Търся електронна книга - 52

• 94 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Прочетох “Затворникът” и “Учителят” на Фрида Макфадън, жив и здрав, който ми ги прати ❤

Сега търся “Колежката” и “Сватбата на прислужницата”, нея я има в Рулит, но с любителски превод, дали я и има в по- добър превод, ако не ще я чета така.
Нещо друго леко трилърче, ако някой се сеща моля да ми препоръча на лични, за да не спамим, подходящо за плажно четиво. Тези горните много ми допаднаха.

# 211
Сега търся “Колежката” и “Сватбата на прислужницата”, нея я има в Рулит, но с любителски превод, дали я и има в по- добър превод, ако не ще я чета така.
Нещо друго леко трилърче, ако някой се сеща моля да ми препоръча на лични, за да не спамим, подходящо за плажно четиво. Тези горните много ми допаднаха.
[/quote]

https://g.helikon.bg/10000007521251-%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0% … %D1%82%D0%B0.html
сватбата е с оригиналния превод на бард, на сайта на хеликон за регистрирани там потребители. 0,00 лв

# 212
  • София
Здравейте, търся "Не затваряй очи" на Мартин Ралчевски.
Мартин Ралчевски пристигна за Вас благодарение на МВ

Благодаря от сърце!

# 213
Цитат
сватбата е с оригиналния превод на бард, на сайта на хеликон за регистрирани там потребители. 0,00 лв
Това беше много полезно, не знаех че имат такова нещо изобщо. Не говоря за конкретната книга а по принцип.
Все по-рядко чета на български но пък е полезно да се знае. Благодаря Simple Smile

# 214
Преди няколко дни по навик прибрах "нЯщо" и понеже беше с логото на Бард и под перото на ФМ, ви го споделих, но после видях, че в издателското каре пише "СВАТБАТА НА ПОМОЩНИЦАТА" и го изтрих.
Е, ако искате, погледнете го в директорията на  Фрида Макфадън. По всички други признаци прилича на "истинска" книга ...

# 215
Здравейте! Търся третата книга отнпоредицата Лунатион: Дом на пламъци и сенки. Благодаря

# 216
Леко допълнение за почитателите на Ирса Сигурдардотир - 05.Куклата
Търся третата книга отнпоредицата Лунатион: Дом на пламъци и сенки.
Ако използвате  Mag ще откриете например  този линк:

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:06 от БезДелник

# 217
Дали някой има книгите Световно обединяващо лечение и Критично съзнание с Автор: Елена Мустакова?

# 218
Здравейте, търся "Лолита", на английски и epub.

# 219
Здравейте, търся "Лолита", на английски и epub.
Vladimir Nabokov - Lolita

# 220
Леко допълнение за почитателите на Ирса Сигурдардотир - 05.Куклата
Благодаря, Безделник! Simple Smile

# 221
Здравейте търся трета книга от поредицата Семейство Адър Н Саманта Йънг?

# 222
  • в сърцето на един мъж...
Дали могат да се намерят 2 и 3та книга от серията за Аби Мълан на Майк Оумър? Става дума за "С добри намерения" и "Свирепо кръщение"

# 223
С любезното съдействие на МВ: Ел Косимано ~ Финли Донован 1 & 2

# 224
Здравейте,търся книгата на Габор Мате "Когато тялото казва Не"
Някой да е има ?🙂
Търсих ,но не открих нищо като файл...

Общи условия

Активация на акаунт