На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 65 225
  • 668
  •   3
Отговори
# 660
  • Бургас
Само на МТ не е ясно кога ще се облекчи трафикът.
Турците имат готов проект от години, а нашите - само празни приказки.

# 661
Здравейте, искам да Ви попитам, когато ходите на Синия пазар и Марги къде паркирате и скъпи ли са много паркингите?

# 662
Здравейте, искам да Ви попитам, когато ходите на Синия пазар и Марги къде паркирате и скъпи ли са много паркингите?
Марги има безплатен паркинг, а ако няма места - отзад на улицата на Синия пазар( безплатно е).

# 663
Благодаря на всички за съветите.Днес ходихме до Одрин.Направихме пълномощно ,но не го дадохме ,а и не го поискаха.Шофираше дъщеря ни , на гишето даде  личната карта,шофьорска книжка и талона на колата. Нарочно не дадохме пълномощното ,за да видим какво ще искат.Поискаха личната карта на съпруга ми.Автомобила се води на негово име.Така,че според мен когато собственика е в автомобила освен документите на шофьора искат неговата лична карта.и нищо друго.

# 664
  • Димитровград
Явно зависи кой проверява, защото и ние ходихме вчера и поискаха книжката на собственика, защото той не караше.
Може би не е редно, предни пъти не са я искали и останахме озадачени. А ако собственикът на колата не шофира?
Другото неприятно беше, че имаше много коли, отделени за скенера. Ако бяхме останали за скенер, трябваше да се прибираме обратно, защото се минава много бавно скенера, нещо като нашия ГТП представлява и е за време.

# 665
Явно зависи кой проверява, защото и ние ходихме вчера и поискаха книжката на собственика, защото той не караше.
Може би не е редно, предни пъти не са я искали и останахме озадачени. А ако собственикът на колата не шофира?
Другото неприятно беше, че имаше много коли, отделени за скенера. Ако бяхме останали за скенер, трябваше да се прибираме обратно, защото се минава много бавно скенера, нещо като нашия ГТП представлява и е за време.

Изрично ли ви казаха ,че искат шофьорска книжка или казаха карта?При нас каза карта и ние дадохме личната карта.

# 666
  • Берлин
А магазин за големи размери дамски дрехи можете ли да препоръчате?

# 667
Относно това кой шофира МПС и чия собственост e MПС - да дам и аз моето мнение.
Колата е на мое име, шофьор съм,  но никога не съм шофирала аз на границата - само мъжа ми. Когато са писали него шофьор, на мен не са ми искали шофьорска книжка. А за ЛК е абсурдно - защото нали вече можем да минем и с Паспорт и с ЛК. Последните няколко пъти ме питат дали съм шофьор - може би просто им е лесно в системата да сложат тикче - "шофьора и собственика съвпадат", отколкото да пишат данни.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:49 от sevgito

# 668
  • Димитровград
Личните карти вече ги бяхме дали и талона на колата също. Турска митничарка поиска шофьорска книжка на собственика.
Отделно книжката на шофьора я бяхме дали вече.

Изрично ли ви казаха ,че искат шофьорска книжка или казаха карта?При нас каза карта и ние дадохме личната карта.

Общи условия

Активация на акаунт