т.е. с бавно освобождаване.

# 344
Може ли препоръки за аналогова парфюмерия в Одрин? Какво си купувате оттам и откъде?

Общи условия

Активация на акаунт