На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 63 945
  • 658
  •   2
Отговори
# 390
Аз за малък пазар взимам от турските магазини в София.
В момента Yumus струва в мигрос 375 лири - 15 лв, в турския магазин до нас е намален на 9.99. Няма смисъл да ходя до Одрин.

# 391
  • Бургас
Аз съм така с течния Бинго - редовно пускат промоции в Лидл, 2 за 15 лв.

# 392
Здравейте, може ли да ми кажете къде в Одрин се намира магазин Даниел Роси за костюми? И евентуално да препоръчате друг такъв магазин в централната част на града или мол Ераста и Марги. Също и магазин за официални рокли.
Благодаря Ви предварително!

# 393
  • Стара Загора
Здравейте.

Повече от 3 год. не съм ходила до Турция, та тази седмица се решихме да отскочим за пазар и разходка. Ще си купувам витамин Д, но първо ще трябва да започна с Хидроферол. Активната му съставка е Калцифедиол, но в Турция не знам дали има еквивалент.

Ще споделя като се върнем какви съм ги свършила.

# 394
  • София
Някой знае ли дали има лекарство с активна съставка езомепразол. Предписан ми е Изопражен, но тук никъде го няма.

# 395
  • Варна
Някой знае ли дали има лекарство с активна съставка езомепразол. Предписан ми е Изопражен, но тук никъде го няма.
Имат аналози. Вече зависи какво точно има в аптеката.
https://ilacabak.com/ara.php?arama=Ezomeprazol

# 396
Не се произвежда от началото на годината. Няма да го намерите. Има на други фирми мнооого лекарства същите като това което търсите - еманера, нексиум, гастроцид.

# 397
  • София
Имат аналози. Вече зависи какво точно има в аптеката.
https://ilacabak.com/ara.php?arama=Ezomeprazol
Благодаря много.

# 398
  • Бургас
Здравейте.

Повече от 3 год. не съм ходила до Турция, та тази седмица се решихме да отскочим за пазар и разходка.

Често си мислех къде изчезна? Липсваха ми твоите снимки и постове, радвам се, че се върна!

# 399
  • Стара Загора
Доста промени  се случиха в личен план и пътувах до друга дестинация, пък и малко ми беше поомръзнало ходенето. Баща ми обаче пътува на всеки 2 месеца и ме зареждаше с любимите продукти.
Сега съм се затъжила и ще си взема пропуснатото.

Някой пробвал ли е кашкавалената баница в Bulent Borekcilik? Похвалиха ми я и мисля да се отбием там за закуска. Много харесвам в Мадо, но като гледам някои цени колко са повишени…. Баклавата им, ако Информацията в нета е вярна, е станала 1350 тл за кг.
Къде всъщност е хубава и не бъкана с глюкозен сироп, независимо от цената - в Мехмет Чече или Баклава Хаус, Гюльоулу?

Не че няма да купя каквото обичам, но пък и нещо ново да пробвам. Катмер ми се ще да хапна, но освен в Мадо и Гюльоулу, не помня да бях открила друго място. Някъде в уличките около центъра?
Също кюфтенца телешки и пилешки шиш кебап, къде бихте препоръчали? А пиде?

Набелязахме си аромати за проба в Мусцент, да видим какво ще има на място в магазина.

Центъра бил в ремонт последния път, имало реставрация на сградите - пооправиха ли го?

Нещо ново, което да препоръчате и да съм изпуснала?

# 400
  • Варна
Кашкавалената баница ми хареса, макар че ми беше мазничка.

# 401
  • София
Тази баклава Мехмет Чече последния път беше откровено кофти- стара, суха и горчива от някакъв подсладител може би.

# 402
  • Стара Загора
В сайта на Мигрос също видях че има, но пък цената беше много по-ниска от тази в Мадо и вероятно качеството няма да е толкова добро.

Някой скоро купувал ли си е спално бельо от Карача, Линенс, Мадам Коко, Ozdilek и други от тези магазини?
Как ви се струват материите, защото разглеждайки снощи в сайта на Карача, видях че вече продават не само чист памук, а примесен с полиестер?

Харесвах какво предлагат като дрехи в ADL (Erasta), та днес реших да отворя сайта им, но и там очевидно ги е ударила инфлацията доста. Панталоните и ризите са по 3500-4000 лири, а някои от роклите дори надхвърлят 5000.
Вероятно ще се отбия в Котон и ако остане време Уайкики, като традиция. Дали ще купя нещо, ще видим.
При последните ходения дрехите вече бяха с лошо за мен качество, но пък знае ли се.

# 403
  • София
Ивче добре завърнала се, липсваше със идеи и снимки.
Тази година и аз не стъпих, ама сега в началото на декември ще се ходи. Следя всички и тук и във фейса, на доста неща цените нагоре. Евтини остават перилните и лекарствата, поне по това което виждам.
Препоръчаха ми Асия Крос маркет, някой ходил ли е, впечатление да даде. Също така и Av магазина дето го рекламира Денислав заслужава ли си.

# 404
  • Бургас
На Hasan Gazi баклавата е хубава.
Единият магазин е точно на кръговото до джамията надолу, главния булевард, който води към Ераста. Зелени надписи.

Общи условия

Активация на акаунт