Търся електронна книга - 52

• 97 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Търся книгата на Лусинда Райли- Стаята на пеперудите.
Лусинда Райли

# 361
.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:09 от second

# 362
# 363
# 364
.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:09 от second

# 365
Изтрих цитирането, за да не бъде "лично"!

Многократно упражнявах празнословието си по темата "търсене".
Съгласен съм, че видът на сайта е различе за мобилни устройства и не толко удобен за търсене, колкото от компютър, но никой не ни е забранил да изберем сайта да се показва в в десктоп вид или да изтрием "m." пред името на сайта в браузъра.
Най-важен е и подбора на ключова/и дума/и. Препоръчително е да се търси използването на по-характерни, не толкова често срещани думи. Ако бяхте потърсили любоФ, вероятно резултатите щяха да бъдат още повече. Продължавам да считам, че фамилията на автора е една добра отправна точка.

Опитвам се да помогна на всеки, щом имам търсеното заглавие или мисля, че знам от къде мога да го взема, но се опитвам и да престана да дублирам линкове, както уж многократно обещавах. Innocent

# 366
  • София
Опитвам се да помогна на всеки, щом имам търсеното заглавие или мисля, че знам от къде мога да го взема, но се опитвам и да престана да дублирам линкове, както уж многократно обещавах. Innocent
Много благодаря за всички усилия, които полагаш! За мен е прекалено да се иска чак изпращане на поща, един линк е предостатъчен, и е достъпен ЗА ВСИЧКИ.
Само ще помоля предварително за "Моите приятели" на Бакман на български, когато се появи. Preorder така да се каже. И ако отнякъде ти изпадне "Спаринг партньори" на Гришам.

Не зная дали ИИ има възможности да търси електронни книги със свободен достъп, аз веднъж го попитах за торенти и само дето не ме наруга Simple Smile, не че не си намерих филма, който търсех.

# 367
БезДелник е супер. Даже съм се зачудвала понякога за здравите нерви при услужливостта с която подхожда.

# 368
  • София
Здравейте, търся “Диамантената наследница” и “Мълчанието на вдовицата” на Сидни Шелдън?

# 369
Здравейте,търся "Ако любовта си имаше цена "на Ана Хуанг

# 370
БезДелник е супер. Даже съм се зачудвала понякога за здравите нерви при услужливостта с която подхожда.
даже на майтап съм си мислела, че за един БезДелник е много активен и полезен даже Smile

# 371
Добър ден на всички, отдавна издирвам "Електра" и "Аталанта" на Дженифър Сейнт в електронен вариант. Ще съм много благодарна ако някой ги има и реши да ги сподели

# 372
Здравейте! Търся книгата " Сложи граници. Открий вътрешен мир."  на Недра Глъвър Тауаб. Благодаря предварително! Blush

# 373
Здравейте! Търся "Ти не си твоят мозък".Предварително благодаря на отзовалите се.
https://4eti.me/not-your-brain/

И аз се включвам в чакащите на  "Моите приятели" на Бакман, видях, че Сиела вече са я пуснали като електронна

# 374
Здравейте!🌞
Дали може да се намери "Ти подобие мое" на Бимбалов?!?😇
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт