Търся електронна книга - 52

• 94 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте , знам че шанса е малък ,тъй като е стара книгата , но дали има някой Империята на ангелите на Бернар Вербер , благодаря Simple Smile
Мнозина вече забравиха тази стара колекция. С ниско качество, но ги има ...
... Търся всякакви книги за Стив Джобс, Илън Мъск, Робърт Кийосаки, Робин Шарма, Ричард Брансън.
Малък принос по вашия списък без подбор!
Леле , страхотно много ви благодаря , аз дори не знаех ,че съществува тази база с книги 😊

# 316
Здравейте , знам че шанса е малък ,тъй като е стара книгата , но дали има някой Империята на ангелите на Бернар Вербер , благодаря Simple Smile
Мнозина вече забравиха тази стара колекция. С ниско качество, но ги има ...
... Търся всякакви книги за Стив Джобс, Илън Мъск, Робърт Кийосаки, Робин Шарма, Ричард Брансън.
Малък принос по вашия списък без подбор!
Хиляди благодарности!
Бъдете здрав и благословен! 🍀

# 317
  • София
Здравейте, търся книгата: "Любов и маслини" на Джена Евънс Уелч.

# 318
Здравейте , изпратиха ми книга , електронна , закупена от Егмонт , но е с криптирано съдържание , знаете ли дали и как мога дс свашя защитата , за да се отвори книгата (знам че не е за тук този въпрос, но не зн нито как да го формулирам за да търся , нито  нищо,  така че ще се радвам на всякаква информация )

# 319
Някак заглавие на книгата и автор, може вече да я има свободно, някой да е преработили  пуснал И си го изтрий като  имаш  отговор.

# 320
  • Euskal Herria
Мисля, че само купувачът може да свали защитата. Поне по-рано беше така.

# 321
Здравейте, моля да ми изпратите, ако имате книгата Сгрешената булка на Катарина Маура на мейл dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително!

# 322
Здравейте, може ли и на мен.
steisi_1997@abv.bg

Благодаря предварително!

Здравейте, моля да ми изпратите, ако имате книгата Сгрешената булка на Катарина Маура на мейл dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително!

# 323
Здравейте! Търся "Катастрофата" - Фрида Макфадън и Кели М. - "Момичетата от мочурището "

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:54 от prinzesa11

# 324
Привет!
Признавам, не съм изчела всички 22 страници, последните 2 само.
Търся "Лудостта на тълпите" на Луиз Пени и предишната от поредицата за Гамаш "Всички дяволи са тук" с хубав превод (четох свалена от рулит, но преводът е ужасен) или на английски.
Ще съм благодарна!

# 325
...
Търся "Лудостта на тълпите" на Луиз Пени и предишната от поредицата за Гамаш "Всички дяволи са тук" с хубав превод
Само втората от списъка ви с Луиз Пени

# 326
Здравейте!
Търся  "Вова, Володя, Владимир Путин" от Кристина Курчаб-Радлих.

# 327
Търся  "Вова, Володя, Владимир Путин" от Кристина Курчаб-Радлих.
Вова, Володя, Владимир Путин

# 328
  • София
Здравейте! Търся "Любовникът на лейди Чартърли". Ще съм благодарна, ако някой  сподели книгата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 09:39 от Портокалкова

# 329

Общи условия

Активация на акаунт