На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 62 056
  • 628
  •   1
Отговори
# 615
  • Димитровград
Не съм сигурен, виж има снимки от вътре  в линка.

# 616
  • Пловдив
Потърсих в гугъла да видя, не ми стана много ясно. Но скоро ще проверя лично на място Grinning

# 617
Добър вечер момичета. Да попитам дали някоя от вас знае горе-долу цената на златото там някъде (:

На 1-ва страница има информация.
Каква е цената на златото, може да проверите тук:
Скрит текст:Скрий
http://www.altinpiyasa.com/

www.doviz.com

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 17:15 от Moderator3

# 618
  • София
Някой успял ли е да си извади карта за Мигрос (пробвах, но ми иска турски телефонен номер)?
Прегледах сайта, цените с карта са доста по-ниски, та определено си струва, но ударих на камък.

# 619
Карта се взема на касата на магазина. Плаща се някаква дребна сума, не знам колко е в момента, че не съм ходила от 10 месеца. Валидна е 3 месеца и няма нужда от турски номер, за да се ползва.

# 620
  • София
Сърдечно благодаря!
А как си поискахте картата, английския върви ли? Аз ще съм в покрайнините на Истанбул, български не вярвам да свърши работа...

# 621
  • Бургас
Сами ще те питат "мъни кард вар?"
Ще ти дадат, или ще маркират тяхна.
За английския коментирахме по-горе, не върви, особено в покрайнини Simple Smile

# 622
Индирим карт. Също върши работа. Т.е. на касата казваш индирим карт

# 623
Здравейте във вторник бяхме в Одрин!
Отдавна не бяхме ходили ,но сега покрай абитуриента решихме да започнем от там ,макар че бях скептично настроена че ще си хареса нещо!
Първо разбира се отидохме от препоръчаните от Денислав магазини Даниел Роси!
Еми прехвалени са,както и за пореден път се убеждавам  за почти всичко препоръчано от него!
В първия магазин се опитаха да ме убедят ,че понеже е абитуриент костюма трябва да е лъскав и да има лъскаво по реверитеʼ
На някой може пък и да им харесва,но за мен е циганско и простовато!
След още малко обикаляне попаднахме на магазин който се намира почти в края на централната улица -в ляво когато отиваш към петъчния пазар!
Отношението на жената в него ме впечатли и спечели и  даже намерихме и костюма за нашия абитуриент!
Така ,че ако на някой ще трябва тоалет за бал там има доста  и мъжки костюми и доста рокли за дамите!
Магазина се казва  Nisantasi!
Дано съм полезна на някой ,понеже аз наистина си мислех че  в Одрин нямам да намерим нищо което да ни хареса!
Но явно в Одрин не всичко е  това което виждаме  в рекламите на Денислав!
С уговорката че не искам да омаловажавам труда му ,нито пък да правя реклама на магазина който пък на мен ми хареса и според мен си заслужава повече!

# 624
Денислав рекламира само тези магазини от които взима комисионна. Отдавна не гледам видеата му и нито веднъж не съм се доверила на препоръките му.

# 625
Аз гледам видеата му само за хранителните магазини преди да отидем за сравнение на цените.

# 626
  • Бургас
Аз съм се доверила за магазина за сирена след Рибния пазар. Харесвам го, но млечните на мандрата в Къркларели са по-хубави.

# 627
  • Пловдив
Аз наистина се учудвам, че има хора, които вярват на Денислав.

# 628
В неговите клипове от километри си   личи, че е "платено партньрство" с търговските обекти, които рекламира.
Толкова е креслив, че ми е труден за слушане и гледане за повече от 10 секунди .

Общи условия

Активация на акаунт