На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 63 177
  • 647
  •   2
Отговори
# 645
Автомобила  на мое име но винаги съпруга ми шофира. Аз имам шофьорска книжка. Не съм правила пълномощно на съпруга си. Ако имате притеснения - за 5-10 евро си направете нотариално заверено пълномощно. Без да ви подвеждам мисля че няма нужда.

# 646
Здравейте, четох за пълномощното за автомобил ,но при нас казуса е следният.Ще пътуваме с автомобила ни ,които се води на името на съпруга ми.Той ще бъде в автомобила ,но ще шофирам аз. Трябва ли ни пълномощно при положение,че в момента той няма шофьорска книжка.Не сме ходили отдавна и не помня ,когато сме минавали дали искаха неговата шофьорска книжка ,а и той тогава не беше с отнета.
Благодаря предварително на всички за отговорите, и се извинявам отново ,че повдигам този въпрос.
Привет, не е необходимо пълномощно ако собственикът е в автомобила. Няма значение дали има книжка, той не шофира.

# 647
  • Бургас
На нас също никога не са ни искали пълномощно или моята книжка, когато ММ кара моята кола и сме заедно.
Но във Фб групата четох, че е имало случаи да връщат, ако собственикът няма книжка.
Не знам колко са достоверни, може друг да е бил проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт